Οι Τούρκοι χτίζουν τζαμί στον Κατεχόμενο Αστέρα Βουλιαγμένης!

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Σε μια αποκάλυψη-σοκ για την μελλοντική τύχη του Αστέρα Βουλιαγμένηςπροχωρά ο πρώην Γενικός Γραμματέας Τουρισμού και CEO του
Αστέρα Βουλιαγμένης Αλέξιος Κοιμήσης.

Στο άρθρο που ακολουθεί αποκαλύπτει ότι οι Αραβότουρκοι νέοι ιδιοκτήτες του ετοιμάζουν τζαμί μέσα στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Εδώ όπου δεν υπάρχει καν ορθόδοξη ή καθολική εκκλησία οι Τούρκοι θα χτίσουν τζαμί και μάλιστα με την κατασκευαστική εταιρία του Μπόμπολα που ανέλαβε την ανακαίνιση του ξενοδοχείου και από τα πρώτα που έκανε είναι να φτιάξει πισίνα στην ταράτσα του Αρίωνα.

Αλήθεια ποια Πολεοδομία έδωσε άδεια γι αυτού του είδους τα εκτρώματα;

Σταματήστε επτέλους το εθνικό έγκλημα που γίνεται στον κατεχόμενο Αστέρα Βουλιαγμένης που κάποτε ανήκε στην Εκκλησία στην οποία τον είχαν παραδώσει οι Τούρκοι με τα διαβόητα χοτζέτια και να που τώρα έρχεται και η εκκλησία να τον παραδώσει στους Τούρκους χωρίς καν να πέσει μία σφαίρα!

Αυτή τη στιγμή στη περιοχή της Βουλιαγμένης κυκλοφορούν επιβλητικές θωρακισμένες μερσεντές στις οποίες επιβαίνουν οι οικογένειες (σύζυγοι με μαντήλες και παιδιά) των νέων τούρκων ιδιοκτητών οι οποίοι απολαμβάνουν την θέα της κατεχόμενης Βουλιαγμένης.

killbill

Ο Αστέρας της Βουλιαγμένης είναι ιδέα για την Ελλάδα και για την Αθήνα.

Ο Αστέρας που ξεπουλήσατε σε Τουρκοαραβομουσουλμάνους κατακτητές που ήρθαν φορώντας τον μανδύα των επενδυτών και στην καρδιά του ανεμίζει η Τουρκική σημαία, δημιούργημα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή έκανε την Αθήνα προορισμό, αφού ήταν και ο ίδιος προορισμός.


Γράφει ο Αλέξιος Κοιμήσης

Και μαζί με την Αθήνα, έκανε και την τότε ψωροκώσταινα Ελλάδα προορισμό.

Δεν υπάρχει στα χρονικά της χώρας άλλο ξενοδοχείο, τόσο εμβληματικό που το όνομά του να συνδεθεί ως προορισμός. Οι ξένοι που το επισκέπτονταν έλεγαν πρώτα “πάμε στον Αστέρα” και μετά “πάμε στην Αθήνα”.

Μόνο όσοι τα έχουν ζήσει αυτά μπορούν να καταλάβουν.

Ο Αστέρας είναι απλά φιλοσοφία, που την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή οι vips επισκέπτες του απ’ όλο τον κόσμο, αλλά και οι εργαζόμενοι του.

Στον Αστέρα -που μεγάλωσαν τα παιδιά του Λάτση, του Νιάρχου, του Ωνάση- ο επισκέπτης ήταν φιλοξενούμενος και όχι πελάτης. Το προσωπικό, διακριτικά φρόντιζε πάντα να είναι όλα στην εντέλεια.

Οι δεξιώσεις του άφησαν εποχή. Στα δωμάτια του και στα τραπέζια του κλείστηκαν σημαντικές πολιτικές και επιχειρηματικές συμφωνίες που άφησαν εποχή.

Διεθνείς συσκέψεις με αρχηγούς κρατών πέρασαν στην Ιστορία. Και χωρίς αιδώ πήγατε και τον ξεπουλήσατε στους Τουρκοαραβομουσουλμάνους κατακτητές προς 1.000€ το τ.μ. Όταν οι τιμές πώλησης των ακινήτων ξεκινούν στην Βουλιαγμένη από 4.000€ τ.μ.

