ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 2/1 έως 8/1/2017.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και Ερωτικά θα τα διαβάσεις ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣΈχεις μια δεύτερη ευκαιρία σε σημαντικά εγχειρήματα που άφησες στη μέση.
Παραμένεις σε μια πιο αισιόδοξη περίοδο που σου επιτρέπει να ανοίγεσαι σε νέα εγχειρήματα, ενώ από την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, περνά σε μια ιδιαίτερα θετική θέση για σένα, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία σε σημαντικά εγχειρήματα που άφησες στη μέση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πλέον πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά, κάνεις περισσότερα φλερτ και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, όμως η Αφροδίτη την Τρίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνοντας πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή σε προβληματίζει, καθώς ο Ήλιος πλησιάζει τον Πλούτωνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου το σαββατοκύριακο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Απρίλιο και φέρνει πίεση και προκλήσεις στα ζητήματα που σχετίζονται με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, αλλά και την καριέρα σου. Επίσης, τα οικονομικά σου συνεχίζουν να κινούνται, πρόσεξε όμως ένα οικονομικό ζήτημα την Κυριακή.
ΤΑΥΡΟΣ
Τα αισθηματικά προχωρούν, πρόσεξε όμως μπλεξίματα με οφειλές.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, από την Τετάρτη όμως παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, ακόμη και για πράγματα ασήμαντα καθώς ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Τοξότη, πράγμα που αρχικά δεν σε δυσκολεύει. Επίσης, Ήλιος και Πλούτωνας μαζί σε μια ευνοϊκή θέση το σαββατοκύριακο σε πηγαίνουν παρακάτω, πρόσεξε όμως νομικά ή διαδικαστικά, θέματα σπουδών ή εξωτερικού, για να μην μπλεχτείς σε μπελάδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη την Τρίτη περνά σε πιο μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια και οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, ωστόσο την Τετάρτη ένα αγαπημένο πρόσωπο σε χρειάζεται. Το σαββατοκύριακο όμως, τα αισθηματικά έχουν την τιμητική τους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη, δείχνει πως έχεις πολλές εξελίξεις μέσα στο προσεχές διάστημα στον τομέα που σχετίζεται με τις οφειλές σου, επαφές με εφορίες ή δάνεια κλπ. Σου δίνεται όμως και μια δεύτερη ευκαιρία.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πρόσωπα από το αισθηματικό σου παρελθόν επιστρέφουν!
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με το κοντινό σου περιβάλλον και από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες κοινωνικές επαφές. Άλλωστε η καθημερινότητα έχει πολλά να σου δώσει, πρόσεξε όμως κάποιες λεπτομέρειες την Τετάρτη, ειδικά σε πρακτικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί οι στιγμές για τρυφερότητα και κατανόηση να μην είναι τόσες πολλές, ή τουλάχιστον όχι όσες θα ήθελες, ωστόσο οι ευκαιρίες για έντονες στιγμές ερωτισμού είναι πολλές! Άλλωστε από την Τετάρτη ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής περνά απέναντί σου, προλογίζοντας μια περίοδο όπου επιστρέφουν πρόσωπα από το αισθηματικό σου παρελθόν στο προσκήνιο. γενικότερα όμως περνάς από αυτή την εβδομάδα σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, που σε απασχολεί η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω, παρά η ουσία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προετοίμασε τις κινήσεις σου μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα οικονομικά και τις οφειλές σου, ειδικά το σαββατοκύριακο, καθώς προκύπτουν έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει. Μην κάνεις όμως νέα ξεκινήματα, όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, δυσκολίες όμως σε πρακτικά ζητήματα.
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σου στους στόχους, ενώ από το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος προσεγγίζει τον Πλούτωνα απέναντί σου, κάτι που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Ιούλιο και φέρνει κάποια διλλήματα, αλλά και υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων στο πρόσωπό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, παρότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα αυτή την περίοδο. Παράλληλα, ο Ερμής παραμένει ανάδρομος απέναντί σου μέχρι την Τετάρτη και σε κάνει να σκέφτεσαι ξανά τις επιλογές σου, έστω και για λίγο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο ανάδρομος Ερμής περνά την Τετάρτη στο τομέα των επαγγελματικών σου και της καθημερινότητάς σου γενικότερα, φέρνοντας έτσι αρκετές παρανοήσεις και καθυστερήσεις, μπορείς όμως να τακτοποιήσεις παρελθοντικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
ΛΕΩΝ
Δημιουργικά σχέδια έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ ξαναβλέπεις πρόσωπα.
