ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Στα ΜΑΧΑΙΡΙΑ οι Καραμανλήδες!

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Παρότι αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής μεταξύ των θεσμών και των εκπροσώπων της οξυδερκούς ελληνικής κυβέρνησης ο
Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στο δείπνο που του παρέθεσε ο κιμπάρης Ανδρέαδης του ΣΕΤΕ δήλωσε σχεδόν βέβαιος πως δεν θα χρειαστεί να γίνει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής και άρα στο Eurogroup της Παρασκευής στη Μάλτα των στοιχηματζήδων θα φθάσουμε μια ανάσα από την συμφωνία.





Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που φοβάται είναι αλήθεια το παιγνίδι της Μέρκελ με τον Τσίπρα (η Γερμανίδα έφτασε στο σημείο να μιλήσει ακόμη και στον ράπερ Κουρουμπλή που τάχει 400-δεν είναι φωτομοντάζ) βλέπει τον έναν αρχηγό κόμματος μετά τον άλλο ώστε να δημιουργήσει κλίμα πολιτικού θρίλερ.

Από τον Ian Ford


Ετσι την Τετάρτη συνάντησε τον Λεβέντη που έχει και ΜΚΟ και ανέλυσαν από κοινού τα μεγάλα προβλήματα του τόπου με την μοναδική μαεστρία που χαρακτηρίζει τον Βασίλη Λεβέντη.

Την ίδια όμως ώρα οι καραμανλικοί σκάβουν τον λάκο του Κυριάκου και σύμφωνα με πληροφορίες σε περίπτωση που ο Τσίπρας κλείσει την αξιολόγηση και κερδίσει 2 ακόμη χρόνια στην εξουσία θα κατηγορήσουν τον Μητσοτάκη για αποτυχία να προκαλέσει εκλογές.



Μάλιστα θα υπάρξει πολύ σύντομα συνέντευξη τύπου του Κώστα Καραμανλή στην οποία θα δωθεί πανηγυρική διάσταση για την αθώωση των εμπλεκομένων στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
Βέβαια και οι καραμανλικοί είναι ανήσυχοι εξαιτίας της δυναμικής που εμφανίζει ο Κώστας Καραμανλής ο νεώτερος ο οποίος στηρίζει τον Κυριάκο.
Ο πρώην πρωθυπουργός με την πετυχημένη κυβερνητική θητεία η οποία ανέδειξε τον χαρτοπετσετάκια Παπαθανασίου, τον αρχιεργολάβο Σουφλιά, τον ταλαντούχο Αλογοσκούφη, τον ασυγκράτητο Πάκη και πολλούς ακόμη αλησμόνητους τρέμει στην ιδέα ότι βγαίνει μπροστά ο Κώστας Καραμανλής ο εξάδελφος ο οποίος επέλεξε να στηρίξει τον Κυριάκο και την ενότητα της παράταξης. Γι΄αυτό και τον χτυπάνε οι εφημερίδες της λαικής δεξιάς.

Μπορείς να έχεις κάνει ακριβώς τις αντίθετες δηλώσεις και εφημερίδες της λαϊκής Δεξιάς να σου τις διαστρέφουν; Μπορείς να έχεις μιλήσει για “εργαστήριο διαφθοράς στην κυβέρνηση Σημίτη” και κάποιοι να εφευρίσκουν “αθώωση Σημίτη” και “ατόπημα”, αντί να γράφουν για ολομέτωπη επίθεση;



Ξεκάθαρα λοιπόν κάποιοι λαϊκοδεξιοί που έχουν ντιλάρει με την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου (ιδιαίτερα με τον δεύτερο) ενοχλούνται από τον ώριμο πολιτικό λόγο του βουλευτή Σερρών κι εξαδέλφου του τέως πρωθυπουργού καθώς και από το γεγονός πως ο τελευταίος παίζει παραταξιακά κι όχι …σκοτεινά. Πως δεν στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα όπως πολλοί δήθεν καραμανλικοί κάνουν ενώ αντιθέτως της ασκεί σκληρή κριτική.

Να πούμε άραγε για τα καραμανλικά – τάχα – ΜΜΕ που την αντιπολίτευση τη θυμούνται μόνο στα θέματα της εκκλησίας κι όχι στην οικονομική καταστροφή; Που ξεχνούν τους φόρους και τα ψέματα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ και αποθεώνουν κάθε τρεις και λίγο τον Καμμένο; Να μιλήσουμε για τους πρώην ακόλουθους του πρωθυπουργού Καραμανλή που βρίζουν το ίδιο τους το κόμμα από τα social media;

Ο βουλευτής Σερρών γνωρίζοντας πολύ καλύτερο ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ την ΝΔ και τον εξάδελφο του λοιπόν έχει χαράξει μια σοβαρή γραμμή. Μια γραμμή στήριξης με τρόπο ουσιαστικό μεν αλλά και κριτικό ως προς την ηγεσία Μητσοτάκη.
Διαφωνίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπάρχουν και ήδη έχουν φανεί ειδικότερα σε κοινωνικά θέματα. Όμως ο Σερραίος πολιτικός ξέρει πως το να πληγωθεί εκ νέου η ΝΔ και κατ΄επέκταση η χώρα δεν είναι φρόνιμο. Για το λόγο αυτό κινείται ενωτικά και προς το παρόν δεν έχει στήσει γαϊτανάκι διαφωνίας και ίντριγκας. Κι αυτό είναι κάτι που τον τιμά.

kourdistoportocali.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template