ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ-Ασφαλίζει οτι αξίζει...

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η ασφάλεια όπως θα έπρεπε να είναι.
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια από τον Παναγιώτη Μινέτα, ο οποίος είχε υπηρετήσει τον

ασφαλιστικό κλάδο ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής από το 1956. 
Σήμερα, με κύριους μετόχους της την οικογένεια Θεοχαράκη και την οικογένεια Μινέτα, συνεχίζει την παράδοση και Ασφαλίζει ό,τι Αξίζει. Δίνει έμφαση στην σαφή διατύπωση των όρων στα ασφαλιστικά προγράμματα, στις προσωπικές σχέσεις και στην ταχύτατη αποζημίωση των ζημιών. 
Οι αξίες οι οποίες χαρακτηρίζουν τη Μινέττα είναι η αξιοπιστία, τα ανταγωνιστικά προϊόντα και η κορυφαία εξυπηρέτηση, οι οποίες την κάνουν να κατέχει ξεχωριστή θέση στον χώρο της ασφάλειας και να διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες.
 Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ εκτιμώντας τις σημερινές συνθήκες και ιδιαίτερα την δυσμενή οικονομική κατάσταση την οποία βιώνουμε, πήρε την απόφαση και υλοποίησε ένα πρόγραμμα αναβάθμισης / επικαιροποίησης όλων των ασφαλιστικών προγραμμάτων που αφορούν την ασφάλεια κατοικίας και επιχείρησης καθώς και τη δημιουργία δύο νέων ισοβίων προγραμμάτων ζωής και υγείας τα οποία διαθέτει μέσω του δικτύου συνεργατών της.

Με δύο νέα ΙΣΟΒΙΑ προγράμματα ασφάλισης υγείας, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες και τις μελλοντικές ανάγκες, εμπλουτίζει η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στους ασφαλισμένους. 

Τα νέα προγράμματα Medical 4All και Medical 4All Plus είναι δύο ευέλικτα προγράμματα που ενώ δεν κάνουν εκπτώσεις στις καλύψεις που προσφέρουν είναι προσιτά σε όλους και σας καλύπτουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα Medical 4All και Medical 4All Plus, όπως άλλωστε και όλα τα προγράμματα ζωής και υγείας που προσφέρει η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, μπορούν να συνδυαστούν με τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα της σειράς Senior και Junior, ώστε όλοι οι ασφαλισμένοι να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ολοκληρωμένη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Παράλληλα, παρουσιάζει και νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και επιχείρησης. Τα προγράμματα 

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ υπόσχονται να καλύψουν τόσο την μόνιμη όσο και την εξοχική κατοικία σε αξία καινούργιου. Οι βασικές και οι προαιρετικές καλύψεις πολλές ώστε να επιλέξει ο ασφαλισμένος αυτές που ταιριάζουν στις ανάγκες του. Ενδεικτικά αναφέρονται καλύψεις όπως η θραύση τζαμιών-καθρεπτών-ειδών υγιεινής, τα έξοδα μεταστέγασης, η κλοπή και με χρήση αντικλειδιού, η ληστεία και η οικογενειακή αστική ευθύνη.
 Το ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αντίστοιχα προσφέρει στον επιχειρηματία ένα συνδυασμό πολλαπλών καλύψεων ώστε να αισθάνεται ασφαλής. Ένα συμβόλαιο το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και καλύψεις όπως την προστασία από υπασφάλιση, την διάρρηξη χρηματοκιβωτίου, την γενική αστική ευθύνη, την μεταφορά χρημάτων την κλοπή και την ληστεία.

Τέλος, η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ σε συνεργασία με φορείς αυξημένου κύρους, προσφέρει σε όλους τους ασφαλισμένους της και τα προστατευόμενα μέλη τους, με οποιοδήποτε ασφαλιστήριο και σε οποιοδήποτε κλάδο, ένα πλήθος προνομιακών παροχών, αναγνωρίζοντας έμπρακτα ότι η ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Όπως δηλώνει «Για εμάς, στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, η ασφάλιση δεν είναι μια απλή συναλλαγή. Είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΧΕΣΗ. Είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Είναι ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ. Είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. Είναι ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template