ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 25 έως 31 Μαΐου 2020

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Θέματα καριέρας,Οικονομικά ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

απο την Λίτσα Πετρίδη
Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα ξεκινά προδιαθέτοντας σε να ακούσεις τη φωνή της καρδιάς και των αναγκών σου, να χαλαρώσεις λιγάκι τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και να φροντίζεις για την ξεκούρασή σου. Αυτήν την εβδομάδα συγκράτησε τα νεύρα σου στα επαγγελματικά και μην διακινδυνεύεις σχέσεις οι οποίες έχουν όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθούν σε κάτι καλό. Στιγμές έντασης προσπάθησε να τις αποφύγεις και να τις αντιμετωπίσεις με χιούμορ και καλή διάθεση. Έστω κι αν νιώσεις ότι καταπιέζεσαι αρκετά, σύντομα θα διαπιστώσεις πως είναι για καλό σου. Η συναισθηματική σου ασφάλεια σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτήν τη βδομάδα. Έχεις ανάγκη να ξέρεις και να γνωρίζεις τι είναι πια σημαντικό για εσένα, τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου και τι να πετάξεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και σου εμπνέει σιγουριά, μπορείς τώρα να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις στην πολυπόθητη δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, σε κάθε περίπτωση είτε επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είτε μια νέα γνωριμία, να θυμάσαι πως δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος για να δράσεις. Είναι βέβαιο πως θα αναζητήσεις τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν μια άνεση και ασφάλεια στα οικονομικά, κάτι που επίσης σου γίνεται ανάγκη.


ΤΑΥΡΟΣ


Με το ξεκίνημα της εβδομάδας η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει στα ύψη. Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σου και σε προδιαθέτουν για τη διεύρυνση των στόχων σου. Η αυτοσυγκράτησή σου στα εργασιακά είναι το απαραίτητο συστατικό προκειμένου να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες σου. Απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις και προσπάθησε έστω και προσωρινά ή και επιφανειακά να προσαρμοστείς. Τυχαία γεγονότα ή και αποκαλύψεις θα διαταράξουν λιγάκι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και προσπάθησε να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του που θα σου λύσει κάθε απορία. Αν καρτερικά περιμένεις έναν έρωτα εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα σου φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις. Ασχολήσου με θέματα κληρονομικά, αγοροπωλησίας και νομικά. Είναι μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείς από τον μπελά τους και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις ή και αλλαγές στα εργασιακά σου. Θέματα καριέρας έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου και το σύμπαν ευνοεί τις επιλογές και τις επιθυμίες σου. Δώσε το 100% των δυνατοτήτων σου και εντυπωσίασε τους πάντες με αυτά που μπορείς να κάνεις. Ίσως και εσύ η ίδια να μην γνωρίζεις πτυχές και ικανότητες του εαυτού σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται για τη συναισθηματική σου ζωή. Πάρτε κοινές αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε μια καινούρια αρχή στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε μια ανανέωση στον εαυτό σου ξεκινώντας από την εμφάνισή σου. Πάρε την απόφαση να ξεκινήσεις ένα καλό διατροφικό πρόγραμμα και να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου άσκηση. Είναι ένας καλός τρόπος για να πάρεις τα πάνω σου και να επιτρέψεις να σε πλησιάσουν νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μια επιπλέον επαγγελματική δραστηριότητα που μπορεί να την ξεκινήσεις για το κέφι σου μπορεί να αυξήσει τα έσοδά σου και να σε απαλλάξει από το άγχος των οικονομικών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ευνοεί την προώθηση των στόχων και σχεδίων σου. Πιθανά νομικά θέματα που σε απασχολούν μπορεί να παρουσιάσουν ευχάριστες εξελίξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της. Η επέκτασης στα εργασιακά πλέον σου γίνεται ανάγκη και κυνηγάς τους στόχους σου με μεγαλύτερη πίστη και δυναμική. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου και εκμεταλλεύσου κάθε ταλέντο σου. Είναι καιρός να πειραματιστείς κι εσύ λιγάκι με τον εαυτό σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να καταλήξεις πιθανά εκεί που δεν φαντάζεσαι, ή και ονειρεύεσαι. Ζήσε τον απόλυτο έρωτα με το σύντροφό σου και προσπάθησε να αποφύγεις στιγμές έντασης ή να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτήν την εβδομάδα να προκύψουν νέες γνωριμίες που φαίνεται να σε ξεσηκώνουν. Διασκέδασέ το, απόλαυσέ το, όμως την καρδιά σου μην τη χαρίζεις, μιας και όσο εύκολα ενθουσιάζεσαι, άλλο τόσο εύκολα αντίστοιχα απομυθοποιείς. Θυμήσου πως πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Παράτολμες ενέργειες, αγορές και ανοίγματα καλύτερα να τα ξεχάσεις, τουλάχιστον μέχρι να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου.


ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματά σου και ό,τι σχετίζεται με περιουσία, ανάγκες αλλά και επιθυμία σου για εξασφάλιση και ισορροπία. Πιθανά να αισθάνεσαι λίγο μετέωρη στα εργασιακά ή να νιώθεις διαρκώς έναν κίνδυνο που περισσότερο βέβαια βρίσκεται στο μυαλό σου. Καθησύχασε τις σκέψεις σου και προσαρμόσου στις αλλαγές που προκύπτουν, αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Έχεις πολλές περισσότερες δυνατότητες από όσες νομίζεις και θα το διαπιστώσεις αυτό το διάστημα, που οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Ο Ερμής επίσης σου ζητά να επαναξιολογήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και τις βαθιές επιθυμίες σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά, ξεκαθάρισε πρώτα αυτά που εσύ η ίδια αισθάνεσαι και κατόπιν επιδίωξε μια ήρεμη και ειλικρινή κουβέντα με το σύντροφό σου. Δική μου πεποίθηση είναι πως μπορείτε να λύσετε τις όποιες διαφορές σας, αρκεί αν παραδεχτεί ο καθένας τα λάθη του. Αν είσαι αδέσμευτη, να θυμάσαι πως αυτό το διάστημα θα προκύψει μια ουσιαστική γνωριμία στη ζωή σου που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και κυρίως ποιότητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά επηρεάζοντας περισσότερο τον τομέα των σχέσεών σου, φέρνοντας ταυτόχρονα εξελίξεις σε νέες εργασιακές συμφωνίες. Παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες που διαδέχονται μάλιστα η μια την άλλη. Δείξε λίγη προσοχή στις επιλογές σου καθώς πίσω από κάθε συμφωνία και δέσμευσή σου δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα παρασκήνιο ή μια εκμετάλλευση για αυτό αξιοποίησε κάθε σου δυνατότητα και ευκαιρία. Το μυαλό σου πολύ πιθανά να δημιουργεί σενάρια που κλονίζουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην του δημιουργείς σκηνικά ζηλοτυπίας χωρίς αποδείξεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια νέα που καταφτάνουν και αφορούν είτε ένα πρόσωπο, είτε μια κατάσταση που δεν πρόλαβε πιθανά να ολοκληρωθεί στο παρελθόν σου δημιουργεί αναστάτωση. Αρκετές πιέσεις δέχεσαι στα οικονομικά.


