Yπόθεση Πάτρας: Αποκαλύψεις ότι γνώριζε για τα παιδιά ο Μ.Δασκαλάκης – Τον Φεβρουάριο φώναζε στην Ρ.Πισπιρίγκου ότι θα την ξεσκεπάσει

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022


Μία νέα καταιγιστική εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο πατέρας των 3 αδικοχαμένων κοριτσιών Μ.Δασκαλάκης, γνώριζε ότι η μητέρα τους Ρ.Πισπιρίγκου, εμπλέκεται στο θάνατό τους αφού της φώναζε πως ξέρει πως έχει κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψει.


Οι δύο έμπειροι ιατροδικαστές έχουν κληθεί να εξετάσουν τα πάντα από την αρχή ώστε να ξεκαθαρίσει εάν τελικά μιλάμε για τριπλή εγκληματική ενέργεια στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.
«Θεωρώ ότι με τη μέθοδο του αποκλεισμού οδηγούμαστε καθαρά σε ασφυκτικό θάνατο και το είδος του θανάτου προκύπτει ως εγκληματική ενέργεια διότι δεν υπάρχει κάτι παθολογικό και δεν υπάρχει κάποια τοξική ουσία η οποία θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο των παιδιών», δήλωσε στο MEGA η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη.

Η νέα ιστολογική εξέταση στην Μαλένα μπορεί να ξεκαθαρίσει εάν ο θάνατος του μωρού οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή όχι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, ο Γιώργος Αναστασόπουλος δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μίλησε για την τεταμένη σχέση του ζευγαριού, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε το ζευγάρι σε ένα δικηγορικό γραφείο, λίγο πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν μία συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όταν πια τα πράγματα μεταξύ τους ήταν στο όριο. Εκεί είχαν τσακωθεί, με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει στην 33χρονη ότι για το ένα παιδί θα έβαζε το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως δεν το έχει πειράξει, ενώ για τα άλλα δύο όχι.


Ο έντονος καβγάς Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη

Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Αναστασόπουλο, πυροδότησε έναν έντονο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη συνέχεια της συζήτησής τους καθώς όπως φανέρωσε, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε στη γυναίκα του ότι ξέρει πως έχει κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψει, είτε αυτός ήταν με δηλητήριο είτε με τη μέθοδο της ασφυξίας.

«Και έγιναν μαλλιά κουβάρια και για πολλή ώρα. Είχε διάρκεια αυτό το επεισόδιο μεταξύ τους το οποίο εκτονώθηκε μετά από αρκετή ώρα… Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη στάση τους», εξήγησε ο Γιώργος Αναστασόπουλος δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέροντας η σχέση τους είχε προβλήματα από τότε.

Τα χαμένα στοιχεία

Ένα χρόνο μετά το θάνατο της Ίριδας στην κούνια του σπιτιού στην Πάτρα, αποκαλύπτονται οι αστοχίες και τα λάθη που είχαν σαν αποτέλεσμα να κλείσει τότε ο φάκελος πολύ γρήγορα και να χαθούν πολύτιμα στοιχεία.

«Εδώ δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο όχι όμως γιατί θέλαμε να παραβιάσουμε ή θέλαμε να υποκρύψουμε κάτι αλλά λόγω του ζήλου να σώσουμε ένα βρέφος, να κάνουμε ότι μπορούμε για να επανέλθει στη ζωή. Επομένως εκεί χάθηκε ενδεχομένως η ιδιότητα της αυτοψίας», δήλωσε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Η αστυνομία τότε αρκέστηκε κυρίως στην κατάθεση που πήρε από την αδερφή της 33χρονης. Το πόρισμα περί αγενεσίας φλεβόκομβου λίγο αργότερα έκλεισε την υπόθεση πρόωρα…  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template