Μήνυμα σε ΝΑΤΟ: Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν στόχους σε απόσταση 110 χλμ. από τα σύνορα με την Πολωνία!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
με σημερινή του ανακοίνωση επιβεβαίωσε τις αναφορές, περί πληγμάτων στην δυτική Ουκρανία λέγοντας, «Όπλα υψηλής ακρίβειας και μεγάλης εμβέλειας πραγματοποίησαν προσβολή στρατιωτικής υποδομής της Ουκρανίας».

«Τα στρατιωτικά αεροδρόμια στο Lutsk και το Ivano-Frankovsk επλήγησαν από τους πυραύλους» συνέχισε η ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Τις αρχικές αναφορές είχαν κάνει ουκρανικές πηγές οι οποίες ανέφεραν για εκρήξεις κοντά στην πόλη Lutsk, πλησίον των πολωνικών συνόρων καθώς και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ivano-Frankivsk στη Δυτική Ουκρανία, το οποίο χτυπήθηκε από πολλαπλούς πυραύλους.

Το Fox News το περιέγραψε ένα «πιθανό μήνυμα στο ΝΑΤΟ» την ώρα που οι φωνές από δυτικούς αξιωματούχους αλλά και «γεράκια» του Κογκρέσου για επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων στην Ουκρανία (κάτι που μαθηματικά θα οδηγήσει σε πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας) αυξάνονται συνεχώς.





Σύμφωνα με τον CNN, με βάση τις τοπικές κυβερνητικές αρχές της Ουκρανίας:

«Υπήρξε ουσιαστική ζημιά στο αεροδρόμιο στο Lutsk στη βορειοδυτική Ουκρανία, το οποίο απέχει μόλις 100 χλμ. από τα πολωνικά σύνορα. Ο κυβερνήτης της περιοχής Volyn δήλωσε ότι τέσσερεις πύραυλοι έπληξαν την περιοχή και σκοτώθηκαν δύο άτομα. Επίσης το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Ivano-Frankivsk στην δυτική Ουκρανία, χτυπήθηκε από πυραύλους»
Υπάρχει επίσης ευρέως διαδεδομένη αναφορά ότι η προηγούμενη τεράστια, ρωσική φάλαγγα που είχε σταματήσει, προς Κίεβο έχει τώρα αναδιαταχθεί, φτάνοντας λίγα χιλιόμετρα έξω την ουκρανική πρωτεύουσα.

Αυτό έχει οδηγήσει σε εντατικοποιημένες μάχες στα προάστια, ιδιαίτερα στα βορειοανατολικά και ανατολικά του Κιέβου.

Εν τω μεταξύ, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky την Παρασκευή δήλωσε ότι η αντίσταση από τις δυνάμεις του προκάλεσε “ένα στρατηγικό σημείο καμπής” στη σύγκρουση.

«Είναι αδύνατο να πούμε πόσες μέρες θα χρειαστεί ακόμα να ελευθερώσουμε τη γη μας, αλλά είναι δυνατό να πούμε ότι θα το κάνουμε γιατί … έχουμε φτάσει σε ένα στρατηγικό σημείο καμπής», είπε, αλλά δεν εξήγησε περαιτέρω .
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template