ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..
ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα παρότι κινείται σε πιο εσωστρεφή επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, τονίζει αρκετά την διαισθητική σου ικανότητα, ενώ παράλληλα βγάζει στην επιφάνεια την πιο συμπονετική σου πλευρά. Επιπλέον, ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες στο περιβάλλον σου, παρότι είναι δυναμικός, είναι αρκετά μονόπλευρος και δεν σου επιτρέπει να δεις όλες τις εκφάνσεις του ζητήματος που σε απασχολεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη να προσφέρεις κάτι, περισσότερο σε ηθική ανταμοιβή, παρά σε υλικό επίπεδο, ενώ αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο υπάρχουν πολλές εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις λόγω υποχρεώσεων και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απαιτείται από σένα μια ορθότερη διαχείριση των οικονομικών σου, ωστόσο έχεις δίπλα σου ανθρώπους που ενισχύουν τα εισοδήματά σου. Επίσης, προτιμάς σήμερα να εργαστείς πιο απομονωμένος, παρά μέσα σε ομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει σε επαφή με τα όνειρα και τις προσδοκίες που είχες ή έχεις πάνω σε ένα σημαντικό ζήτημα, ενώ ταυτόχρονα σου δίνονται λύσεις ή καθοδήγηση μέσα από τη διαίσθησή σου. Παρόλα αυτά όμως, η πίεση με τις διαδικαστικές υποθέσεις που ασχολείσαι είναι μεγάλη, καθώς συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν από σένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα γίνεσαι πιο αλτρουιστής και νιώθεις την ανάγκη να προσφέρεις, ειδικά σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που αισθάνεσαι πως οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει το κατάλληλο έδαφος σήμερα για να αφιερώσεις χρόνο και κόπο σε συλλογικές προσπάθειες ενώ μοιάζεις περισσότερο ευέλικτος. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια απαιτητική περίοδο για τα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα και προειδοποιεί για λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να σε εκθέτουν στα μάτια τρίτων ή για ουτοπικές επιλογές που βλάπτουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Ωστόσο, ο Άρης από το ζώδιό σου πλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που προωθείς περισσότερο τις υποχρεώσεις, τα αισθηματικά ακόμη δεν έχουν βρει τις διεξόδους που εσύ θα ήθελες, καθώς υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες που εμποδίζουν την ομαλή ροή, ενώ παράλληλα προσπαθείς να δεις τα πραγματικά σου θέλω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θολό μοιάζει σήμερα το τοπίο στην καριέρα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όσα θα σου πουν προϊστάμενοι ή πρόσωπα κύρους, γενικότερα όμως είσαι παραγωγικός στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη συναντά σήμερα τον Ποσειδώνα σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, κάνοντάς σε πιο ρομαντικό, αλλά παράλληλα απέχεις τελείως σήμερα από τα ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση και πρακτικότητα. Παρόλα αυτά η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διαίσθησή σου σήμερα οδηγεί τα βήματά σου και εσύ εργάζεσαι αγόγγυστα προκειμένου να χτίσεις μια πιο ουσιαστική σχέση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ η διάθεσή σου σήμερα είναι αρκετά ανεβασμένη, συν τις ευκολίες στην επικοινωνία με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θέλεις να κάνεις πολλά βήματα και στηρίζεσαι στον παράγοντα τύχη για τα οικονομικά σου, γενικότερα όμως είσαι σε μια ευνοϊκή περίοδο και παρότι πιέζεσαι με τις συνεργασίες σου, καταφέρνεις πολλά σε πρακτικό επίπεδο.


