ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣΗ σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να επουλώσεις «τραύματα» που υπάρχουν σε διάφορες καταστάσεις ή σε εσένα τον ίδιο, ενώ νιώθεις την ανάγκη να έχεις εσύ τον έλεγχο των εξελίξεων. Παράλληλα όμως συναντάς κάποια εμπόδια πρακτικής φύσεως στην προσπάθειά σου να υλοποιήσετε στόχους, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες σου απορροφούν ενέργεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι εσωστρεφής και αρκετά ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παράλληλα όμως σου δίνονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να έρθεις σε επαφή με την εσωτερική σου φωνή που σε καθοδηγεί, παρά τις αντιξοότητες. Υπάρχουν όμως και σημαντικές δυνατότητες χάρη στην ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από το ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παίρνεις κάποιους είδους βοήθεια σήμερα στις υποχρεώσεις και στον αγώνα που κάνεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου σήμερα και βάζει στο τιμόνι των εξελίξεων τους άλλους, έτσι λοιπόν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, ενώ μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο βρίσκεις υποστηρικτές που σε βοηθούν να κατακτήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Ωστόσο, μην ξεχνάς να τηρείς τις προθεσμίες, τους κανόνες και τη διακριτικότητα, αν θέλεις να έχεις μεγαλύτερη απήχηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μη διστάσεις σήμερα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού μπορεί να εκπλαγείς από τα αποτελέσματα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Παράλληλα όμως, καταλυτική είναι και η παρουσία των φίλων σου στην εξέλιξη των ερωτικών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου ακόμη περνούν από σκαμπανεβάσματα, ωστόσο εσύ ωφελείσαι αν φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, κυρίως σε διαδικαστικά ζητήματα. Υπάρχουν άλλωστε πολλές ευκαιρίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που μπορείς να αδράξεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις θέματα μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως υποχρεώσεις ρουτίνας και ζητήματα πρακτικής φύσεως. Παράλληλα, είναι μια καλή στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να φροντίσεις την υγεία σου, υιοθετώντας περισσότερο υγιεινές συνήθειες. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου κάπου που είσαι απαραίτητος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ωφελείσαι περισσότερο αν αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και μπεις στη θέση της άλλης πλευράς, από την άλλη όμως είναι αρκετές και οι ευκαιρίες για τα προσωπικά που έχεις αυτό το διάστημα, χάρη στις παρέες σου. Επίσης, μην ξεχνάς όμως ότι μπορείς να στηριχτείς στα δικά σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον και τις προσπάθειες που καταβάλλεις, ενώ παράλληλα φαίνεται κάποιο φως στις υποθέσεις οφειλών που σε έχουν προβληματίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα έχει εξαιρετικές ευκαιρίες που μπορείς να επωφεληθείς, ώστε να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ επενδύεις χρόνο και ενέργεια στα δημιουργικά σου σχέδια. Γενικότερα όμως πρόκειται για μια ευχάριστη ημέρα που σε βοηθά να φορτίσεις τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έλα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για ψυχαγωγία και χαλάρωση που σου δίνονται, ενώ παράλληλα μπορείς με άνεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, καθώς Σελήνη και Ήλιος δρουν βοηθητικά για τα ερωτικά σου, σε μια περίοδο που τα προσωπικά σου δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η υπεραισιοδοξία είναι ένας επικίνδυνος σύμβουλος, έτσι λοιπόν καλείσαι να είσαι περισσότερο συνεπής με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, αλλά και με τις οικονομικές υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις του σπιτιού, ενώ παράλληλα δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου, καθώς υπάρχουν πρόσωπα που σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Παράλληλα, αν υπήρξαν υποθέσεις με ακίνητη περιουσία που δεν προχωρούσαν, σήμερα μπορείς να προβείς στις κατάλληλες ενέργειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι περισσότερο εσωστρεφής σήμερα και περιστρέφεσαι γύρω από σίγουρες επιλογές που σου δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας, παράλληλα όμως οι κύκλοι των γνωριμιών σου αυξάνονται και ευκαιρίες για φλερτ δε λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν κάποια σημεία στον τομέα της καριέρας σου που προς το παρόν αγνοείς και οδηγείσαι σε λάθος συμπεράσματα, αφού δεν βλέπεις αντικειμενικά τις καταστάσεις που αφορούν προϊστάμενους ή εργοδότες. Έχεις όμως στο πλευρό σου την εύνοια της τύχης, χάρη στο Δία από το Ζυγό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να επενδύσεις στην επικοινωνία, καθώς μπορείς σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις σου μέσα από συζητήσεις που κάνεις, επαφές, συναντήσεις ή συμφωνίες που κλείνεις, ενώ παράλληλα επικοινωνείς με άνεση τις ιδέες σου, βρίσκοντας και τους κατάλληλους συμμάχους που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου, εντούτοις δυσκολεύεσαι αρκετά να συγχρονιστείς με πρακτικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου μπορούν να εξελιχθούν αρκετά καλά καθώς συζητώντας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να βρεις μια συμβιβαστική λύση στα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ είναι πιο εύκολο να μπεις στη θέση του άλλου. Γενικότερα όμως έχεις ερωτηματικά στα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η συνέπεια είναι το στοιχείο-κλειδί στα επαγγελματικά σου, φρόντισε λοιπόν να μην αμελείς τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ θα πρέπει να περιορίσεις τις περιττές σπατάλες που ζημιώνουν το ταλαιπωρημένο πορτοφόλι σου.