ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Προβλέψεις μηνός ΜΑΡΤΙΟΥ για όλα τα ζωδια

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 Μηνιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια .Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα έχεις την τόλμη, τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να πετύχεις τους στόχους σου, πιστεύεις στον εαυτό σου ότι θα πετύχεις σε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κάνεις. Κάνεις αξιολόγηση με ποια άτομα ταιριάζεις και ποια όχι και κάνεις εκκαθάριση από σχέσεις που δεν οδηγούν στην εξέλιξή σου. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να αποβάλεις το άγχος σου που δημιουργείται από ζητήματα και άτομα του παρελθόντος.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Γίνεσαι πιο μεθοδικός και οργανωμένος στην εργασία σου και την καθημερινότητά σου χάρη στην πανσέληνο στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της καθημερινότητας. Δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες σε βοηθά να αναδιοργανώσεις την καθημερινότητά σου. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θέτεις νέους προσωπικούς στόχους είτε στην ερωτική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ασχολείσαι με πολλά έργα, κάνεις νέα σχέδια στην εργασία σου καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας. Είσαι πιο εργατικός και επιμελής με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, δουλεύεις πολλές ώρες στο γραφείο, στόχος σου είναι να αναδειχτείς και να αναγνωριστείς. Ίσως όμως νιώσεις εξαντλημένος και καταπονημένος, έτσι θέσε πρόγραμμα στη ζωή σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα χρειαστεί να θέσεις υπό έλεγχο τις παρορμήσεις σου και να επιδείξεις υπομονή στη σχέση σου καθώς μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές με το σύντροφό σου, αν ενεργείς εγωιστικά και αλαζονικά. Αν είσαι μόνος, ίσως σε προβληματίσει μια παλιά αγάπη αλλά προσπάθησε να δεις τι θέλεις να πάρεις και τι μπορείς να δώσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα συνειδητοποιείς ποια άτομα είναι άξια της εμπιστοσύνης σου, ποιοι είναι δίπλα σου στις δυσκολίες της ζωής και ποιοι σε έχουν εκμεταλλευτεί και δεν πρόκειται ποτέ να σου παρέχουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια που ποθείς. Ή συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια είναι σημαντική για σένα, έτσι δίνεις τέλος σε πρόσωπα που σου έχουν ανοίξει πληγές και σου δημιουργούν συνεχώς ανασφάλειες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στο δημιουργικό και ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να προβάλεις τα ταλέντα σου και τη δημιουργικότητά σου, βλέπεις την αγάπη κάτω από το πρίσμα της λογικής και επαναφέρεις την ισορροπία στη σχέση σου. Με τη νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, του τέλους, έχεις τη δύναμη και την τόλμη να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που σου δημιουργούν πόνο και θλίψη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ένα νέο ξεκίνημα προδιαγράφεται στην καριέρα σου και θέτεις νέους στόχους καθώς ο Άρης κινείται στο ζώδιό σου. Με αργά και προσεκτικά βήματα κάνεις ένα βήμα προς τα εμπρός και δεν φοβάσαι να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις και καθήκοντα. Ίσως ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση ή απλά αναγνωρίζονται τα μοναδικά ταλέντα σου στην εργασία σου ή κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σου, φλερτάρεις και διασκεδάζεις χάρη στην πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Βρίσκεις μια νέα αγάπη που σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Αν είσαι σε σχέση, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου, νιώθεις πιο χαρούμενος και ανανεωμένος και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες, ικανοποιείς τις ανάγκες του αγαπημένου σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα κάνεις έναν απολογισμό των φίλων σου και του κοινωνικού σου περίγυρου, ίσως ακόμα διαφοροποιηθούν κάποια πράγματα στη ζωή σου. Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που έχεις αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό λαμβάνουν τέλος, βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ, βρίσκεσαι σε ένα νέο περιβάλλον που σου ταιριάζει και σε ικανοποιεί.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, σε ωθεί να ανακαινίσεις το σπίτι σου, να βρεις μια νέα κατοικία ή απλά αισθάνεσαι περισσότερο συνδεδεμένος συναισθηματικά με την οικογένειά σου. Η νέα Σελήνη στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, σας δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέες φιλίες ή να λάβεις μια ηγετική θέση σε μια ομάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Νέες γνωριμίες σου ανοίγουν νέες επαγγελματικές πόρτες χάρη στη νέα Σελήνη στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της κοινωνικότητας και της τεχνολογίας. Αν είχες φιλοδοξίες να λάβεις μια ηγετική θέση για ένα ομαδικό έργο ή να προβληθείς στο διαδίκτυο, αυτός ο μήνας σε βοηθά να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ίσως ακόμα προβάλεις την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με τον Άρη στο νωχελικό και πνευματικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, η συνήθης εύθυμη και χαρούμενη φύση σου είναι στο παρασκήνιο, δεν επιδιώκεις το φλερτ και τη διασκέδαση αλλά αναζητάς τη μοναξιά σου. Χρειάζεσαι τώρα δίπλα σου άτομα που μιλάνε στην ψυχή σου, όχι τις επιπόλαιες γνωριμίες. Ίσως σε απασχολήσει έντονα μια παλιά αγάπη, αλλά μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις καθώς η κρίση σου θα είναι ασαφής.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα νιώθεις έντονη ενεργητικότητα και δύναμη να πραγματοποιήσεις ό, τι έχεις στο μυαλό σου, δεν διστάζεις να προβάλεις τις ανάγκες σου. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου και να αποσαφηνίσεις το δρόμο που θα ακολουθήσεις. Το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να δεις πιο βαθιά πρόσωπα και καταστάσεις και να επανεξετάσεις κάποιες σχέσεις σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας, σου φέρνει σημαντικές ειδήσεις και πληροφορίες τις οποίες περίμενες καιρό. Προβάλεις τις απόψεις και τις ιδέες σου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή ξεκινάς ένα ιστολόγιο. Κάνεις νέα όνειρα στην επαγγελματική σου ζωή, αγωνίζεσαι για την επιτυχία καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δέκατο ηλιακό οίκο σου, της επαγγελματικής ανόδου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις ασάφειες και παρανοήσεις με τους ανωτέρους σου ή κάποια επαγγελματικά σου σχέδια να διαφοροποιηθούν. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να συναντήσεις άτομα από το παρελθόν που σου προσφέρουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή να επανασυνδεθείς με έναν παλιό εργοδότη ή πελάτη.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, των μακροπρόθεσμων στόχων, επαναξιολογείς τους μακροπρόθεσμους στόχους της σχέσης σου, προσπαθείς να αποσαφηνίσεις αν υπάρχουν μελλοντικές προοπτικές. Σου δίνεται επίσης η ευκαιρία να αναλογιστείς το πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου δημόσια και να αναδιαμορφώσεις τη συμπεριφορά σου.
ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα αναζητάς τη δράση, την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό, θέλεις να ξεφύγεις από τη συνήθη ρουτίνα σου και τα καθήκοντά σου, δεν μπορείς να είσαι κολλημένος στο τέλμα. Γνωρίζεις νέα πρόσωπα και κάνεις νέες φιλίες, συμμετέχεις σε ποικίλες και ευχάριστες δραστηριότητες, διασκεδάζεις και κάνεις αυτό που επιθυμείς. Η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι έντονη αυτόν το μήνα, έχεις πολλά πράγματα να κάνεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Αποκαθίστανται η ασφάλεια και η σταθερότητα στα οικονομικά σου καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Αναδιοργανώνεις τον προϋπολογισμό σου και κάνεις περικοπές στα περιττά έξοδα. Τα μεγαλεπήβολα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα χάρη στη νέα Σελήνη στον ένατο ηλιακό οίκο σου, της επέκτασης. Ένα ταξίδι ή νέες ξαφνικές γνωριμίες σου προσφέρουν χαρούμενες στιγμές και εμπειρίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μια νέα συνεργατική προσφορά που έρχεται από