Παντρεύτηκαν η κόρη του εφοπλιστή Μαρτίνου με τον γιο του Κοκκαλη

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014


Παντρεύτηκαν η κόρη του εφοπλιστή Μαρτίνου με τον γιο του Κοκκαλη στο νησί των Σπετσών. Ήταν αναμφισβήτητα ο γάμος που περίμεναν όλοι.

Εδώ και περίπου δύο μήνες 600 προσκλήσεις είχαν φύγει προσκαλώντας οι δύο επιτυχημένες επιχειρηματικές οικογένειες, του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη και του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας Μαρτίνου, ακόμη και τον Ελληνα πρωθυπουργό στον γάμο των παιδιών τους.






Ο Ντίνος Κόκκαλης και η Αταλάντη Μαρτίνου την ώρα του μυστηρίου



Το γλέντι ήταν τριήμερο αλλά η προετοιμασία είχε αρχίσει εδώ και δεκαπέντε ημέρες. Οι άμαξες του νησιού είχαν κλειστεί όλες για τους καλεσμένους, τα θαλάσσια ταξί βγήκαν για επισκευή και βαψίματα, ο παραλιακός δρόμος κατά μήκος της περιοχής Αγία Παρασκευή φυτεύτηκε με τεράστιους φοίνικες, ενώ στην ίδια περιοχή είχαν στηθεί τεράστιες εξέδρες ακόμη και μέσα στη θάλασσα. Eίναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως οι οικογένειες των μελλόνυμφων είχαν φροντίσει ακόμα και να ψεκάσουν τα σύννεφα, ώστε να μην βρέξει κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αλλά και να ραντίσουν ολόκληρη την παραλία για να μην ενοχλήσουν τους καλεσμένους τα κουνούπια.

Από την Παρασκευή το πρωί πάντως, παλιό και νέο λιμάνι των Σπετσών είχαν γεμίσει από τις θαλαμηγούς των καλεσμένων.

«Τέτοιο συνωστισμό είχαμε να δούμε χρόνια» σχολίαζαν οι ντόπιοι. «Ηταν πέντε φορές περισσότερος από αυτόν που δεχόμαστε κάθε χρόνο στην Αρμάτα γι’ αυτό και είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο κάνοντας κυριολεκτικά όλο το νησί να βρίσκεται στο πόδι!»

Το γαμήλιο πρόγραμμα ήταν πλούσιο γι΄αυτό και απαιτούσε πάμπολλες εναλλαγές ρούχων καθώς το dress code έπαιζε μεταξύ black tie και casual chic. Tην Παρασκευή το βράδυ οι δυο επιφανείς οικογένειες δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους στο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» το οποίο είχε κλειστεί όλο για το συγκεκριμένο event, κάτι που είχε να συμβεί από την εποχή του γάμου Τατιάνας Μπλάτνικ και Νικόλαου. Οι χώροι ήταν φωταγωγημένοι, στολισμένοι και απέπνεαν φινέτσα αλλά και πολυτέλεια καθώς σερβιτόροι περιφέρονταν κερνώντας τον κόσμο παγωμένη σαμπάνια και σούσι το οποίο είχε επιμεληθεί με μαεστρία το εστιατόριο Freud Oriental.



