ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδος απο 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



απο την Λίτσα Πετρίδη για το t.life.gr

Πώς θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος;

ΚΡΙΟΣ
Με την επιρροή ακόμα της Πανσελήνου ξεκινά η νέα βδομάδα, οπότε το μυαλό σου προσπαθεί να βρει λύσεις που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σου, όχι μόνο στην καθημερινότητα, αλλά και μακροπρόθεσμα. Μη βιαστείς ακόμα να κάνεις ανακοινώσεις στα εργασιακά. Χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα τα σχέδιά σου προκειμένου να καταστρωθούν σωστά και σίγουρα θα εξαρτηθεί και από το χρόνο των εξελίξεων που περιμένεις. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σε ωθεί να επεκτείνεις την κοινωνικότητά σου και να συναναστραφείς με τους ανθρώπους που θα γίνουν το στήριγμά σου το επόμενο διάστημα. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου βελτιώνεται, με αποτέλεσμα να μπορείτε συζητώντας να βρείτε τη λύση στις όποιες διαφορές σας και να γεφυρώσετε αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ την αυξημένη κοινωνική σου ζωή, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Αυτό που θα γεμίσει τα κενά της ψυχής σου και θα σε κάνει ευτυχισμένη. Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες στα οικονομικά.




ΤΑΥΡΟΣ
Αντιμετώπισε τις καταστάσεις και εξελίξεις στην πραγματική τους διάσταση και όχι ακραία. Έχεις την τάση ή να ωραιοποιείς ή να καταστροφολογείς αυτές τις μέρες. Για αυτό βέβαια δεν ευθύνεσαι απόλυτα εσύ, αλλά τα γεγονότα που ακόμα εναλλάσσονται. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού πλέον φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα καθημερινότητας. Οργάνωσε το πρόγραμμα των εργασιακών σου και προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτα γεγονότα. Βέβαια πιο ήπια απ’ τις προηγούμενες μέρες, όμως πιθανά κι αυτά να σε αποδιοργανώσουν. Η συναισθηματική αβεβαιότητα που σε διακατέχει σε κάνει να συμπεριφέρεσαι αλλοπρόσαλλα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Βρες τις ισορροπίες σου και προτίμησε να κάνεις διάλογο μαζί του. Ένα ερωτικό σκίρτημα δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου. Πρόσεξε κυρίως εσύ που είσαι μόνη, μη δώσεις δικαιώματα για κάτι που δεν αξίζει τον κόπο. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τη διαχείριση και τη διεκπεραίωση, των οικονομικών σου υποθέσεων.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι γεγονός πως αυτήν την εβδομάδα έτσι όπως εξελίσσονται τα γεγονότα, σου προκαλούν μια αναταραχή και έναν εκνευρισμό. Βέβαια μέσα σε αυτό το κλίμα να θυμάσαι πως δεν λείπουν και οι ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που σκέφτεσαι και θεωρείς ότι θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σου. Υπό την επιρροή ακόμα της Πανσελήνου, ο τομέας των εργασιακών σου αποσπά και το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Σου ανατίθενται νέα καθήκοντα, που από τη μια σου δημιουργούν άγχος και πιθανά σε κουράζουν και από την άλλη και τη δυνατότητα να αποδείξεις το τι αξίζεις. Η νέα θέση του Ερμή και της Αφροδίτης ευνοεί τα συναισθηματικά και δίνει τη δυνατότητα σε σένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση να προσθέσεις το χρώμα και το πάθος που σου έλειψε το τελευταίο διάστημα. Να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να νιώσεις ασφάλεια. Η λάμψη επανέρχεται στα μάτια σου καθώς και η διάθεση να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Να ξεχάσεις το παρελθόν και να αφεθείς στο μαγικό παιχνίδι του φλερτ, εσύ που είσαι μόνη. Μέσα από νέα επαγγελματικά καθήκοντα έχεις και την ευκαιρία να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Και αν μάλιστα μάθεις και λίγο τι θα πει οικονομία, μια χαρά θα τα πας και σε αυτόν τον τομέα.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοϊκά για σένα λειτουργούν οι νέες θέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης, φέρνοντας κυρίως λύσεις σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Αν σκεφτόσουν κάποιες αλλαγές, όπως διακόσμησης, μετακόμισης ή και ανακαίνισης καιρός να το δεις σοβαρά. Η επαγγελματική σου ατζέντα φαίνεται να γεμίζει από ραντεβού αυτήν την εβδομάδα και ο προσωπικός σου χρόνος να περιορίζεται αισθητά. Λάβε υπόψη σου τις ευκαιρίες και τις προτάσεις που σου γίνονται, χωρίς όμως να βιαστείς να δεσμευτείς και να μπεις σε νέες περιπέτειες. Συναισθηματικές αποκαλύψεις και εκπλήξεις δίνουν ενδιαφέρον στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καιρός να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα και να σταματήσεις το κρυφτούλι. Εσύ πάλι που έχεις κουραστεί να είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου και κυρίως το παρελθόν σου. Αν δεν το κάνεις, δεν θα καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά. Αυτή κυρίως την εβδομάδα, έρχονται ευκαιρίες για ένα καινούριο ξεκίνημα που θα ήταν κρίμα να χάσεις. Μην αμελείς οικονομικές σου υποχρεώσεις, μιας και έχεις την τάση να ξεχνάς.