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα τις καθημερινότητας, αλλά και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από υποθέσεις πρακτικής φύσεως. Άλλωστε και σήμερα έχεις εστιάσει στις βασικές σου ανάγκες και στην κάλυψή τους, έτσι λοιπόν τα θέλω σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από ηρεμία και σταθερότητα, ενώ κάνεις κάποια βήματα ώστε να προσεγγίσεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν έντονες προστριβές. Ωστόσο, οι θετικές εξελίξεις δε λείπουν και αυτό τονίζει λίγο παραπάνω την ανεμελιά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά, προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις στο εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει όμως να δείξεις περισσότερη προσοχή στην εμπιστοσύνη που δείχνεις σε πρόσωπα, ως προς τα οικονομικά σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου επιφυλάσσει πολλές ευκαιρίες καθώς η Σελήνη παραμένοντας στο δικό σου ζώδιο σου δίνει την ευκαιρία να δράσεις, ενώ παράλληλα σχηματίζοντας θετική όψη με τον Ήλιο σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις με άνεση τις υποθέσεις σου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ώστε να μην αφήνεις περιθώρια προστριβών με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και βρίσκεις θετική αντιμετώπιση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ παράλληλα βάζεις και μια σειρά στο κοντινό σου περιβάλλον, με το οποίο το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη εριστικότητα από μέρους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα πράγματα σήμερα κυλούν σε πολύ καλά πλαίσια για τα δικά σου συμφέροντα, πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο και εξέτασε προσεκτικά τα βήματα που κάνεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είσαι κάπως πιο εσωστρεφής και έχεις ανάγκη να απέχεις από την κουραστική πολυκοσμία και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ωστόσο σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις κάποια σημαντική βοήθεια από τα οικογενειακά σου πρόσωπα, ακόμη κι αν υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους που σου παρέχουν το αίσθημα της ασφάλειας συναισθηματικά, ενώ παράλληλα θέλεις να βάλεις σε τάξη τις όποιες μπερδεμένες καταστάσεις υπάρχουν στα προσωπικά σου, γενικότερα όμως το κλειδί για σήμερα είναι η κατανόηση των άλλων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει ένα θολό τοπίο στα επαγγελματικά σου και είναι προτιμότερο να μην αφήνεις λαβές για δυσμενή σχόλια στο χώρο που εργάζεσαι, ενώ υπάρχουν σήμερα ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις και κάποια οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσεις στόχους, ενώ ταυτόχρονα έχεις τη στήριξη των προσώπων του περίγυρου σου. Επιπλέον, μπορείς σήμερα να πείσεις πιο εύκολα τους άλλους με τα επιχειρήματά σου, προσπάθησε όμως να φανείς ευέλικτος καθώς υπάρχει από μέρους σου η τάση να είσαι προσκολλημένος στις ίδιες ιδέες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και προσπαθείς να φανείς ευέλικτος σε αγκυλώσεις που είχες κατά το παρελθόν, ενώ παράλληλα στηρίζεσαι και σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος για ενίσχυση των προσπαθειών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι φιλοδοξίες σου παραμένουν έντονες, ωστόσο τα οικονομικά σου είναι πιεσμένα και καλείσαι να προνοήσεις και για τις ανάγκες στο προσεχές μέλλον. Επιπλέον, δείξε ρεαλισμό με τους στόχους που θέτεις και θυμήσου ότι δεν είναι καλή περίοδος να δανείσεις ή να δανειστείς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σου δίνει τη δυνατότητα να δείξεις προς τα έξω τον εαυτό σου, αλλά και τα ταλέντα σου, αρκεί να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες και μέσα σε πλαίσια. Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις την εικόνα που προωθείς προς τα έξω, δοθέντος ότι θα είσαι προσεκτικός σε όσα λες. Είναι πάντως μια καλή στιγμή για να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις περισσότερο προσανατολιστεί σήμερα σε αυτό που πρέπει να κάνεις, παρά σε αυτό που νιώθεις, ενώ από την άλλη υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο κοντινό σου περιβάλλον, παρότι ένα αγαπημένο σου άτομο προβληματίζεται από δικά του θέματα. Η πίεση στο σπίτι πάντως συνεχίζεται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν ευκαιρίες καριέρας μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, ενώ αν κινηθείς δίχως να κοινολογείς τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, μπορείς να καταφέρεις περισσότερα, αρκεί να δείξεις αντικειμενικότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου.
ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και να βγεις κερδισμένος, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, που έχεις πιεστεί αρκετά από τις καταστάσεις. Γενικότερα όμως μπορείς να διευθετήσεις με άνεση νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, δοθέντος ότι θα είσαι προσεκτικός και μετρημένος στις κινήσεις σου, χωρίς να δίνεις λαβές για σχόλια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τη διάθεσή σου να παραμένει ανεβασμένη, έχεις τα ηνία των εξελίξεων και παρά το ότι δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσύ βρίσκεις διεξόδους. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι σαφής και ειλικρινής στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να κινηθείς και να προετοιμάσεις μεγάλα ανοίγματα το επόμενο διάστημα, όμως θα πρέπει να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου σε πολύ κόσμο, τα οικονομικά όμως έχουν δυνατότητες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template