ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ STAR-Ο Χατζηνικολάου στο κανάλι του Μαρινάκη

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ο πρώτος δημοσιογράφος του STAR που πήρε μεταγραφή για το κανάλι του Μαρινάκη.
Ο ίδιος ο Χατζηνικολάου είχε ανακοινώσει από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real την μη ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας του με τον Star.

-Δεν θα υπάρξει Ενικός στο κανάλι φέτος. Γι’ αυτό «δυστυχώς δεν έχω τηλεοπτική στέγη φέτος…είχε σχολιάσει…

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μάλιστα είχε ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο αδειοδότησης των καναλιών, είπε ότι είναι σαφώς αντισυνταγματικός αυτός ο τρόπος, μίλησε για τους εργαζόμενους που μένουν στο δρόμο και για τηλεοπτικές επιχειρήσεις με υλικοτεχνική υποδομή που αναγκάζονται να κλείσουν.

Ανέφερε ότι δεν είναι σωστό το ίδιο προϊόν, δηλαδή οι τηλεοπτικές άδειες, να παραχωρούνται με τόσο μεγάλη διαφορά τιμήματος μεταξύ τους και είπε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να ορίσει πόσα εκατομμύρια θέλει να εισπράξει από τις άδειες, να θέσει την ίδια τιμή πώλησης για όλες και να προχωρήσει τη διαδικασία.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λοιπόν βρέθηκε πρόσφατα απέναντι στα δύο πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τον αντισυνταγματικό αυτό τρόπο της αδειοδότησης των καναλιών.

Ο εκδότης της Realnews που αναμένεται να κληθεί στην Εξεταστική για τα δάνεια των ΜΜΕ, βρέθηκε σαν συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο γεύμα που παρέθεσε ο εφοπλιστής στους Νίκο Παππά και Λευτέρη Κρέτσο. 

Στο ίδιο γεύμα παραβρέθηκαν και η συνεργάτιδα του εφοπλιστή με επιτελικό ρόλο στο τηλεοπτικό του εγχείρημα, Εύη Κουτσαυτάκη, ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης και ο παράγοντας του Ολυμπιακού Σωκράτης Κομινάκης.
Είμαστε βέβαιοι πως ο εκδότης της Real και γνωστός δημοσιογράφος δεν μάσησε τα λόγια τους απέναντι στο “αντισυνταγματικό” δίδυμο Μπαντ Σπένσερ-Τέρενς Χιλλ.

Ο Νίκος θα είναι το ισχυρό χαρτί του Βαγγέλη Μαρινάκη στην μάχη για την διαφημιστική πίτα, ώσπου να μπει στο παιγνίδι και ο Ιβάν Σαββίδης.

Οσο για τα δάνεια του Realgroup τώρα τα οποία εξυπηρετεί η επιχείρηση θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του εκπροσώπου στην Εξεταστική είτε είναι ο Χατζηνικολάου είτε ο Ανδρέας Κουρής.       kourdistoportocali.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template