Πέντε στρατιώτες λιποθύμησαν ξαφνικά στο Ηνωμένο Βασίλειο στη διάρκεια του Queen’s Platinum Jubilee

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022


Μετά τα απανωτά ξαφνικά τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν ανά το κόσμο, μετά από τα απανωτά συμβάντα σε νέα παιδιά ανά το κόσμο και 138 μέσα σε 6 μήνες στη χώρα μας, πέντε στρατιώτες λιποθύμησαν ενώ γιόρταζαν το Platinum Jubilee της άφαντης Βασίλισσας Ελισάβετ στην Queen’s Platinum Jubilee at the St Paul’s National Thanksgiving Service.

5 στρατιώτες από το στρατιωτικό προσωπικό των Royal Air Force, Royal Marines, Household Cavalry and Coldstream Guards κατέρρευσαν ενώ βρισκόταν στον καθεδρικό ναό το πρωί της Παρασκευής-σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Emma Soteriou στο lbc.co.uk.

Δύο μέλη της τιμητικής στρατιωτικής φρουράς – ένα από τη Royal Air Force Regiment και ένα από τους Royal Marines – εμφανίζονται σε φωτογραφικά στιγμιότυπα καθώς χάνουν τις αισθήσεις τους μέσα σε μισή ώρα ο ένας από τον άλλο ενώ βρισκόταν παρατεταγμένοι από τα σκαλιά μέχρι τη Μεγάλη Δυτική Πόρτα .


Το μέλος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, που βρισκόταν στο αριστερό άκρο της πόρτας, λιποθύμησε και έπεσε ανάσκελα στα σκαλιά πριν ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Ο άλλος άνδρας, που στεκόταν πιο κοντά στη Μεγάλη Δυτική Πόρτα, φάνηκε στιγμιαία να χάνει τις αισθήσεις του περίπου 20 λεπτά αργότερα, σκοντάφτοντας στα ψηλά σκαλιά πριν ανακτήσει την ισορροπία του και οδηγηθεί κάτω από τις κολώνες του καθεδρικού ναού.


Και οι δύο μπόρεσαν να οδηγηθούν με τα πόδια μακριά από τα σκαλιά, παρά τα φορεία που βγήκαν έξω, ενώ άλλοι που βρίσκονταν σε υπηρεσία διατήρησαν την ψυχραιμία τους.



Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας (MoD) δήλωσε: «Κατά τη σημερινή Πλατινένια Ιωβηλαία Ακολουθία της Ημέρας των Ευχαριστιών, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πέντε στρατιωτικοί λιποθύμησαν ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία.


“Η ασφάλεια των Ενόπλων Δυνάμεών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Και τα πέντε άτομα έλαβαν θεραπεία στο σημείο και κανένα δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.”



Ωστόσο, η βασίλισσα δεν φαινόταν πουθενά για τη δεύτερη ημέρα των εορτασμών, μετά την αποχώρησή της λόγω κινητικών προβλημάτων.

Εκπροσωπήθηκε από τον γνωστό Charles για την περίσταση, με άλλα ανώτερα μέλη – συμπεριλαμβανομένης της Duchess of Cornwall, του Duke και της Duchess of Cambridge και του Duke και Duchess of Sussex.



Eάν ο κ. Μαρινάκης (ιδιοκτήτης του in.gr) συνεχίσει να δημοσιεύει απλά τα σχετικά γεγονότα σε μικρό χρονικό διάστημα τόσο η ΝΔ όσο και ο κ. Τσίπρας θα μπορούσαν να εξαυλωθούν με ποσοστά κάτω από 10%, η Ε.Ε., να διαλυθεί και ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης να ηγηθεί της Ελλάδας εκτός της Ευρωπακής Ένωσης και του ΝΑΤΟ στο δρόμο που ακολουθεί με επιτυχία χρόνια τώρα το Ισραήλ με τους τόσους εχθρούς τριγύρω του. 

Για ευνόητους λόγους και για πολλούς ακόμη που θα ξεδιπλώνουν τα γεγονότα είναι μονόδρομος η Ελλάδα να ακολουθήσει το Ισραήλ. Διαφορετικά η ραγδαία μείωση του πληθυσμού όπως αποκαλύπτουν και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ θα μπορούσε να οδηγήσει σε ολιστικές συνέπειες εξαφάνισης και του τελευταίου εγχωρίου ζεύγους Μπάμπης-Σούλα.

Ο Boris Johnson παρευρέθηκε επίσης, αλλά έγινε δεκτός με ψυχρότερη υποδοχή, αποδοκιμασίες και κοροϊδίες καθώς έφτασε με αυτοκίνητο και ανέβαινε τα σκαλιά με τη σύζυγό του.

Οι πρώην πρωθυπουργοί Tony Blair, Gordon Brown και Theresa May ήταν μεταξύ των αξιωματούχων που έφτασαν επίσης.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template