ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ - ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Το Μαξίμου και οι πρακτόρικοι μηχανισμοί του Σαμαρά που τους έχει επιστρατεύσει για την μακροημέρευση του καθεστώτος της τρομοκρατίας και του εκφοβισμού των πάντων, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να
δώσει ένα γερό μάθημα στον μπάρμπα-Γιώργο από τις Τζιτζιφιές που έβγαλε γλώσσα, σήκωσε παντιέρα και το έπαιζε βαρύ πεπόνι στη ΝΔ. Για λόγους που θα φανούν στην πορεία των εξελίξεων, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ -που ουδείς γνώριζε μέχρι αργά τη νύχτα εάν εξακολουθούσε να παραμένει πρόεδρος(αφού υπήρχαν έντονοι ψίθυροι για παραίτηση του από επικεφαλής του κόμματος), εκτελείται από την συγκυβέρνηση στα εννέα μέτρα. Κάθε μέρα από εδώ και στο εξής θα βγαίνουν θέματα για τον “αμαρτωλό” βίο και την πολιτεία του. Αυτό έχουν αποφασίσει οι μηχανισμοί του Τρελαντώνη, χαρακτηρισμός την πατρότητα του οποίου διεκδικεί ο ίδιος ο ελεγχόμενος Γιώργος Καρατζαφέρης.



Ήδη, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, άρχισαν οι περίεργες διαρροές από διάφορα παράκεντρα σκοτεινής πληροφόρησης που μόνον τυχαία δεν ενεργούν. Κάποιοι θέλουν να γλυτώσουν το κεφάλι τους και βγάζουν άδηλες πτυχές της δημόσιας ζωής στη φόρα. Πληροφορίες που διακινούνταν χθες το απόγευμα παρουσίαζαν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να είχε στο παρελθόν 3 διαδοχικές συναντήσεις με τον έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού για διακίνηση μαύρου χρήματος, Άκη Τσοχατζόπουλο.

 Οι συναντήσεις ελέγετο ότι έγιναν από τον Δεκέμβριο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο 2005. Τόπος συναντήσεων, διαμέρισμα επί της οδού Επαμεινώνδος στην Καλλιθέα. 500 μέτρα από το κανάλι του κυρ-Γιώργου. Εκεί, στον πέμπτο όροφο ο Άκης λέγεται ότι πήγαινε μεταμφιεσμένος φορώντας σκούφο! 
Το διαμέρισμα ανήκε στον Καρατζαφέρη και το είχε δώσει αντιπαροχή για να γίνει η πολυκατοικία. Μετά από λίγο καιρό ο ιδιοκτήτης του Art, βρίσκεται με κότερο αξίας 300.000 ευρώ περίπου ενώ μετά “σπρώχνει” το σκάφος σε επιχειρηματία στην Κύπρο. Στη συνέχεια αγοράζει ένα οικόπεδο 8 στρεμμάτων στην Αταλάντη και εκεί αρχίζει τις κατασκευές. Τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία(μαζί με δύο ακόμα διαμερίσματα στην Επαμεινώνδος), διερευνάται εάν έχουν δηλωθεί και με ποιον τρόπο στο πόθεν έσχες του. Δεν είναι λίγοι επίσης όσοι λένε ότι είχαν δει την περίοδο του 2006- 2007 τον Γιώργο Καρατζαφέρη να μπαινοβγαίνει στο Γραφείο Προμηθειών του Πενταγώνου με “προξενήτρα” γνωστό και αναγνωρίσιμο δημοσιογράφο.

Πάντως χθες ήρθαν νέα στοιχεία στη φόρα για τις βρώμικες δουλειές του ΥΠΕΘΑ. Στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών βρίσκεται μια νέα υπόθεση εξοπλιστικών στην οποία φέρεται να διακινήθηκε μίζα 5.5 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για την προμήθεια τεσσάρων ελικοπτέρων super puma από την Eurocopterύψους 64.000.000 ευρώ στην οποία και πάλι «πρωταγωνιστούν» μεσάζοντες off shore εταιρείες και πακτωλός χρημάτων.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για την συγκεκριμένη υπόθεση οι αρχές σκόνταψαν στο όνομα του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη καθώς τα ευρήματα και οι απαντήσεις των τραπεζών σε αιτήματα δικαστικών συνδρομών φέρονται να «δείχνουν» ότι διακινήθηκαν το Νοέμβριο του 2007, μέσω off shore εταιρείας που του ανήκει, εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι δικαστικές αρχές προέκυψε ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης της σύμβασης μεταξύ της εταιρίας και του ελληνικού δημοσίου, εμφανίζονται ως μεσάζοντες οι εταιρείες KESTREL και MALWERN, συμφερόντων των επιχειρηματιών Αλέξανδρου Τσάτσου και Σταύρου Κομνόπουλου.
Από το 2000 έως και το 2008 ο λογαριασμός που τηρούσε στο νησί JERSEY , που βρίσκεται στις ακτές της Νορμανδίας, η off shore MALWERN, με έδρα τον Παναμά, είχε πιστωθεί με εμβάσματα 5.5 εκατομμυρίων ευρώ από τις λιβανέζικες εταιρίες COPSI SAL και MEDIFIN SAL οι οποίες ανήκουν στον μεγαλομέτοχο της EUROCOPTER ο οποίος είναι ξένος υπήκοος. Οι δικαστικές αρχές φέρονται πεπεισμένες πως τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ αφορούν σε παράνομες πληρωμές για την μεσολάβηση των δύο επιχειρηματιών προκειμένου να επιτευχθεί η υπογραφή και υλοποίηση της σύμβασης.

Το μεγαλύτερο μέρος της μίζας μεταφέρθηκε σε τραπεζικούς λογαριασμούς συμφερόντων των δύο επιχειρηματιών στην Ελλάδα, στο Jersey και στην Ελβετία, ενώ ένα μικρότερο μέρος σε τραπεζικούς λογαριασμούς Ελλήνων πολιτών στο νησί GERNSEY που βρίσκεται στα στενά της Μάγχης.
Ανάμεσα στους αποδέκτες, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και τρεις πρώην στρατιωτικοί καθώς και άλλα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί από τη δικαιοσύνη.

Ήδη, η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ασκήσει ποινική δίωξη για για ενεργητική και παθητική δωροδοκία καθώς και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βάρος των επιχειρηματιών αλλά και των στρατιωτικών. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template