μακριά ή μια εργασία σε άλλη πόλη από τη δική σου, σου φέρνει η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου. Μην αρνηθείς καθώς οποιαδήποτε εργασία ή δραστηριότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό σε οδηγεί στην ανάπτυξη. Ίσως ακόμα κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή λάβεις μια νέα γνώση που θα αποδειχτεί επωφελής στην εργασία σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον περιπετειώδη και φιλοσοφικό ένατο ηλιακό οίκο σου, επαναπροσδιορίζεις τις ιδέες κα τις πεποιθήσεις σου στην αγάπη, ίσως ακόμη απελευθερωθείς από κάποιες παρωχημένες πεποιθήσεις και φιλοσοφίες που παρεμποδίζουν την ευτυχία σου. Ίσως κάνεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου κάπου όπου έχετε ξαναπάει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα οδεύεις σε μια βαθιά εσωτερική αναζήτηση, καλείσαι να αποσαφηνίσεις τις βαθιές επιθυμίες σου και να αποφασίσεις ποια άτομα θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και ποια να αποχωριστείς. Ίσως αλλάξουν οι πεποιθήσεις σου και οι αξίες σου στη ζωή ή μπορεί να νιώσεις παραγκωνισμένος από τους άλλους, καθώς τώρα ασχολείσαι περισσότερο με τις λεπτομέρειες και δεν μπορείς να δεις τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στέλνει το φως της στις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες σου, έτσι αν έχεις εργαστεί επιμελώς ή έχεις προσπαθήσει για τη σχέση σου, απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Η νέα Σελήνη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, σε ωθεί να κάνεις νέες επενδύσεις, να ξοφλήσεις ένα χρέος ή απλώς να ξεφύγεις από το επαγγελματικό ή το οικονομικό τέλμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η νέα Σελήνη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, σου χαρίζει τόλμη και δύναμη να διευθετήσεις αρνητικά ζητήματα στην εργασία σου, να αλλάξεις τη δημοσιονομική κατάσταση της επιχείρησής σου ή να κάνεις μια νέα επένδυση η οποία θα σου αποφέρει κέρδη μακροπρόθεσμα. Ίσως ξεκινήσεις νέα μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια συνενώνοντας τους οικονομικούς πόρους σου με ένα συνεργάτη.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του σεξ και της οικειότητας, νιώθεις ένα συναισθηματικό βάρος καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τις σκιές του παρελθόντος ή κρυφές καταστάσεις στη σχέση σου οι οποίες κλονίζουν την εμπιστοσύνη και προκαλούν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Αν είσαι μόνος, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ερωτική σου ζωή, έτσι μη βιαστείς να θεωρήσεις ότι βρήκες την αδελφή ψυχή.
ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα δίνεις ένα τέλος με κάποιον ή με μια κατάσταση που πρέπει να φύγει από τη ζωή σου, παλεύεις με έντονα συναισθήματα που έρχονται ανεξέλεγκτα στην επιφάνεια. Ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγο πίσω από την έμφυτη κοινωνικότητά σου και να αναλογιστείς αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι γύρω σου εναρμονίζονται με τις αξίες σου, αν πράγματι σε σέβονται και σε εκτιμούν.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Με την πανσέληνο στον πνευματικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, δίνεις τέλος στα αρνητικά συναισθήματα του πόνου και της θλίψης ή κάποιος φεύγει οριστικά από τη ζωή σου. Η νέα Σελήνη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σταθερών σχέσεων, σε ωθεί να πάρεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως κάνεις μια νέα συνεργασία ή απλά οικοδομείς νέες σχέσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, αγωνίζεσαι για τη σταθερότητα σε σχέση με τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους ή απλά αγχώνεσαι για να έχεις τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα στην εργασία σου. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα το οποίο μακροπρόθεσμα θα σου προσφέρει οικονομική σταθερότητα.