ΛΕΩΝ
Σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, τα οποία στηρίζουν τις προσπάθειές σας ενώ εσύ προσπαθείς να έχεις εσύ τον έλεγχο των εξελίξεων. Άλλωστε έχεις τη συνδρομή των Κρόνου και Δία που σχηματίζουν θετική όψη που σε βοηθά, γεγονός που φέρνει την εύνοια της τύχης όπου εσύ συναντάς αδιέξοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ένστικτο σε οδηγεί και σε φέρνει σε επαφή με αυτό που θέλεις πραγματικά, ενώ αν έχεις βολευτεί σε μια κατάσταση, έρχεται σήμερα να σου το υπενθυμίσει. Επιπλέον, επανεξετάζεις σε βάθος επιλογές σου στα προσωπικά, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες προστριβές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν έχεις γεννηθεί πριν το Δεκαπενταύγουστο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλείσαι να είσαι διπλά προσεκτικός σε υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων που αφορούν έμμεσα το πορτοφόλι σου, ενώ παράλληλα χρειάζεται προσοχή και ο τρόπος που χειρίζεσαι τις οφειλές σου. Επίσης σήμερα, μπορεί να δυσκολευτείς, αλλά είσαι παραγωγικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη πορεύεται απέναντί σου, στο τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα, στοιχείο που μαρτυρά πως ενδεχομένως σήμερα να υιοθετείς μια ουτοπική αντιμετώπιση προς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, γενικότερα όμως έχεις περάσει σε μια φάση που αποστασιοποιείσαι από την πολυκοσμία για να βάλεις μέσα σου τα πράγματα σε τάξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ρομαντική σου διάθεση είναι στα ύψη σήμερα, ωστόσο είναι πιθανό να εθελοτυφλείς απέναντι σε αδιέξοδες καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Γενικότερα όμως είσαι σε μια πολύ προστατευτική περίοδο αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, με την Αφροδίτη για λίγο ακόμη απέναντί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κράτα αποστάσεις από μια συνεργασία που μοιάζει ονειρική καθώς είναι πολύ πιθανό να κρύβει παγίδες, παρόλα αυτά μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, βρίσκεσαι άλλωστε σε ένα διάστημα που σε βοηθά να διεκδικήσεις όσα πιστεύεις ότι σου ανήκουν.

ΖΥΓΟΣ
Αν σήμερα είχες γεμίσει το πρόγραμμά σου με πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου, το πιο πιθανό είναι να κουραστείς γρήγορα, καθώς η σημερινή ημέρα έχει ένα θολό τοπίο στον τρόπο που χειρίζεσαι τα θέματα ρουτίνας και είναι σίγουρο πως αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, θα προτιμήσεις να ξεκουραστείς, γενικότερα όμως είναι μια εξαιρετική ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο έλεγχος των καταστάσεων στο σπίτι ή την οικογένεια δεν βρίσκεται απόλυτα στα δικά σου χέρια κι αυτό μοιάζει να σε ενοχλεί αρκετά, ενώ παράλληλα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να ρίχνεις λάδι στη φωτιά με τις κινήσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον σου σήμερα υπάρχουν κάποιες παγίδες ή τυφλά σημεία που θα πρέπει να προσέξεις, παρότι έχεις τη διάθεση να κάνεις σημαντικά βήματα. Επιπλέον, υπάρχουν σήμερα και σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιο βοηθητική στα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα σε ένα φιλικό ζώδιο για το δικό σου, χαρίζοντάς σου έμπνευση που δίνει λύσεις σε αδιέξοδα, ενώ αν έχεις κάποια ενασχόληση με τέχνες, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Παράλληλα όμως, το κλειδί για την σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο η έμπνευση και η δημιουργικότητα από μόνες τους, όσο το γεγονός ότι έχεις ανάγκη να παράξεις κάτι ουσιαστικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις με άνεση τα παιδιά αν είσαι γονιός, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ξεκλέβεις χρόνο μέσα στην ημέρα για να μοιραστείς όμορφες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί τους, ακόμη και στο πιο πιεστικό πρόγραμμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επανεξετάζεις τον τρόπο που λειτουργείς ως προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι πιο φειδωλός σε σπατάλες και περιττές αγορές.