ΠΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ αισθάνομαι που άφησα την χώρα μου να την ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΛΟΟΥΝ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Του Ζώη Κολιού, αντιπροέδρου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης.

Μετά το διάγγελμα του αρχιθιασάρχη του τσίρκου που Κυβερνά την Ελλάδα τα τρισήμιση τελευταία χρόνια,
ένα συναίσθημα οργής και εθνικής ντροπής με διαπέρασε !!! Ντρέπομαι πολύ που τα εγγόνια μου , όταν θα μεγαλώσουν και θα καταλάβουν λίγο τι έχει γίνει στην Ελλάδα την εποχή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , θα με συνδιάσουν αναπόφευκτα και εμένα με την περίοδο αυτή . Ευτυχώς που δεν θα ζω.
Ντροπή είναι αυτή που μας αφήνεις Τσίπρα και οργή μεγάλη για τον εαυτό μας , (όσοι συναισθανόμαστε τι έχει γίνει στην επάρατη τετραετή Κυβέρνηση σου ) που σου το επιτρέψαμε να μας το κάνεις .

Τσίπρα ήσουν ένα Πολιτικό Τίποτε και με τη προπαγάνδα σου , τα ψέματα σου και εκμετάλλευση της εγκληματικής ανικανότητας των αντιπάλων σου , ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΣ !!!!
Και μας νίκησες σχετικά εύκολα και χωρίς να ανοίξει μύτη . Απο τελείωσες ένα λαό , που οι προηγούμενες κυβερνήσεις ότι και να έκαναν δεν θα τα κατάφερναν τόσο καλά . Το σχέδιο σου πέτυχε 5.000% , τέλειο σε όλα τα σημεία του . Μέχρι και τον Χαμμένο χρησιμοποίησες άριστα . Για να δούμε τι κατάφερες :

1. Εκεί που δεν μπορούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις να εφαρμόσουν άλλα εξοντωτικά μέτρα , γύρισες όλη την Ελλάδα πουλώντας την ΕΛΠΙΔΑ !! Ελπίδα ότι μπορεί κάποιος να σταματήσει όλο αυτόν τον όλεθρο που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έσπερναν. Δυστυχισμένος ο Έλληνας , σε απόγνωση , φτωχός και τελειωμένος , σε πίστεψε . Δεν μπορεί έλεγαν όλοι , Αριστερός είναι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ που στηρίζουν τους ΔΕΞΙΟΥΣ !!!! Όχι μόνο πήγες , αλλά έγινες και το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΗ !!!!

2. Ο λαός έβλεπε τα παιδιά του να λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα , και οι πατεράδες να εξεφτιλίζονται στα μάτια τους , που δεν μπορούσαν ούτε τα απαραίτητα να φέρουν σπίτι . Δεν μπορεί , είπαν , αυτός Αριστερός είναι , δεν θα αφήσει το λαό σε αυτή την κατάσταση . Και όμως , όχι μόνο τον άφησες αλλά τον εξαθλίωσες περισσότερο υποταγμένος και προσκυνημένος στις διαταγές των αφεντικών Ευρωπαίων ηγετών .

3. Ο επιχειρηματίας έβλεπε το Κράτος και τις Τράπεζες να τον ληστεύουν και να τον διαμελίζουν σαν να φταίει σε κάτι . Δεν πίστεψαν ποτέ ότι είσαι η ΕΛΠΙΔΑ τους , αλλά θεώρησαν ότι χειρότερα από τους προηγούμενους δεν μπορεί να πάνε τα πράγματα . Κι όμως , βρήκαν τον μάστορα τους από τα αριστερά !!!! Είσαι ο μοναδικός Παγκόσμιος ηγέτης που έχεις συνδέσει το εισόδημα (καθαρά κέρδη ) με τις ασφαλιστικές εισφορές !!!! Και τερμάτισες τη φορολογία και το ΦΠΑ και τον ΕΝΦΙΑ , τα τεκμήρια κλπ κλπ

4. Οι συνταξιούχοι είχαν βρεθεί στη χειρότερη κατάσταση της ζωής τους . Φαντάσου ότι οι προηγούμενοι , είχαν εφεύρει το ΕΚΑΣ για να συμπληρώνουν τις συντάξεις φιλοδώρημα και να τις μετατρέπουν σε συντάξεις ...ελεημοσύνης !!! Είπαν , δεν μπορεί , αριστερός είναι , ΚΑΤΙ θα μας δώσει περισσότερο από τους άλλους !!! Και τους έκοψες και το ΕΚΑΣ !!! Έλεος .
Μπορώ να γράφω μέρες για αυτά που είπες και έκανες ακριβώς τα αντίθετα . Όμως ένα πράγμα πρέπει να σου αναγνωρίσω :

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟ !!! Με εσένα .... δεν άνοιξε μύτη , μπράβο σου !!! Το βούλωσαν όλοι και οποίος μιλούσε .... τον θάβατε. Μόνο οι ήρωες του διαδυκτίου φωνάζουν και αυτοί ... λίγοι και χωρίς να λεν πολλά .

Και ήρθες σήμερα να μας βγάλεις το διάγγελμα της ντροπής και του αίσχους !!! Και να μας πεις τι ρε Άλεξ ;; Ότι μας έσωσες από τους προηγούμενους ;;; Το ξέρεις Άλεξ το άθλημα της σκυταλοδρομίας 4χ400 ;;;; Έδωσε τη σκυτάλη ο Κωστάκης στο Γιωργάκη , ο Γιωργάκης στον Αντωνάκη και ο Αντωνάκης στον Γρήγορο Αλέξη και το τερμάτισες !!!! Έπεσες στο νήμα νικητής και περήφανος !!! Αυτό έκανες. Και στεφάνι σου καταθέτουν :

Οι Έλληνες επιχειρηματίες
Οι Έλληνες μισθωτοί
Οι Έλληνες συνταξιούχοι
Οι Έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες
Οι Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων
Οι Έλληνες οφειλέτες στις Τράπεζες
Οι Έλληνες οφειλέτες στο Δημόσιο
Οι Έλληνες νέοι που έχουν φύγει
Οι Έλληνες που κάηκαν , πνίγηκαν
Οι Έλληνες που καταστράφηκαν

Με όλα τα παραπάνω στεφάνια , πήγαινε για εκλογές και εσύ και ο Χαμμένος που σε ακολουθεί .
Θα είμαστε εκεί .
Θα σε περιμένουμε με αγωνία
Θα σε περιμένουμε με χαρά .
Άντε αγόρι μου , με τόσα καλά που μας είπες ότι έκανες στη Χώρα , σε βλέπω πάνω από 55% στις εκλογές.

Άντε λεβέντη μου , έρχεται η ώρα σου .
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template