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ανάδρομη Αφροδίτη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, σε κάνει να αναμοχλεύεις κάποιο ζήτημα του παρελθόντος στη σχέση σου, το οποίο δεν είχε επιλυθεί. Μπορεί να αναζητήσεις μια αγάπη από το παρελθόν και νιώθεις και πάλι το πάθος να ανάβει με το εν λόγω πρόσωπο. Μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία αυτής της σχέσης, η παρόρμηση και τα ανεξέλεγκτα πάθη δεν είναι σωστοί σύμβουλοι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα θα πρέπει να βασιστείς στη διαίσθησή σου και να κάνεις μια ενδελεχή έρευνα στους στόχους σου πριν πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Επιβάλλεται να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους, ακόμα κι αν πατάνε τα κουμπιά σου, και να μην προσπαθείς να αποδείξεις την αξία σου εμμένοντας στις δικές σου απόψεις αλλά να λάβεις υπόψη σου και τις επιθυμίες των άλλων.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, των ομάδων και της φιλίας, ευνοεί την κοινωνική δικτύωση και τις νέες φιλίες, ίσως ακόμα ενταχθείς σε μια κοινωνική ομάδα με την οποία έχεις κοινά συμφέροντα. Η νέα Σελήνη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας, σε παροτρύνει να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να υιοθετήσεις νέες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η νέα Σελήνη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας, αλλάζει τις συνθήκες στον χώρο της εργασίας σου ή ίσως κάνεις ένα οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα στην εργασία σου. Όμως με την ανάδρομη Αφροδίτη επίσης στον έκτο ηλιακό οίκο σου, πρόσεξε τις σχέσεις σου στο εργασιακό σου περιβάλλον και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις, καθώς θα σου προσθέσουν περισσότερο βάρος παρά ικανοποίηση.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Πρόσεξε την επικοινωνία και το πείσμα σου στη σχέση σου καθώς ο Άρης στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκρούσεις και συναισθηματική απόσταση αν αφήσεις τον εγωισμό και τη δύναμή σου να κυριαρχήσουν. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να αγωνιστείς για το καλό της σχέσης σου και να μην εμμένεις στις διαφορές που σας χωρίζουν αλλά σε όσα σας ενώνουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθείς και να μάθεις περισσότερα για τη ζωή και τις σχέσεις, σου δίνει χρόνο να σκεφτείς τι χρειάζεσαι από τους άλλους προκειμένου να νιώθεις γεμάτος συναισθηματικά. Παίρνεις τις σωστές αποφάσεις μετά από πολύ σκέψη, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πιο ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Μια νέα ηγετική θέση στην εργασία σου σε περιμένει ή αναλαμβάνεις ένα δύσκολο έργο χάρη στην πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου. Απλά να είσαι προσεκτικός ώστε να μην πιέζεις τον εαυτό σου και τους άλλους τώρα. Η νέα Σελήνη στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και του πάθους, σου φέρνει μια νέα αρχή στην ερωτική σου ζωή, είτε με μια νέα αγάπη ή νιώθεις να κινείσαι προς την ίδια κατεύθυνση με το σύντροφό σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με κίνητρο τον Άρη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας, και την πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου, είσαι πιο φιλόδοξος και αποτελεσματικός στην εργασία σου, αγωνίζεσαι για την πρόοδο και την ανάπτυξη. Αν είσαι επιχειρηματίας, απολαμβάνεις κέρδη από την επιχείρησή σου ή απλά προσλαμβάνεις ενεργητικά, αξιόπιστα και εργατικά άτομα.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και του πάθους, επαναξιολογείς την ερωτική σου ζωή, το πώς τα λόγια σου και οι ενέργειές σου έχουν συνδράμει στην ευτυχία σου ή την αποτυχία σου. Προσπάθησε να είσαι υπομονετικός με το σύντροφό σου κι αν μια παλιά αγάπη κάνει ξαφνικά την επανεμφάνισή της, μην πιέσεις τις καταστάσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν, παλιές αναμνήσεις ή συναισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος έρχονται για να στοιχειώσουν την καρδιά και το μυαλό σου. Θα είναι δύσκολο να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου, προβληματίζεσαι κατά πόσο νιώθεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο ηλιακό οίκο σου, των ταξιδιών και της επέκτασης και κάνεις νέα επιχειρηματικά όνειρα ή σχεδιάζεις ένα ταξίδι ή παρακολουθείς ένα σεμινάριο που επεκτείνει τους γνωστικούς σου ορίζοντες. