Ο Σισέ ζητάει απο τον Μαρινάκη 40 εκατομ ευρώ.Αρνήθηκε τον συμβιβασμό που πρότεινε ο Μοντεστό!

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σισέ ζητάει απο τον Μαρινάκη 40 εκατομ ευρώ.Αρνήθηκε τον συμβιβασμό που πρότεινε ο Μοντεστό λένε οι πληροφορίες
σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso.gr.Συγκεκριμένα:
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας ακριβώς τη στιγμή που επρόκειτο για αρχίσει η ακροαματική διαδικασία και αποκάλυψη πως στην έδρα βρισκόταν η εισαγγελέας που είχε μεταβεί -σύμφωνα με την αίτηση εξαίρεσης που υποβλήθηκε σε βάρος της- στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι για να συλλάβει τον δημοσιογράφο Κυρ. Θωμαΐδη εν ώρα εκπομπής.
Αυτά τα δύο γεγονότα σημάδεψαν τη χθεσινή πρώτη μέρα της δίκης του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη έπειτα από μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ. Η μήνυση αφορά όσα -πέραν των... διαιτητικών- έγιναν στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στις 19/2/2011 και καταγράφηκαν από τις τηλεοπτικές κάμερες, με εισβολές «φιλάθλων» και ύβρεις, αλλά και το επεισόδιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο διασύροντας διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μόνο ο Γάλλος


Η διαδικασία σημαδεύτηκε από τη λαμπερή παρουσία του Σισέ και την απουσία και πάλι του προέδρου του Ολυμπιακού. Ενώ η δίκη ήταν έτοιμη να αρχίσει, ω του θαύματος, άγνωστος τηλεφώνησε πως υπάρχει βόμβα στα Δικαστήρια Πειραιά. Από τις 12.45 έως τις 15.00 το κτίριο εκκενώθηκε οδηγώντας σε ακόμα μία «αναβολή», χωρίς υπαιτιότητα του μηνυτή Σισέ, που ήρθε μόνο και μόνο για τη δίκη. Απουσίαζαν δε και οι 10 μάρτυρες της υπόθεσης!

Ακολούθησε ακόμα μία αποκάλυψη από τους δικηγόρους του Γάλλου, κ. Βερβεσό και Ρεκουνιώτη. Στην έδρα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ως εισαγγελέας ήταν η κυρία Αλεξάνδρα Γκαμηλιάρη, η οποία μετέβη στις 14 Ιουνίου 2016 στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι για να συλλάβει τον δημοσιογράφο Θωμαΐδη έπειτα από μήνυση του κ. Μαρινάκη. Η αίτηση υποβλήθηκε στις 15.15 και τελικά... βρέθηκε τριμελής σύνθεση να την εκδικάσει στις 19.00! Ο δικηγόρος του Σισέ κ. Ρεκουνιώτης είπε πως στην επιχείρηση η εισαγγελέας της έδρας «συνοδευόταν από αστυνομικό, ο οποίος νομίμως είχε αποσπαστεί στη φρουρά του κ. Μαρινάκη. Από το 1975 έχει να συμβεί εισβολή σε τηλεοπτικό μέσο. Θεωρούμε ότι υπάρχουν υπόνοιες ότι θα μεροληπτήσει υπέρ του κατηγορουμένου».

Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη κ. Σοφός αντέτεινε ότι «η αίτηση είναι απαράδεκτη» και πως «η εισαγγελέας υπηρεσίας εφάρμοσε όσα προέβλεπε ο νόμος εκείνο το βράδυ».

Το αίτημα τελικά απορρίφθηκε και η δίκη θα αρχίσει την ερχόμενη Τρίτη. Μόνο που τότε θα γίνει πιθανότατα χωρίς την παρουσία του Σισέ, όπως είπε ο δικηγόρος του Δημ. Βερβεσός. Ο Σισέ, όπως είναι γνωστό, ζητάει την τιμωρία Μαρινάκη και ως ηθική ικανοποίηση το συμβολικό ποσό των 40 ευρώ. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Φρ. Μοντεστό επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο τον Σισέ και του πρότεινε εξωδικαστικό συμβιβασμό εκ μέρους του κ. Μαρινάκη, τον οποίο ο Γάλλος αρνήθηκε.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template