Η εβδομάδα αυτή, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, φέρνει πολλή κούραση, σε σωματικό επίπεδο και ίσως η υγεία σου να είναι πιο ευαίσθητη, ειδικά προς το τέλος της, που ο κυβερνήτης σου Ήλιος προσεγγίζει τον σκοτεινό Πλούτωνα. Από την Τετάρτη όμως το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό και μπορείς να καταπιαστείς ξανά με σχέδια που έμειναν στη μέση και ξαναβλέπεις αγαπημένα πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πρώτο σου μέλημα κι αυτή την εβδομάδα είναι η θαλπωρή και η συναισθηματική πληρότητα, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη μπορείς να στηριχτείς σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Άλλωστε, αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει νέες εξελίξεις στα προσωπικά. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποβάλλοντας την ανυπομονησία μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, φέρνοντας εύνοια στο πορτοφόλι μέσω άλλων και τακτοποιείς πιο άνετα οφειλές. Μην ξεχνάς όμως ότι το διάστημα αυτό σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός στις επαφές σου στο εργασιακό περιβάλλον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του σπιτιού, οι αναβολές κι οι καθυστερήσεις όμως δε λείπουν.
Η εβδομάδα αυτή φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα σε σχέση με δημιουργικά σχέδια που δεν προχώρησαν, τώρα όμως έχεις τα εφόδια.Από την Τετάρτη είναι προτιμότερο να μην κάνεις νέα ξεκινήματα αν δεν έχεις βάλει όσα εκκρεμούν σε μια τάξη, ενώ δεν είναι απίθανο στο προσεχές διάστημα να έρθεις πιο κοντά σε συγγενείς ή σε πρόσωπα που σχετίζονται με το σπίτι σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη είναι βοηθητικές ημέρες με τη Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σου, ενώ ειδικότερα από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον τομέα των σχέσεών σου και φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου, είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι ήδη σε σχέση, αναζωπυρώνοντας το κλίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η περίοδος αυτή για τα οικονομικά σου είναι πιο σύνθετη καθώς παρά το ότι έχουν προκύψει κάποια έξοδα, οι ευκαιρίες για έσοδα δεν λείπουν. Εσύ όμως ασχολείσαι περισσότερο με οικονομικές υποθέσεις άλλων την Πέμπτη.
ΖΥΓΟΣ
Εκμεταλλεύεσαι ιδέες που έχεις παλιότερα, ενώ τα οικονομικά παίρνουν ανάσα.
Η εβδομάδα αυτή πιέζει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο, κυρίως προς το σαββατοκύριακο, με θέματα σπιτιού ή οικογένειας, καθώς είναι πολλές οι υποθέσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Ωστόσο μέχρι την Τετάρτη συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ζώδιο κόντρα προς το δικό σου κι αυτό δείχνει πως «πελαγώνεις».

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, φρόντισε όμως να μην πιέζεις τις καταστάσεις, άλλωστε η σταθερότητα είναι το ζητούμενο αυτή την περίοδο. Επίσης, η περίοδος αυτή φέρνει νέα δεδομένα στον κοντινό σου περίγυρο, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή προσεγγίζεις πιο άνετα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από την Τρίτη στον τομέα της καθημερινότητας και των επαγγελματικών σου, φέρνοντας εύνοια και πιο ευχάριστη ρουτίνα, και τα οικονομικά επίσης δείχνουν να προχωρούν πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Επιπλέον, από την Τετάρτη ανοίγεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που έμειναν στη μέση στο παρελθόν, αφού ο ανάδρομος Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κινητικότητα στα προσωπικά, αλλά καθυστερήσεις σε οικονομικά.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει με πιο εξωστρεφή διάθεση, έστω κι αν αναλαμβάνεις να κάνεις μόνο τα απαραίτητα και αποφεύγεις την πολυκοσμία, οι συνθήκες όμως είναι βοηθητικές για να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Πρόσεξε όμως την Πέμπτη την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, καθώς οι επιλογές σου εγείρουν ερωτηματικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι την προηγούμενη περίοδο έχεις αφήσει τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, είτε λόγω συνθηκών, είτε λόγω επιλογών σου, την Τρίτη η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές στο εξής, ενώ το σαββατοκύριακο υπάρχουν εκπλήξεις για σένα. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής από την Τετάρτη δείχνει ότι αναθεωρείς τις βασικές σου ανάγκες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης δίνει ανάσα στα οικονομικά σου, ενώ ο Ήλιος προσεγγίζει τον Πλούτωνα σε ένα φιλικό ζώδιο δίνοντάς σου ώθηση και σθένος για να κυνηγήσεις τους στόχους, πρόσεξε όμως εριστικές συμπεριφορές με το κοντινό σου περιβάλλον και στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναθεωρείς αποφάσεις και καλείσαι να διορθώσεις λάθη.