Νίκος Γιάννακας: Τίποτε δεν φοβάμαι περισσότερο από τον φόβο, άστρα μη με μαλώνετε…

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.

Ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Με αυτό τον τρόπο η Espresso που είχε και το καλύτερο ρεπορτάζ αποχαιρέτησε τον ηθοποιό ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Στη κυριολεξία ξαφνικά μια και δεν υπάρχουν πληροφορίες για μακροχρόνια ασθένεια.

By James Coburn

Όσο αφορά την αιτία του θανάτου πληροφορίες την αποδίδουν σε εγκεφαλικό.

Το εγκεφαλικό, τα εμφράγματα και τα ξυπνήματα-προκλήσεις καρκίνων είναι από τις πλέον συνηθισμένες παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 για μία ασθένεια που εξαφανίσθηκε για την ώρα τόσο ύπουλα όσο και ο τρόπος εμφάνισής της.
Όπως ακριβώς κρύφτηκε πίσω από τις κουρτίνες και ο πολυδιαφημισμένος τσάρος της διαχείρισης του COVID-19 στη χώρα μας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο στρατηγός του COVID εξαφανίστηκε παρότι η μάχη του με τον ιό βρισκόταν σε εξέλιξη. Είχε όμως προλάβει να δοξαστεί ήδη.

Ο Νίκος Γιάννακας φοβόταν τα εμβόλια και τον φόβο του δεν τον έκρυψε όταν στις 29 Μαίου 2021 έκανε μάλλον τη πρώτη δόση της Astra Zeneca.

Ο ίδιος θα έγραφε>
-Τίποτε δεν φοβάμαι περισσότερο από τον φόβο, άστρα μη με μαλώνετε…


Θα ακολουθούσαν προσπάθειες των φίλων του να τον εμψυχώσουν.
–Νίκο κι εγώ τελείωσα με το AZ και είμαι μια χαρά, μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε…
του έγραψε η Εmmanouela Dimopoulou.


Δεν γνωρίζουμε εάν ακολούθησε και 2η ή 3η δόση αλλά ο Νίκος κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στη κατηγορία των εμβολιασθέντων τους οποίους η “υπεύθυνη” επιστημονική κοινότητα προέτρεπε να αναμείξουν τα εμβόλια χωρίς φόβο και επειδή από ένα σημείο κι έπειτα δεν κυκλοφορούσε στη χώρα μας το AZ είναι πολύ πιθανό ο αγαπημένος ηθοποιός να τρυπήθηκε με Pfizer ή Moderna.









Μόλις έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση η σελίδα του στο facebook γέμισε με μηνύματα αποχαιρετισμού. Ο Νίκος Γιάννακας ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Έφη Θανοπούλου με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.




Η Γωγώ Ατζολετάκη πόσταρε κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !!! Ο Νίκος δεν είναι πια ανάμεσά μας.


Ο Νίκος Γιάννακας. Ένα γελαστό παιδί (πάντα παιδί…) ερωτευμένο με το θέατρο και γεμάτο όνειρα.




Τον περίμενα να έρθει στο θέατρο να δει την παράστασή μας. Μου είπε ότι θέλει να ‘ρθει και το προγραμματίζει. Και ξαφνικά… μας άφησε. Τόσο απρόσμενα, τόσο νέος. Ο θάνατος είναι κάτι το ακατανόητο, αλλά πολύ περισσότερο για τους κοντινούς μας ανθρώπους, τους συνεργάτες μας… και ιδιαίτερα όταν φεύγουνε τόσο, μα τόσο νωρίς. Καλή στρατιά, Νίκο».




«Νίκο Γιάννακα ,σήμερα έφυγες και δεν σκέφτηκες τι στεναχώρια μάς έδωσες!!! Μαζί τελειώσαμε τη Σχολή, δουλέψαμε, μαζί, ήσουν ένας καλός φίλος, τώρα σιωπή…!! Καλή ανάπαυση ψυχής να έχεις!!!Καλή δύναμη στην Έφη σου, τον Άγγελο σου και τη Σοφούλα σου!! Θα ζεις μέσα στην καρδιά μας!!!», έγραψε η Βαρβάρα Κυρίτση.



Ο Σωτήρης Σκάντζικας συγκλονισμένος έκανε με τη σειρά του ένα ποστ. «Αχ βρε Νίκο. Νικολάκη μου… πάντα με το χιούμορ, πάντα να σκάμε στα γέλια… πόσο ξαφνικά αγαπημένε μου… πόσο νωρίς… η λύπη μου είναι μεγάλη.. Έφη, αγάπη μου, σε σκέφτομαι συνέχεια».



Συντετριμμένη και η καλή του φίλη Άννα Χατζησοφιά. «Γεννημένοι την 28η Δεκεμβρίου, μην πεις χρονιά θα μου έλεγε, μαζί από το πρώτο έτος της Δραματικής Σχολής, εκεί στο Ωδείο Αθηνών στη Ρηγίλλης κι από τότε φίλοι κολλητοί.



Τα τελευταία χρόνια είχε γίνει παράδοση να γιορτάζουμε μαζί τα γενέθλια μας. Το ίδιο κάναμε και εφέτος. Πού να ξέραμε ότι ήταν τελευταία φορά και δεν βγάλαμε καν φωτογραφίες. Εδώ, πριν τρία χρόνια ατενίζαμε ακόμα με αισιοδοξία το μέλλον. Σήμερα ο Νίκος έφυγε, πήγε να συναντήσει τη μητέρα του, τη θεατρική του μητέρα Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον “θείο” του Δημήτρη Μυράτ, και την μεγαλύτερη ντίβα από όλους, την θεά και κολλητή του φίλη Νατάσσα Μανίσαλη. Δεν ξέρω εάν θα ξαναγιορτάσω τα γενέθλια μου πια».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template