ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 1/5 έως 7/5/2017

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη,για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά σε ένα στάσιμο πλαίσιο που φέρνει εκνευρισμό, ωστόσο από την Πέμπτη και μετά ο Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή φορά, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο όπου οι υποθέσεις σου δεν προχωρούσαν, είχες υπαναχωρήσεις ή επιστροφές στα παλιά για να βρεις λύσεις. Μπορείς λοιπόν να βρεις λύσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου και ο Άρης από μια φιλική θέση μαρτυρούν σαφή εύνοια για τα ζητήματα καρδιάς, μολονότι εσύ κατατρέχεσαι από έμμονες σκέψεις, ενώ δεν προσπαθείς αρκετά να απαγκιστρωθείς από καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα μηνύματα για το πορτοφόλι σου αυτή την εβδομάδας είναι λίγο πιο σύνθετα, καθώς έχεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν που δεν έχεις τακτοποιήσει κι αυτό σου δημιουργεί κάποια προβλήματα, ενώ το σαββατοκύριακο ασχολείσαι με εκκρεμότητες πρακτικής φύσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα στις επαφές σου όμως η Δευτέρα δεν υπόσχεται κάποια ξεκάθαρη λύση. Από την Πέμπτη όμως ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να συλλέξεις τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα επόμενα βήματά σου, φρόντισε όμως να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αφήσει ένα βήμα πίσω τα προσωπικά, ενώ κάποιοι Ταύροι αυτό το διάστημα κάνουν μυστικές επαφές. Γενικότερα όμως κάτι εγκυμονείται στα προσωπικά όμως οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες και είναι προτιμότερο να περιμένεις. Ο Χρόνος θα απαντήσει στα ερωτηματικά σου.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει σταδιακά να δίνει θετικά σημεία για τα οικονομικά σου και την σταθερότητα που έχεις ανάγκη, καθώς έχεις και σημαντικά πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα, και ειδικότερα από την Πέμπτη, ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στον Κριό, έτσι μπορείς να δεις συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να προχωρούν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ εσύ εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις στόχους και πορεύεσαι με σύμμαχο την ισχυρή θέλησή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, η γοητεία σου όμως παραμένει στα ύψη. Επίσης, από Τρίτη μέχρι Πέμπτη πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο όπου αναγκάζεσαι να δεις καθαρά πρόσωπα και επιλογές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη δίνεις περισσότερο βάση στα οικονομικά σου και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες, γενικότερα όμως αν περιορίσεις τα περιττά έξοδα, οι δυνατότητες είναι αρκετές. Η πίεση αυτής της εβδομάδας είναι στα επαγγελματικά, που αυτό μπορεί να επιφέρει και σωματική κόπωση, φρόντισε λοιπόν και την υγεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να απομακρυνθείς για λίγο από τις πολλές και κουραστικές υποχρεώσεις, παρόλα αυτά τη Δευτέρα και την Τρίτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, θα πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου, χωρίς να μπλεχτείς σε υπερβολές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη κι ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν. Παράλληλα, δίνεις κάποιες «μάχες» για αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη κι αν έχεις ταλαιπωρηθεί με τα οικονομικά σου, το πορτοφόλι σου δεν αδειάζει τελείως και από την Πέμπτη ο Ερμής ορθοδρομεί και πάλι στον τομέα της καριέρας σου, δίνοντάς σου σημαντικές δυνατότητες όπου μέχρι τώρα συναντούσες εμπόδια. Παρόλα αυτά, τα οικονομικά σου ακόμη απέχουν αρκετά από τη σταθεροποίηση.