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά βοηθητικά για σένα, καθώς οι Δευτέρα και Τρίτη σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου, ωστόσο από την Τετάρτη ο Ερμής περνά ανάδρομος στο ζώδιό σου, ωθώντας σε στο επόμενο διάστημα σε σημαντικές αναθεωρήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν το προηγούμενο διάστημα έκανες κάποια λάθη, τώρα με τον ανάδρομο Ερμή μπορείς να τα διορθώσεις, ενώ νιώθεις την ανάγκη να επιστρέψεις στις ζωές ανθρώπων που έχεις καιρό να δεις, τα αισθηματικά όμως παραμένουν περίπλοκα. Επίσης, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από την Τρίτη περνάς πλέον σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν κι όχι σε εκείνα που έχεις, έρχεσαι όμως πιο κοντά στους οικείους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης δεν είναι αρκετά δυνατή για την ανάσα στα οικονομικά που επιδιώκεις. Είσαι όμως ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σου ακόμα κι αν αυτή η εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές σου στα οικονομικά. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επικοινωνία σου θα πρέπει να είναι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την προσοχή σου να είναι στραμμένη στα πιο προσωπικά σου θέματα, όμως ο Ήλιος προσεγγίζει τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στο τέλος της εβδομάδας, και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Ιανουάριο και φέρνει μια αναστάτωση, εμμονές και τάση για απόλυτες συμπεριφορές από μέρους σου. Ωστόσο, από την Τετάρτη ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του εγκαταλείπει το ζώδιό σου, για να περάσει στον Τοξότη την Τετάρτη, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με καθυστερήσεις, σχόλια κι αναβολές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά σε μια βοηθητική θέση που δείχνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα. Από την άλλη, στο ξεκίνημα και στο τέλος της εβδομάδας μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά καθώς είσαι πιο εξωστρεφής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ήδη έχεις κληθεί να φέρεις σε πέρας πολλές υποχρεώσεις, από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα, ενώ το σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που σου φέρνουν μπελάδες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δες πάλι τους στόχους σου!
Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής έχεις σημαντικές ευκαιρίες, καθώς Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να προωθήσεις τα δικά σου θέματα, ειδικά διαδικαστικά ζητήματα ή θέματα σπουδών, εξωτερικού. Παράλληλα, από την Τετάρτη ξεκινά μια περίοδος που αναθεωρείς τους στόχους που έχεις θέσει, και καταπιάνεσαι με πράγματα που άφησες στη μέση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν πολλές στιγμές που ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο. Επίσης, την Δευτέρα βρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς από την Τρίτη όμως η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί περισσότερο όσους είναι ήδη σε σχέση. Ταυτόχρονα, προετοιμάσου για επαφές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης δίνει ανάσα στα οικονομικά σου, όμως αν θέλεις να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα, η Πέμπτη είναι μια βοηθητική ημέρα για τα θέλω σου. Εντούτοις, προσοχή στις σπατάλες, καθώς ο Άρης πιέζει τα οικονομικά των γεννημένων το Φεβρουάριο.
ΙΧΘΥΕΣ

Δυσκολίες στην επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα και καθυστερήσεις.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής είσαι πιο εξωστρεφής και προσπαθείς να έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις εξελίξεις, ενώ Ήλιος και Πλούτωνας συναντώνται στο τέλος της εβδομάδας σε φιλική θέση και παρότι αυτό φέρνει κάποια αναστάτωση καθώς καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις, έχεις και τα ανάλογα εφόδια για να υλοποιήσεις στόχους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα αφήνεις πίσω σου μια περίοδο που στα προσωπικά σου εγκυμονείται μια κατάσταση, καθώς η Αφροδίτη περνώντας την Τρίτη στο ζώδιό σου φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες κι ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, παρά τα έξοδα, όμως από την Τετάρτη ξεκινά ένα διάστημα με αρκετή ασυνεννοησία με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, καθώς ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου. Είναι προτιμότερο λοιπόν να αποφύγεις νέα ξεκινήματα και ειδικά στον τομέα της καριέρας.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template