Δολοφονία Άλκη: Αίματα στο μαχαίρι «δίνουν» και νέο δράστη -Κοντά στη ταυτότητα του δεύτερου οδηγού

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Σφίγγει ο κλοιός για τους φερόμενους εμπλεκόμενους στη στυγνή δολοφονία του Άλκη. Στοιχεία για να «δέσει» την υπόθεση αναζητά η Αστυνομία.

H δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων δραστών να εντείνονται.
«Κλειδί» φαίνεται πως αποτελεί το μαχαίρι που βρέθηκε μερικά μέτρα δίπλα από σημείο της στυγερής δολοφονίας.
Το αιχμηρό αντικείμενο που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια αναμένεται να «δείξει» ένα ακόμα άτομο που συμμετείχε στο φρικτό έγκλημα.

Μετά την άγρια δολοφονία, ένας από τους δράστες φέρεται το καθάρισε από τα αίματα και να το πέταξε για να μην ενοχοποιηθεί σε τυχαίο έλεγχο .Πάνω στο μαχαίρι φαίνεται πως υπάρχουν ίχνη αίματος και θα εξεταστεί για τυχόν αποτυπώματα, ενώ επίσης, θα γίνει έρευνα για το πού ανήκει το αίμα που είχε πάνω στη λάμα.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία είναι κοντά στην ταυτοποίηση του οδηγού και του δεύτερου αυτοκινήτου του αιματηρού περιστατικού.
Πάντως, θα πρέπει να βρεθούν και τα κατάλληλα στοιχεία για να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
«Είναι φυσιολογικό να περάσουν πέντε ημέρες γιατί ο τόπος που γίνεται ένα έγκλημα πρέπει να διερευνηθεί. Εκεί υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Εκεί υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που πρέπει να συλλέξουν οι αστυνομικοί. Πιστεύω ότι γνωρίζει τα πρόσωπα αυτά αλλά θα πρέπει να περιμένει και τα επίσημα στοιχεία για να μην εκπέσουν στην πορεία. Δεν θα κάνει το λάθος αυτό και δεν θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους να αθωωθούν στα δικαστήρια. Θα δέσει την υπόθεση» εκτίμησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:





Τέσσερα οχήματα στο «μικροσκόπιο» - Πληροφορίες για περισσότερους εμπλεκόμενους
Την ίδια στιγμή, η αστυνομία υπολογίζει ότι υπάρχει μια ενεργή ομάδα 12 έως 15 ατόμων που συμμετείχε σε ανάλογες επιθέσεις και στο παρελθόν και που η αστυνομία τώρα εξετάζει για την πιθανή συμμετοχή της και στη συγκεκριμένη δολοφονική ενέργεια.

Έρευνες πραγματοποιούνται και στο κινητό του δράστη, σε περίπτωση που έχει επικοινωνήσει ή σχεδιάσει από πριν την ενέργεια.
Οι άνδρες της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης πιστεύουν ότι υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι, που δεν έχουν καταγραφεί στο βίντεο-ντοκουμέντο, που έχει δει το φως της δημοσιότητας και κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες.
Τέλος,  στη δολοφονική επίθεση κατά της παρέας του Άλκη, φαίνεται να συμμετείχαν τέσσερα αυτοκίνητα και οι δράστες να ήταν αρκετά περισσότεροι απ' ό,τι πιστευόταν στην αρχή.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template