Τί κάνουν, τι δεν κάνουν και τι πρόκειται να κάνουν λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν. Το μεγαλύτερο event της Αθήνας τα Ποσειδωνια το έχασαν, αλλά απ’ ότι κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα έχουν πλάνα

Είναι αλήθεια ότι στην γωνία του Αστέρα που βλέπει θάλασσα εκεί θα χτιστεί ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά στον κόσμο;

Το τζαμί και η Τουρκική σημαία θα είναι τα πρώτα που θα αντικρίζουν οι ξένοι επιβάτες από τα κρουαζιερόπλοια που θα φτάνουν στο λιμάνι….η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού κράτους.

Σε Ελληνικό έδαφος και δεν γνωρίζουμε τι γίνεται, τι θα κάνουν, τι σκοπούς έχουν…η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού κράτους.


Εύγε, ξεπουλημένοι.


Όπως έχω ξαναγράψει ο μέγας αντιστασιακός και αείμνηστος Γιώργος-Αλέξανδρος Μαγκάκης όταν ήταν Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, μου είχε πει ότι “δύο πράγματα δεν μπορούν να πουληθούν ποτέ στην Ελλάδα: Η Ακρόπολη και ο Αστέρας.”

Κι όμως εσείς χωρίς τσίπα το ένα το ξεπουλήσατε, χωρίς να σεβαστείτε την ιστορία του. Μήπως έρχεται και η σειρά του άλλου, της Ακρόπολης;

Ο Αστέρας δεν πρέπει ποτέ να πουληθεί έπρεπε να παραμείνει σε ελληνικά χέρια και έπρεπε να είχε παραμείνει στην Εθνική. Λύση θα βρίσκονταν. Και ξέρω τι λέω, γιατί ήμουν για χρόνια στο τιμόνι του ξενοδοχείου ναυαρχίδα για τον ελληνικό τουρισμό.

Επί των ημερών μου με τις προσπάθειες όλου του προσωπικού τα πήγαμε εκπληκτικά. Τα καθαρά κέρδη ήταν € 10 εκατ. και ο Αστέρας είχε φτάσει ψηλά και σε φήμη.

Άρα πρόθεση δεν είχατε να τον κρατήσετε και θέλατε να τον ξεπουλήσετε και μάλιστα σε ποιους; Στους Τούρκους που σφάζουν στην Συρία και περιφέρουν ως τρόπαια τα κεφάλια των θυμάτων τους στις πόλεις; Σε αυτούς ξεπουλήσατε;



Κυβέρνηση, τοπική αυτοδιοίκηση και Εκκλησία που έκαναν το ντιλ και είχαν και μυστικές συναντήσεις με τους Τουρκοαραβομουσουλμάνους κατακτητές-επενδυτές οφείλουν να εξηγήσουν στον ελληνικό και στους παροικούντες στην παραλιακή αν σύντομα θα χρειάζονται διαβατήριο ή θα πρέπει να αλλαξοπιστήσουν και να γίνουν μουσουλμάνοι για να μπαίνουν στον Αστέρα-τζαμί.

Όμως ποτέ δεν είναι αργά είτε λέγεται κράτος, είτε Εκκλησία, είτε Εθνική Τράπεζα, είτε Έλληνες επενδυτές επανακτήστε τον Αστέρα.

Για να ξανασηκωθεί η Ελληνική σημαία, εκεί που σήμερα κυματίζει η Τουρκική. Η Ελληνική σημαία με τα χρώματα της οποίας έγινε γνωστός ο Αστέρας στα πέρατα της γης.
Η Ελληνική σημαία που έκανε γνωστό τον Ελληνικό Τουρισμό σε όλο τον κόσμο.

Υ.Γ.: Αγαπητέ Δήμαρχε Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης αντιμετωπίζεις το θέμα του Αστέρα πολύ επιπόλαια και κάνεις εσφαλμένες συμφωνίες και κινήσεις. Πρόσεχε μην βρεθείς εκτεθειμένος.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template