ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-Αυτοκίνητο παρέσυρε και πέταξε στον αέρα την Αννα Παναγιωταρέα

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Δυστύχημα με θύμα τη γνωστή δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα σημειώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας
. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Άννα Παναγιωταρέα κινούνταν πεζή στην οδό Καραγιώργη Σερβίας, κοντά στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, όταν την χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Μάλιστα η δημοσιογράφος τινάχτηκε στον αέρα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.


Η γνωστή δημοσιογράφος, πριν περάσει το δρόμο, κοντοστάθηκε και κοίταξε δεξιά, καθώς περνούσαν δυο μηχανάκια.

Αμέσως μετά αποφάσισε να περάσει τον δρόμο, όμως εκείνη την στιγμή ένα λευκό αυτοκίνητο κατέβαινε χωρίς να κόψει ταχύτητα, την παρέσυρε και την πέταξε στον αέρα!

O Nίκος Ευαγγελάτος ήταν εκεί και αποθανάτισε τη στιγμή για να τη βάλει στο Newsit. Οχι, δεν οδηγούσε ο Νίκος το λευκό αυτοκίνητο, ούτε η Τατιάνα για τις ανάγκες (της σκηνοθεσίας) του ρεπορτάζ. Απλά σύμπτωση.

Σοκαρισμένος ο κόσμος έτρεξε να δει τι συμβαίνει ενώ διακόπηκε για μερικά λεπτά η κυκλοφορία στην συγκεκριμένη οδό. Αμέσως μετά η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε πως έχει τραυματιστεί στα πόδια, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.


Το 1990 ο Αλέξης Τσίπρας ως πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου του και μέλος της ΚΝΕ εκπροσωπούσε στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους μαθητές . Έτσι βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΤ1, τότε, «Τετ α τετ με την Αννα». Η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα, παρουσιάστρια της εκπομπής, στη διάρκεια της συζήτησης με τον μικρό Αλέξη, αναγνωρίζει προφανώς στο πρόσωπό του τον αυριανό πολιτικό και λέει on air: «Αλέξη, σήμερα είσαι 17 χρόνων, αν μου δώσει ο Θεός χρόνια να ζήσω, θα σε έχω και πάλι κάποια στιγμή απέναντί μου. Εγώ θα είμαι μια απλή δημοσιογράφος και εσύ αρχηγός κόμματος». Προφητική η Άννα Παναγιωταρέα!

Ο Αλέξης δεν έγινε μόνο αρχηγός κόμματος αλλά και πρωθυπουργός με τις γνωστές συνέπειες για τη χώρα. Οσο δε για την Αννα, που τον ανέδειξε, ο Θεός των συμπτώσεων την “ήθελε” θύμα τροχαίου τη μέρα που ο πρωθυπουργός Τσίπρας θα συναντούσε την Μαντάμ Μέρκελ και θα άρχιζε να μετράει αντίστροφα για το τέλος της πρωθυπουργικής του θητείας.                    kourdistoportocali.com

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template