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή στις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνος στον επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου, σε ωθεί να συνεργαστείς επαγγελματικά με κάποιον που ζει μακριά σου ή να επεκτείνεις την επιχείρησή σου σε άλλη πόλη από τη δική σου. Ίσως ένα ταξίδι ή μια νέα γνώση αποδειχτούν επωφελείς για την πορεία της καριέρας σου. Εάν είσαι επιχειρηματίας, το φεγγάρι σε βοηθά να προβάλεις τα προϊόντα σου ή τις υπηρεσίες σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί ένταση στη σχέση σου αν αφήσεις το πείσμα και τον εγωισμό σου να υπερισχύσουν της αγάπης. Ίσως αντιμετωπίσεις διαμάχες για τα χρήματα ή για τις αξίες, μπορεί ακόμα να αγχωθείς με την αργή εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, απολαμβάνεις το φλερτ χωρίς να αναζητάς τις δεσμεύσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα θα είσαι περισσότερο επιθετικός και εκνευρισμένος, ίσως ακόμα να μη θέλεις να βρίσκεσαι στο σπίτι σου, νιώθεις άγχος και αγανάκτηση από τις υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων. Προσπάθησε να μη χάσεις την υπομονή σου, η οργή και ο θυμός θα σε απομακρύνουν από τα προσφιλή σου πρόσωπα. Φρόντισε επίσης να είσαι σταθερός και ειλικρινής σε ό, τι λες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών και της περιουσίας, και στρέφει την προσοχή σου στον τρόπο κατανομής των οικονομικών πόρων, κάνοντας ενδελεχή ανάλυση και έρευνα. Με τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου, νιώθεις άνετα να εκφράσεις τις ιδέες σου, είσαι
ζωντανός, γεμάτος δύναμη και ενέργεια και κάνεις πολλές ενθουσιώδεις νέες γνωριμίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις και τις ιδέες σου καθώς τα λόγια σου θα παρερμηνευθούν. Προσπάθησε να είσαι υπομονετικός και μη βιάζεσαι να υπογράψεις νέες συμφωνίες, αντίθετα άφησε το χρόνο να κυλήσει καθώς αργότερα ίσως αναμορφώσεις τις ιδέες σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η πανσέληνος φωτίζει τον παθιασμένο όγδοο ηλιακό οίκο σου, και φέρνει στο φως βαθιά κρυμμένα συναισθήματα. Αν κατανοήσεις ότι δεν υπάρχουν προοπτικές να κάνεις επίσημη τη σχέση σου, δεν διστάζεις να δώσεις ένα τέλος. Αν είσαι μόνος, η υπερβολική ενασχόληση με τη λεπτομέρεια και οι φοβίες σου σε κάνουν να αισθάνεσαι παγιδευμένος σε ένα φαύλο κύκλο.
ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα θέτεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου και αποφασίζεις ποια άτομα και ποιές δραστηριότητες έχουν πραγματικά αξία για σένα. Ίσως νιώσεις κάποιες συναισθηματικές ανησυχίες και εμπόδια στην υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σου ή γίνεσαι αδιάλλακτος σε όποιον σε αμφισβητεί. Μην εμπιστεύεσαι τώρα τις νέες γνωριμίες που κάνεις και άφησε την έμφυτη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Επιφέρεις την ισορροπία στην ερωτική σου ζωή και τις συνεργασίες σου, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ίσως ανακαλύψεις ότι δεν υπάρχει πραγματική αγάπη με το σύντροφό σου και προχωράς μπροστά. Η νέα Σελήνη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, σου χαρίζει την τόλμη και τον ενθουσιασμό να κάνεις νέα οικονομικά σχέδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνος στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των συνεργασιών, σε ωθεί να αναλύσεις και να διερευνήσεις τις συνεργασίες σου, αν υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν». Μπορεί να φέρει ένα τέλος με μια συνεργασία σου, αν δεν νιώθεις ικανοποιημένος τον τελευταίο καιρό. Ίσως αντίθετα ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα με κάποιον που φέρνει αμοιβαία ικανοποίηση.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των αξιών, επαναξιολογείς τη σταθερότητα και την ασφάλεια που λαμβάνεις από το σύντροφό σου κι αν δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις. Κατανοείς αν ο σύντροφός σου εκτιμά ό, τι του προσφέρεις κι αν εναρμονίζονται οι αξίες σας. Ξέρεις ότι για να προχωρήσετε μπροστά, θα πρέπει να μην υπάρχουν μεταξύ σας συναισθηματικές εκκρεμότητες.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template