ΖΥΓΟΣ

Οι επόμενες μέρες επηρεάζουν τον τομέα της εργασιακής καθημερινότητάς σου. Κάποια νέα δεδομένα και πιθανά η αύξηση των υποχρεώσεων σου χρειάζονται ιδιαίτερα προσεκτικούς χειρισμούς έτσι ώστε να διατηρήσεις άρτια την εικόνα σου. Απόφυγε το άγχος και φρόντισε να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που θα δώσουν ώθηση στα μελλοντικά σχέδιά σου. Η διαλλακτικότητα είναι ένα σημαντικό συστατικό προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε ρήξεις και εντάσεις και μην γίνεσαι καταπιεστική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα πρόσωπο που ήδη έχεις γνωρίσει και σου εμπνέει ασφάλεια. Πρόσεξε όμως και μην παραποιείς την εικόνα του μόνο από τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Έκτακτα έξοδα αλλά και απρόσμενα έσοδα σε κρατούν σε μια διαρκή εγρήγορση και αγωνία. Βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και απόφυγε ανοίγματα που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δημιουργικότητά σου αυτήν την εβδομάδα ανεβαίνει στα ύψη. Πιθανά νέες προτάσεις και νέα καθήκοντα να ανεβάσουν τα στάνταρ των προσδοκιών σου. Απόφυγε τις υπερβολές και μην παίζεις με τις σωματικές σου αντοχές. Η διάκριση είναι ένα κομμάτι που ήδη έχεις κατακτήσει άλλωστε. Η θέση του Ερμή ευνοεί τις ερωτικές σου υποθέσεις και ανανεώνει το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μπροστά σου που μπορείς να χαρείς τον έρωτα, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις νέες εμπειρίες. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, ενίσχυσε το ρομαντισμό και το πάθος και απόλαυσε όμορφες και ερωτικές στιγμές μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις αν πρέπει να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία ή αν θα πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Πάντως να ξέρεις πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου αντισταθεί κανείς. Η γοητεία και η μυστηριώδη και πολλά υποσχόμενη ματιά σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια και μια ανάγκη αναζήτησης συναισθηματικής ασφάλειας. Θέματα σπιτιού έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να επιδιώξεις μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση των προσωπικών χώρων σου. Προφύλαξε τον εαυτό σου από το παρασκήνιο που φαίνεται να υπάρχει στον εργασιακό σου χώρο κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας. Σε νέες προτάσεις και προκλήσεις θα πρέπει επίσης να είσαι προσεκτική. Μην δεσμεύεσαι αν πρώτα δεν βεβαιωθείς για την παραμικρή λεπτομέρεια. Ίσως να έχεις την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην το κάνεις επιδεικτικά και μην τον βουτάς κι αυτόν μέσα στην ανασφάλεια τη δική σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι ευκαιρία να επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος για να μπορέσεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Για αυτό δώσε χρόνο στον εαυτό σου και προς το παρόν, απόλαυσε μόνο το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις. Όσο για τα οικονομικά, μπορεί να μη βρίσκεσαι και στα καλύτερά σου, όμως και το ότι σου δίνονται οι ευκαιρίες να τα βάλεις σε μια τάξη είναι εξίσου σημαντικό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα σου ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δυνατότητα επικοινωνίας σου. Έτσι το επόμενο διάστημα που ακολουθεί μπορείς να εκφράσεις ανεπιφύλακτα τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου, να διεκδικήσεις τα όνειρά σου, πείθοντας τους πάντες με τα επιχειρήματά σου. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί οποιοδήποτε επαγγελματικό ξεκίνημα ή αλλαγή. Ανάπτυξε ή διαφήμισε τη δουλειά σου και ασχολήσου με το διαδίκτυο, προκειμένου να πάρεις ιδέες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου Μικρές συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τις αποφύγεις αν δεν θέλεις να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Για κάποιο λόγο υπάρχει ένας ανταγωνισμός αδικαιολόγητος ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου σε φέρνει κοντά σε πειρασμούς. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην βιαστείς να χαρίσεις την καρδιά σου. Αρκέσου στο παιχνίδι του φλερτ που είναι αρκετό για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Καιρός να θέσεις τις προτεραιότητές σου στη ζωή σου και να ξεκαθαρίσεις τι τελικά είναι σημαντικό για σένα. Αναλώνεις ενέργεια σε άσκοπες υποθέσεις και αφήνεις ουσιαστικά ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Καιρός να αλλάξει αυτό, αν θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένη. Έχεις τη διάθεση να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου στα εργασιακά, όμως θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς και να εξετάσεις τις συνθήκες που επικρατούν. Ένα δεύτερο πλάνο στις ενέργειες και στη στάση σου απέναντι σε άτομα κύρους θα μπορούσε να λειτουργήσει εξαιρετικά βοηθητικά. Πριν αρχίσει τα παράπονα και την γκρίνια ο ερωτικός σύντροφός σου φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για αυτόν. Μην ξεχνάς ή παραδέξου πως έχει και τα δίκια του. Τον έχεις παραμελήσει αισθητά βάζοντας την καριέρα και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου πάνω από όλους και όλα. Εμπιστεύσου τις επόμενες μέρες που φέρνουν νέες γνωριμίες για να καλύψουν τα κενά της μοναξιάς σου, που περισσότερο έχουν άρωμα πάθους και όχι στήριξης συναισθηματικής.


ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει νέα δεδομένα στην καθημερινότητά σου και όχι μόνο. Μια έντονη κινητικότητα γύρω σου παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες για τους περισσότερους τομείς της ζωής σου που έχουν καθοριστικό χαρακτήρα. Διανύεις μια περίοδο που πραγματικά μπορείς να κάνεις όνειρα στα εργασιακά, κυρίως αν το αντικείμενο των υποθέσεών σου σχετίζεται με το εξωτερικό. Δώσε έμφαση στα σχέδιά σου και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για την προώθησή τους. Στον αισθηματικό τομέα πάρε τις αποφάσεις σου, θέσε ημερομηνίες συγκεκριμένες για τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο σύντροφό σου και τήρησέ τες. Εσύ που είσαι μόνη, αν και τα συναισθηματικά δείχνεις να τα έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα και να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες πως περνάς καλά και μόνη σου, παραδέξου τις αλήθειες σου και ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου. Μια ανάσα μακριά είσαι από το μεγάλο έρωτα που θα σε συναρπάσει.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template