ΛΕΩΝ
Η βδομάδα σε βρίσκει με ανεβασμένη ψυχολογία και διάθεση, μιας και το πεδίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει γύρω σου λιγάκι αυτήν την εβδομάδα. Πλέον ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς και τι αποφάσεις να πάρεις, σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Εκμεταλλεύσου τη γνώση και την εμπειρία σου στα εργασιακά και πάρε πρωτοβουλίες. Διατήρησε τις σχέσεις με ανωτέρους σου σε φιλικό επίπεδο και πείσε τους με επιχειρήματα, να σου δώσουν τη δυνατότητα να εφαρμόσεις τις ιδέες σου. Φως επιτέλους πέφτει στη συναισθηματική σου ζωή, μιας και βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Δώσε την απαραίτητη προσοχή στον ερωτικό σύντροφό σου και κάλυψε τα κενά που δημιούργησε το προηγούμενο διάστημα, η λίγο κακή σου διάθεση. Εσύ πάλι που είσαι μόνη, φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου, κάνε μια ανανέωση στην εμφάνισή σου και τόνισε τη θηλυκότητά σου. Διώξε σκέψεις του παρελθόντος και ξεκίνα την εβδομάδα σου με χαμόγελο και αισιοδοξία. Η βδομάδα είναι κατάλληλη για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες, μιας και η ανεξαρτησία και η ελευθερία σου είναι πολύ σημαντικά για εσένα. Αν μέχρι σήμερα δίσταζες να πάρεις κάποιες αποφάσεις γύρω από επαγγελματικά θέματα, τώρα φαίνεται να είσαι έτοιμη να το κάνεις. Είσαι πιο δυναμική, ενεργητική και πιο αποφασισμένη να προχωρήσεις σε νέες καινοτόμες ιδέες. Το βάρος των πλανητών στο δικό σου ζώδιο έχει πια φύγει. Μη γίνεσαι τόσο δύσπιστη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Το τελευταίο διάστημα του ασκείς έντονη κριτική. Δείξε του εμπιστοσύνη και μην τον περνάς από ανάκριση. Σκέψου μήπως με αυτόν τον τρόπο, προσπαθείς να απαλλαγείς από τις δικές σου τύψεις και ενοχές. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον παίζει έντονα το παιχνίδι του φλερτ. Εμπιστεύσου τη γοητεία σου και τα ψυχικά σου χαρίσματα και άφησέ τα να φανούν. Ιδιαίτερες αλλαγές δεν προβλέπονται για το πορτοφόλι σου, που σαφώς έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του.



