Καθώς οι Ολλανδοί αγρότες διαδηλώνουν στους δρόμους εργοστάσιο συνθετικού κρέατος του Bill Gates παραδόθηκε στις φλόγες.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022


Ένα supermarket-εργοστάσιο του Ιδρύματος Bill Gates στην Ολλανδία που επικεντρώνεται σε τρόφιμα νέας εποχής, όπως το συνθετικό εργαστηριακό κρέας φυτικής πρωτεΐνης, παραδόθηκε στις φλόγες στη μέση της νύχτας.


Το εργοστάσιο βρίσκεται στο Almelo της Ολλανδίας. Η εταιρεία ειδικεύεται στα συνθετικά προϊόντα κρέατος.

Στην Ολλανδία, αγρότες έχουν αποκλείσει δρόμους με τρακτέρ. Η ολλανδική κυβέρνηση εργάζεται σκληρά για να ομαλοποιήσει την κατάσταση. Ωστόσο, η Dutch Farmers πιστεύει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να αναγκάσει τους αγρότες να πουλήσουν τις φάρμες τους στο κράτος για να επιτύχουν τους κλιματικούς στόχους. Συγκρίνουν την κατάστασή τους με τη βιολογική γεωργία της Srilanka που οδηγεί σε χρεοκοπία της χώρας.

Φυσικά δεν είναι μόνο οι Ολλανδοί αγρότες.


Έχουν ξεσηκωθεί οι γείτονές μας Αλβανοί αγρότες, οι Ινδοί αγρότες, ενώ ετοιμάζονται τεράστιες κινητοποιήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Ολλανδία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας γεωργίας στον κόσμο. Η διαμαρτυρία και ο αποκλεισμός των αγροτών έχει τεράστιες επιπτώσεις στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων.

Οι αγρότες ρυμούλκησαν με τρακτέρ ακόμη και ιδιωτικό τζετ που χρησιμοποιήθηκε κυρίως από τον Ολλανδό πρωθυπουργό Mark Rutte και άλλους αξιωματούχους.





Tην ίδια στιγμή ο Bill Gates δίνει το παρόν στο Sun Valley του Idaho, στη «καλοκαιρινή κατασκήνωση για δισεκατομμυριούχους», η οποία ξεκινά συνήθως στις 5 Ιουλίου.

Αλλά οι μεγιστάνες που συρρέουν στο καταφύγιο Allen & Co. μπορεί φέτος να μην είναι τόσο χαλαροί όσο συνήθως όταν αγγίζουν το Sun Valley Lodge στο θέρετρο του Sun Valley, Idaho: Από τα σκοτεινά οικονομικά σύννεφα έως τις ασταθείς μεταβάσεις ηγεσίας σε μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες μέσων ενημέρωσης , υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ιδρώνει το 1% το 1% του πλανήτη αυτές τις μέρες.

H βόλτα με το τρενάκι του χρηματιστηρίου το πρώτο εξάμηνο οδήγησε ορισμένους τακτικούς συμμετέχοντες στη θερινή ετήσια συγκέντρωση που διοργανώνεται από την επενδυτική τράπεζα Allen & Co. να φτάσουν εδώ με πολύ μειωμένη κεφαλαιοποίηση.






















πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template