ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 8 Απριλίου 2022

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Είσαι σε θέση να αφήσεις λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σου σήμερα και να συνδεθείς με άτομα που είναι πραγματικά χρήσιμα και υποστηρικτικά. Η ομαδική εργασία είναι ευχάριστη και εξαιρετικά παραγωγική. Είσαι ανθεκτική και οξυδερκής με τον Ερμή αυτήν τη στιγμή να σου δίνει μια πιο δυνατή φωνή. Ωστόσο με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου είναι λογικό να αφιερώνεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και σε αυτούς που αγαπάς.

Ταύρος
Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα των επικοινωνιών σου ενεργοποιώντας την ανάγκη σου να μάθεις και να μοιράζεσαι. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη επιθυμία να ολοκληρώσεις ένα έργο, αλλά είσαι και σε θέση να συνειδητοποιήσεις και να κατανοήσεις τι χρειάζεται να κοπεί ώστε να προσχωρήσεις πιο ελεύθερα. Με τις σημερινές διελεύσεις είναι σχετικά εύκολο να εστιάσεις το μυαλό σου και να βάλεις τα σχέδια σου σε έναν καλό δρόμο.

Δίδυμοι
Οι επικοινωνίες ιδιαίτερα με τους φίλους είναι πιο ανταποδοτικές και πολύτιμες και μπορεί ακόμα να οδηγήσουν σε λύσεις σε ένα πρόβλημα. Η ψυχική σχέση με τους άλλους είναι ικανοποιητική και εμπνευσμένη. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να εκφραστείς με αυτοπεποίθηση και σθένος, με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε αρμονία με τον Άρη. Αυτή η διέλευση πυροδοτεί ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ιδέες και προβληματισμούς.

Καρκίνος
Έχεις την αντοχή και τον ενθουσιασμό να καταφέρεις πολλά σήμερα με την ψυχική ενέργεια να περισσεύει. Επιχειρηματικές κινήσεις ή στρατηγικές για τη γενική κατεύθυνση της ζωής σου ευνοούνται. Οι σημερινές διελεύσεις βοηθούν στην ενθάρρυνση της δίκαιης μεταχείρισης και της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Η συναισθηματική, ερωτική ζωή σου βρίσκεται στον απόλυτο έλεγχο σου και εξαρτάται από τις επιλογές σου.

Λέων
Η σημερινή Σελήνη ενισχύει τις παρατηρητικές σου ικανότητες και η όψη Ερμή – Άρη ακονίζει το μυαλό σου. Ακόμα κι έτσι, η Σελήνη σε ενθαρρύνει να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Μπορεί να νιώσεις πολύ ενθουσιώδης για την επιδίωξη μιας μαθησιακής προσπάθειας ή την προώθηση ενός διανοητικού ενδιαφέροντος. Λύσεις σε προβλήματα που προηγουμένως σε κυρίευαν είναι τώρα στα χέρια σου. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή βελτιώνεται.

Παρθένος
Η σημερινή όψη Ερμή – Άρη ευνοεί την υποστήριξη των άλλων μέσω πρακτικής βοήθειας. Διευκολύνει επίσης την εργασία, τα οικονομικά θέματα και την έρευνα. Βλέποντας ένα νέο επίπεδο μιας κατάστασης μπορεί να σε βάλει σε ένα καλύτερο πλαίσιο για τη λήψη αποφάσεων. Είσαι σε καλή κατάσταση και έχεις όλη τη διάθεση να ασχοληθείς με τους προβληματισμούς του αγαπημένου σου. Εάν είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες.

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να νιώσεις μια έντονη παρόρμηση να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου δημιουργικά ή καλλιτεχνικά. Μια όψη Ερμή – Άρη σε βοηθά να αντιμετωπίσεις σύνθετα προβλήματα ή να αντιμετωπίσεις μια ψυχική πρόκληση. Είσαι έτοιμη να ενεργήσεις βάση των ιδεών σου, όμως ένας άνθρωπος που εμπιστεύεσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε μια αναθεώρηση. Εάν είσαι μόνη ερωτικά ή συναισθηματικά, βρες τρόπους να επιδείξεις την ακαταμάχητη γοητεία σου.

Σκορπιός
Θα μπορούσε να αισθανθείς ώθηση να κάνεις μια νέα πράξη ή να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη γραμμή σκέψης σήμερα, ειδικά αν σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι, την υγεία ή και την εργασία. Είναι μια περίοδος οργάνωσης όταν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τα πράγματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Η σημερινή διέλευση Ερμή – Άρη οξύνει τη σκέψη και τις επικοινωνίες και οι συνδέσεις γίνονται πιο τολμηρές. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Είσαι σε καλή θέση για να συνεργαστείς, να κερδίσεις ένα προσωπικό στοίχημα, να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι ή να αποκτήσεις πλεονεκτήματα με νέες πληροφορίες. Οι συζητήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε υπέροχες ιδέες ή ακόμη και να προκαλέσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι αποφάσεις τείνουν να είναι γρήγορες αλλά πρακτικές με μια διέλευση Ερμή – Άρη που εμπνέει μια άμεση, θετική προσέγγιση. Μπορείς να κερδίσεις στα παιχνίδια του έρωτα.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου, διεγείροντας την ανάγκη για καλύτερη αίσθηση ισορροπίας και προοπτικής. Τα επίπεδα ενέργειας βελτιώνονται με ενθουσιασμό σήμερα και η διέλευση Ερμή – Άρη σε βοηθά να εντοπίσεις τα σημεία που πρέπει να εργαστείς σκληρότερα. Η ειλικρίνεια σου είναι ευπρόσδεκτη τώρα και είσαι πρόθυμη να αναλάβεις το προβάδισμα για να κάνεις τα πράγματα.

Υδροχόος
Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας, της ρουτίνας και των συνηθειών σου, σε ενθαρρύνει να διορθώσεις προβλήματα και να φροντίσεις τις δουλειές σου για να αισθανθείς ότι διατηρείς τον έλεγχο. Η επιρροή Ερμή – Άρη διεγείρει επίσης τον ψυχικό ενθουσιασμό αλλά σε παρακινεί επίσης να δημιουργείς ή να εμπνευστείς συναρπαστικές ιδέες. Η ιεράρχηση προτεραιοτήτων έρχεται πιο εύκολα σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς
Η Σελήνη διασχίζει τον δημιουργικό σου τομέα όλη μέρα ενθαρρύνοντάς σε να βρεις τη χαρά σου. Γνωρίζεις περισσότερο την ανάγκη σου για προσωπική απόλαυση και αυτοέκφραση. Η διέλευση Ερμή – Άρη σε βοηθά να εστιάσεις το μυαλό σου και να θέσεις προτεραιότητες. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις πνευματικές προσκολλήσεις και οι δεξιότητες σου στην επίλυση προβλημάτων είναι ανώτερες. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου και ενισχύει τη συναισθηματική, ερωτική ζωή σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template