ΖΥΓΟΣ
Οι έντονοι ρυθμοί στη ζωή σου δεν σταματούν και αυτήν την εβδομάδα αγαπημένη μου, γι’ αυτό και θα πρέπει να την ξεκινήσεις έχοντας ήδη φτιάξει το πλάνο σου. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο ευνοούν την επικοινωνία σου. Σε αντιλαμβάνονται περισσότερο κι εσύ είσαι πολύ πιο συγκεκριμένη σε αυτά που ζητάς και λες. Κάνε τις σωστές κινήσεις και επιλογές στα εργασιακά. Δείξε τη διάθεσή σου για νέα ξεκινήματα και αποδοχή σε νέα καθήκοντα και προτάσεις, κατευνάζοντας λιγάκι βέβαια την επαναστατική σου διάθεση. Η προσωπική και συναισθηματική σου ζωή έρχονται στο προσκήνιο. Πιθανά κάποιες αποκαλύψεις να σε βάλουν στη διαδικασία αναθεώρησης της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πριν ανοίξεις όμως το στόμα σου προσπάθησε να βεβαιωθείς για την εγκυρότητά τους. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα πέφτουν επάνω σου. Η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν κατακόρυφα και έτσι κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει έντονα βελτιωτικές τάσεις, αρκεί να κάνεις σωστούς υπολογισμούς.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα βδομάδα είναι ιδανική για να καταστρώσεις τα σχέδιά σου, να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξή σου σε εργασιακό και προσωπικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου χαρίζεται απ’ το πλανητικό σκηνικό και τόλμησε να εφαρμόσεις τις ιδέες σου. Συναντήσεις και επαφές στα επαγγελματικά θα σε βοηθήσουν να συμπληρώσεις το παζλ και να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, ενώ ταυτόχρονα θα σε βάλουν στη διαδικασία διεύρυνσης νέων στόχων και κατευθύνσεων. Η ανάγκη να πλησιάσεις τον ερωτικό σου σύντροφο και να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα που νιώθει για σένα μεγαλώνει. Πρόσεξε όμως μην περάσεις τα όρια και γίνεις καταπιεστική μαζί του. Η υπερβολή στα συναισθηματικά είναι ένα σου μειονέκτημα. Είναι γνωστό αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε τη συντροφιά φίλων που σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτό σου και μην καταπιέζεσαι. Έχεις ανάγκη από εκτόνωση και επιτέλους να σε ακούσει κάποιος. Μάζεψε λιγάκι τα έξοδα, γιατί φαίνεται να το έχεις παρακάνει και βρίσκεσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντιφατικά γεγονότα και εξελίξεις φέρνει η βδομάδα για σένα αγαπημένη μου. Πρέπει να κλείσεις πολλές υποθέσεις που σε βασανίζουν και να βρεις τις ισορροπίες σου, όμως πάντα κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή που σου ανατρέπει το πρόγραμμα. Δείξε τις ικανότητές σου στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου τις νέες θέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης που στηρίζουν τις επιλογές σου. Προτίμησε να εργαστείς συλλογικά και να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου. Δέχεσαι την πλήρη ανταπόκριση από τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να κάνεις παράπονα. Νιώσε ασφαλής και άφησε την τρυφερή σου πλευρά να βγει στην επιφάνεια, χωρίς το φόβο της απόρριψής του. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για τη γνωριμία με τον άνθρωπο που θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε κατακτήσει. Οι ταλαιπωρίες σου φαίνεται να τελειώνουν με τα οικονομικά. Λίγη υπομονή να κάνεις ακόμα και ξεκινά μια άλλη περίοδος.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα γίνεσαι πιο αυθόρμητη, περιπετειώδης και πειραματική ταυτόχρονα. Θέλεις να αποκτήσεις περισσότερες εμπειρίες και να αυξήσεις τις γνώσεις σου, έτσι ώστε να επιδιώξεις σταθερές αλλαγές στη ζωή σου. Βρίσκεσαι στην αναμονή μιας απάντησης στα εργασιακά για να μπορέσεις να καταστρώσεις τα επόμενα βήματά σου, που φαίνεται να τη λαμβάνεις και αυτό σε απελευθερώνει. Νέες προτάσεις και ευθύνες μην φοβηθείς να τις αναλάβεις. Θα είναι μια ευκαιρία να επεκταθείς και να αναπτυχθείς, ενώ ταυτόχρονα να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Μια ανάσα τη χρειάζεται το πορτοφόλι σου. Μια ρομαντική διάθεση σε φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτήν την εβδομάδα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε διαφορετικά πράγματα απ’ ότι συνήθως και να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος σε κρατά δέσμια του. Νιώθεις εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση που μόνο χαρά δεν σου δίνει. Αφέσου λίγο, φλέρταρε και δώσε στους άλλους τη δυνατότητα να ανεβάσουν τη λίγο πεσμένη αυτοπεποίθησή σου.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως αυτήν την εβδομάδα να χρειαστεί να προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις ή αλλαγές τις οποίες δεν επέλεξες εσύ, όμως στο τέλος θα αποδειχτούν για καλό σου. Μην επιβαρύνεις λοιπόν την ψυχολογία σου και μην πέφτεις σε μελαγχολία. Η καλύτερη οργάνωση στα εργασιακά συμβάλει στη μείωση του άγχους και την αύξηση της παραγωγικότητας σου. Όσο περνούν οι μέρες βρίσκεις τους ρυθμούς σου και εντυπωσιάζεσαι και εσύ η ίδια με το τι τελικά μπορείς να καταφέρεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές, αρκεί κι εσύ να χαλαρώσεις λιγάκι. Να ανοιχτείς περισσότερο και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει πολλές ευκαιρίες σε σένα που είσαι μόνη. Ένας νέος έρωτας φαίνεται να σου παίρνει τα μυαλά για τα καλά! Ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα νέο οικονομικό προϋπολογισμό ή να σε απασχολήσουν θέματα περιουσιακά.



ΙΧΘΕΙΣ
Οι πλανήτες δουλεύουν ακατάπαυστα για σένα αυτήν την εβδομάδα, για να βελτιώσουν την κοινωνική σου ζωή, να σου φέρουν νέες ευκαιρίες και να σου δημιουργήσουν την αίσθηση της ισορροπίας. Μπορεί να νιώθεις πως το μέλλον των εργασιακών σου βρίσκεται στα χέρια των άλλων, αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Εσύ καθορίζεις τα πράγματα και ήρθε η στιγμή να δείξεις τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Το παιχνίδι του έρωτα φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το διάστημα και οι πειρασμοί είναι πολλοί. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, μη τη διακινδυνεύσεις απλά από ενθουσιασμό. Κράτα τις ισορροπίες σου και μην μπλέκεσαι σε επικίνδυνα παιχνίδια. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες, παλιοί φίλοι και έρωτες θα γεμίσουν ενδιαφέρον τη βδομάδα σου και θα προσθέτουν χρώμα στη ζωή σου. Καλού – κακού μην εμπλέκεσαι και μην εμπλέκεις στα οικονομικά σου τρίτα πρόσωπα και κυρίως οικογένεια.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template