Ευτυχισμένοι γονείς ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη
Κυρίες που φορούσαν τουαλέτες και άνδρες με ραφινάτα κοστούμια αντάλλασαν ευχές για καλό φθινόπωρο ενώ δεν έλειπαν και τα πηγαδάκια με τις αμιγώς επιχειρηματικές κουβέντες που κατέληγαν ακόμη και στο αν στο τιμόνι της εξουσίας θα βρεθεί κάποια στιγμή ο Τσίπρας.
Ο Δάκης Ιωάννου και ο γιός του Στέλιος, ο Χάρης Βαφειάς, ο Χρήστος Οικονόμου και η Ευγενία Νιάρχου, ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης και η Σοφία Βαχάρη, ο Πάρης Κασιδόκωστας και η Μαριάννα Λάτση, ο Πάνος και η Ιωάννα Μαρινοπούλου και μέλη των οικογενειών Λιβανού, Προκοπίου, Μουνδρέα, Μπαρμπαλιά, Φράγκου ήταν μερικοί μόνο από τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Για τους νεώτερους της παρέας το βράδυ της Παρασκευής επιφύλαξε χορό μέχρι πρωίας και άφθονο ποτό στο φημισμένο bar «Spetsa» όπου Ντίνος Κόκκαλης και Αταλάντη Μαρτίνου χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Η γιαγιά της Νύφης
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα μεταξύ συγγενών και ελάχιστων φίλων στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις επτά το απόγευμα. Ο Ντίνος Κόκκαλης έφτασε στην εκκλησία με το τζιπ του ενώ η νύφη που έλαμπε μέσα στο υπέροχο υψηλής ραπτικής νυφικό της προτίμησε να μεταβεί στην εκκλησία με τα πόδια συνοδευόμενη από δύο μουσικούς που ο ένας έπαιζε κιθάρα και ο άλλος ακορντεόν. Οι λίγοι καλεσμένοι την ιερή αυτή στιγμή απόλαυσαν νερό αρωματισμένο από μαστίχα και λεμονάδα που τους προσφέρθηκε στο προαύλιο. Ο πατέρας της νύφης Ανδρέας Μαρτίνος παρέδωσε την Αταλάντη στον μελλοντικό σύζυγό της Ντίνο και το μυστήριο ξεκίνησε με την γιαγιά της οικογένειας Μαρτίνου, την θρυλική Νουνού να δακρύζει βλέποντας την εγγονή της να ξεκινά έναν νέο εξίσου ευτυχισμένο κύκλο ζωής. Ο Κώστας και η Χριστιάννα Καίσαρη, η Ελλη Στάη, η Μαριάννα Λάτση και ο Γιώργος Νταλάρας σε ρόλο παπαράτσι συγκαταλέγονται στους ελάχιστους φίλους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μυστήριο από κοντά και να απαθανατίσουν τη στιγμή. 


Το τελετουργικό κράτησε πολύ ώρα με φίλους του γαμπρού και της νύφης να αλλάζουν βέρες και στέφανα και τον παπά να δίνει ευχές για παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα. «Η οικογένεια Μαρτίνου είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ενορίας μας» τόνισε φανερά συγκινημένος, ο πάτερ. Ιδιαίτερη στιγμή πάντως ήταν η έξοδος του ζευγαριού όπου μια κυρία τους έρανε από το καμπαναριό με ροδοπέταλα!



Έρχεται η νύφη


Η συνέχεια γράφτηκε στην παραλία της Αγίας Παρασκευής κατά μήκος της οποίας η οικογένεια Μαρτίνου εδώ και δεκαπέντε ημέρες είχε οργανώσει συνεργεία για να μεταφυτευτούν τεράστιοι φοίνικες οι οποίοι έφτασαν κατόπιν παραγγελίας από το εξωτερικό. Η περιοχή ήταν φωταγωγημένη κι όποιοι τυχαίοι περαστικοί θέλησαν να την διανύσουν δυσκολεύτηκαν καθώς ο δρόμος είχε διακοπεί λόγω αυστηρών μέτρων ασφαλείας. Οι εκατοντάδες καλεσμένοι έφταναν με κάθε τρόπο: Mε θαλάσσια ταξί τα οποία είχαν βαφτεί λόγω του event λίγες ημέρες πριν, με τις θαλαμηγούς τους ή με τα αυτοκίνητά τους. Οι τεράστιες εξέδρες που είχαν στηθεί μέσα στην θάλασσα έδωσαν την δυνατότητα στην απόλυτη μετρ του είδους την Εύη Μουτσοπούλου του καταστήματος Meli να διαμορφώσει τον χώρο σε lounge. Yπέροχοι καναπέδες με μαξιλάρες υπήρχαν παντού ενώ δεν έλειψαν και οι στρωμένες ροτόντες για τους μεγαλύτερους. Εκεί σεφ και μετρ είχαν ετοιμάσει ότι χωράει σε γεύση και γκουρμέ ο ανθρώπινος νους. Ενδεικτικό της ετοιμότητας ήταν η αγορά, λίγες ώρες πριν , ενός τόνου πάγου για τα ποτά…

Πολυώροφη τούρτα, σαμπάνιες και δροσερά κοκτέιλ έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην βραδιά που επιφύλαξε γέλια, κουβέντες και χορό με τους Ντίνο και Αταλάντη να δίνουν το τέμπο… Το goodbye θα δοθεί σήμερα με άλλους να εγκαταλείπουν το νησί του Αργοσαρωνικού αφού πρώτα απολαύσουν τις τελευταίες βουτιές της σεζόν κι άλλους να μετέχουν στο αποχαιρετιστήριο beach party που πραγματοποιείται σε λίγες ώρες στην παραλία της Αγίας Μαρίνας