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα φέρνει για σένα κάποιες θολές ή μπερδεμένες καταστάσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς υπάρχουν πολλά σημεία που δεν έχουν ξεκαθαρίσει και σου προκαλούν σύγχυση. Γενικότερα όμως κι εσύ από την πλευρά σου είναι πιθανό να κάνεις σημαντικά βήματα ώστε να προσεγγίσεις τους δικούς σου, κάνοντας πολλές υποχωρήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα οικεία σου πρόσωπα αποτελούν μια σημαντική σου προτεραιότητα ωστόσο θα πρέπει να δεις πιο καθαρά και αντικειμενικά τις καταστάσεις, είναι όμως πιθανό να είναι απαραίτητη η παρουσία σου για εκείνους. Γενικότερα όμως σήμερα αναζητάς την ασφάλεια και τη θαλπωρή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πορτοφόλι σου ενισχύεται σημαντικά από τη βοήθεια τρίτων, ωστόσο σήμερα η κρίση σου δεν είναι αντικειμενική και είναι προτιμότερο να μεταθέσεις για άλλη στιγμή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σε οικονομικό επίπεδο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα δίνει το κατάλληλο έδαφος για να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ η διαίσθησή σε οδηγεί στο κατάλληλο πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή, ώστε να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα, προτού να έχεις μπροστά σου όλες τις πληροφορίες που αφορούν το ζήτημα που σε απασχολεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μείνε μακριά σήμερα από επιτηδευμένες συμπεριφορές, καθώς μπορείς να βγεις πιο κερδισμένος μέσα από την ειλικρινή και ουσιαστική προσέγγιση των αγαπημένων σου προσώπων ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, η Αφροδίτη παραμένει για λίγο ακόμα σε φιλική θέση για το ζώδιό σου κρατώντας τα αισθηματικά σου στο προσκήνιο, φέρνοντας ευκαιρίες στους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι πιεστικές καταστάσεις συνεχίζονται και οι ρυθμοί τρέχουν με φρενήρεις ρυθμούς με τον Άρη στους Διδύμους. Παρόλα αυτά εσύ μπορείς σήμερα να βρεις διεξόδους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέσα στη σημερινή ημέρα αναζητάς την απαραίτητη σταθερότητα και σιγουριά ώστε να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση, ωστόσο είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε υποκειμενικές κρίσεις προκειμένου να νιώσεις πιο ασφαλής. Γενικότερα όμως μπορείς να κάνεις θετικά βήματα που βελτιώνουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, δοθέντος ότι θα φανείς συνεπής και με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποδέξου προσκλήσεις σήμερα για κοινωνικές επαφές, όπου μπορείς να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για να αποδείξεις την αξία σου, προσοχή όμως σε παρασκηνιακές ενέργειες που σε εκθέτουν. Επίσης, η τύχη είναι στο πλευρό σου για να αλλάξεις προς το καλύτερο τη στάση σου προς τη ζωή και τις καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τρόπος που σήμερα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου χρειάζεται πολύ προσοχή καθώς είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε βήματα, λόγω του ότι δεν είδες όλα τα δεδομένα της εξίσωσης. Από την άλλη όμως κάνεις ουσιαστικές επαφές για την καριέρα.


ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο δικό σου ζώδιο συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου, καθώς υπάρχει η τάση για αυταπάτες αλλά και για εξαπατήσεις, ενώ είναι πιθανό να υιοθετείς το ρόλο του «θύματος». Έτσι λοιπόν, η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο αντικειμενικός, γενικότερα όμως έχεις το πρόσφορο έδαφος που θέλεις για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πιο ρομαντικός, συμπονετικός και δοτικός απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, ακόμη και σε σημείο εκμετάλλευσης, ωστόσο γενικότερα μπορείς να τρέξεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις πολύ αποτελεσματικά και να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για σένα αυτή την περίοδο, ενώ η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα. Παράλληλα, έχεις τη δυναμική να κυνηγήσεις στόχους, παρά το ασταθές των οικονομικών.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template