Ο πατέρας παραδίδει τη νύφη στο γαμπρό


Ο Γιώργος Νταλάρας στο γάμο

Το story της γνωριμίας και οι πρωταγωνιστές


Ντίνος και Αταλάντη, γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το πρώτο διάστημα ήταν και οι δύο διστακτικοί καθώς δεν γνώριζαν αν το συγκεκριμένο ειδύλλιο θα είχε μέλλον. Απέφευγαν τον τύπο και δεν κυκλοφορούσαν μαζί γιατί ακριβώς δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν την σχέση τους. Προτιμούσαν κάποια ήσυχα μέρη στα Νότια Προάστια από άλλα πιο μοδάτα και πολυσύχναστα στέκια στα οποία θα γινόντουσαν άθελά τους θέμα συζήτησης.


Η Αταλάντη είναι κόρη του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας Μαρτίνου ενός από τα πιο ισχυρά εφοπλιστικά τζάκια του τόπου μας. Ήταν πάντοτε ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, όπως άλλωστε και η υπόλοιπη οικογένειά της. Στο κολλέγιο οι συμμαθητές της την θυμούνται ως ένα όμορφο κορίτσι που δεν αναφερόταν ποτέ στα ταξίδια της και στην άνετη ζωή που ζούσε. Τις χειμερινές διακοπές τις περνούσε με σκι στο Σεν Μόριτζ ενώ τα καλοκαίρια, πρωτοστατούσαν οι Σπέτσες στην οποία οι Μαρτίνοι διαθέτουν σπίτια. Όπως θυμούνται άλλωστε και την αγάπη της για τις πινελιές . Με παππού έμπορο τέχνης και γονείς από τους πιο αξιόλογους εγχώριους συλλέκτες, ήταν αναμφισβήτητα δύσκολο να ξεφεύγει. Όταν θα βρεθεί στην Αμερική θα σπουδάσει αρχικά οικονομικά και marketing κι αργότερα Ιστορία της Τέχνης. Οι πίνακες , η μοντέρνα τέχνη και τα deals γύρω από μυθικής αξίας έργα ,την συναρπάζουν.




Η έξοδος του ζευγαριού από την εκκλησία

Η διάσημη γκαλερί “Skarstedt” της προτείνει να συνεργαστούν και εκείνη ανταποκρίνεται στην πρόκληση για να αποκτήσει εμπειρία αλλά και επαφές με την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τέχνης. Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου «ναού της τέχνης» μένουν με το στόμα ανοικτό όταν μαθαίνουν ότι το κορίτσι που τους διοργανώνει μια σειρά από επιτυχημένες εκθέσεις και event ανήκει σε μια από τις σημαντικότερες εφοπλιστικές οικογένειες της Ευρώπης. Όπως έμειναν με το στόμα ανοικτό τα περιοδικά όταν αντίκρισαν και το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Ένα μυθικό σπίτι 180 τετραγωνικών, με μοναδική θέα στην περιοχή West Village, το οποίο αγόρασε έναντι του ποσού των 4 εκατομμυρίων δολαρίων και παλαιότερα ανήκε στον τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan.


Ο Ντίνος Κόκκαλης, γιός του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, είναι έναs ώριμος και ιδιαίτερα ευγενής νέος ο οποίος ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες .Από την εποχή που σπούδαζε την Βοστόνη θεωρείται ένα εξαιρετικά επιχειρηματικό μυαλό. Είναι μετρημένος, σταθερός, χαμηλού προφίλ και λατρεύει την Μύκονο στην οποία περνά τα περισσότερά του καλοκαίρια. Σήμερα κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Intracom Holdings και την Ηοl έχοντας πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής από τον πατέρα του.



Ο Πέτρος Κόκκαλης, αδερφός του γαμπρού




Πλήθος κόσμου περιμένουν τη νύφη



Το σκάφος του Χ. Βαφειά



Το σκάφος του Σ. Κόκκαλη



Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση







Οι προετοιμασίες της δεξίωσης






Η εκκλησία που έγινε το μυστήριο










Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template