ΛΕΩΝ
Είσαι πλέον σε μια περίοδο που δείχνεις προς τα έξω τη δουλειά σου και τα ταλέντα σου, άσχετα με τις πολλές απαιτήσεις των άλλων. Οι στόχοι σου λοιπόν είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμοι αυτή την εβδομάδα, σε σχέση με την προηγούμενη, Δευτέρα όμως έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση, μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ από την Τρίτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε μια νέα αρχή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι συνεχίζουν να διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο κι αυτή την εβδομάδα, ενώ μέχρι την Παρασκευή κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Μην ξεχνάς όμως πως κάποιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να σε προβληματίσουν, φρόντισε λοιπόν να μην κινηθείς «εν θερμώ».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Πέμπτη και μετά, ο Ερμής ορθοδρομεί στον Κριό, έτσι οι νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις σου και οι επαφές σου με το εξωτερικό μπαίνουν και πάλι σε τροχιά κίνησης, ενώ είσαι πλέον σε μια περίοδο που η καριέρα σου είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά περίεργο, καθώς μέχρι την Τετάρτη ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος σε μια ασύμβατη θέση, προτίμησε λοιπόν να δράσεις από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Άλλωστε, παρά τις έντονες πιέσεις με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και την κούραση, τα πράγματα προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε αφουγκράζεσαι κατά πόσο είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι σου, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, είναι πιθανό να κατατρέχεσαι από κάποιες εμμονές του παρελθόντος. Παρασκευή και Σάββατο πάντως, σε φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Πέμπτη μπορείς να δεις κάποιες οφειλές σου να μπαίνουν σε σειρά σταδιακά, ειδικά αν μέχρι τώρα είχες ιδιαίτερα μπερδεμένο πλαίσιο με τις οφειλές σου, τις επαφές με δάνεια ή τράπεζες. Άλλωστε το πορτοφόλι σου ενισχύεται μέσω τρίτων.

ΖΥΓΟΣ
Ακόμη κι αν αισθάνεσαι πως περνάς «εφηβεία» αυτό το διάστημα, όπως πολλοί Ζυγοί, είσαι αρκετά προστατευμένος από τις συνθήκες γενικότερα, ενώ έχεις μια δόση ανεμελιάς που σου δίνει καύσιμο για να προχωρήσεις παρακάτω. Ειδικότερα, από την Τετάρτη και μετά οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητα κι επενδύεις περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι η Δευτέρα δεν βοηθά αρκετά για τα προσωπικά σου, από την Πέμπτη ο Ερμής ορθοδρομεί στον τομέα των αισθηματικών σου, φέρνοντας και πάλι ευκαιρίες για νέα πράγματα, νέα πρόσωπα, ή αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης που ταλαιπωρήθηκε. Η Αφροδίτη άλλωστε απέναντί σου μπορεί να κάνει το θαύμα της για τα ζητήματα καρδιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σε προβληματίζουν αυτή την εβδομάδα και είναι προτιμότερο να έχεις δικλείδες ασφαλείας, καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει κι από σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, αλλά τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου δεν προχωρούν αρκετά. Αντίθετα, ο Ερμής ορθοδρομεί στον Κριό από την Πέμπτη και μετά, και τα πράγματα σταδιακά αποκαθίστανται στο πρόγραμμά κι εσύ ασχολείσαι με περισσότερη άνεση με τις λεπτομέρειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι έχεις περάσει σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, με τον Ήλιο απέναντί σου, αυτή τη στιγμή το βλέμμα σου είναι στραμμένο από τη μια σε οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα σπιτιού κι από την άλλη η ρουτίνα κλέβει κάτι από το ρομαντισμό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης ασχολείσαι πιο εντατικά με τις οικονομικές σου υποθέσεις, ενώ κάθε ζήτημα σχετικά με τα επαγγελματικά σου που σε είχε προβληματίσει ως τώρα, μπορείς πλέον να το δεις να προχωρά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή κατεβάζει λίγο τους τόνους σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα που έχεις πολλά πράγματα να διευθετήσεις. Οι καλύτερες ημέρες να κινηθείς λοιπόν είναι από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη όπου ακόμη κι αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Επίσης, από την Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και πάλι καθώς ο Ερμής ορθοδρομεί στον Κριό, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα είχες συναντήσεις εμπόδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου, με δυνατότητες να γεφυρώσεις τα χάσματα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο γενικότερα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη και σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να νιώθεις «προδομένος» από πρόσωπα και καταστάσεις αυτή την εβδομάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο προσπαθείς να κάνεις βήματα στην καριέρα σου, ενώ Δευτέρα και Τρίτη δίνεις περισσότερο βάση σε οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, ή γενικότερα με οικονομικές υποθέσεις άλλων που σε αφορούν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σταδιακά η καθημερινότητά σου επανέρχεται σε γνώριμους ρυθμούς κι εσύ μπορείς να καταφέρεις περισσότερα χάρη στην παραγωγικότητά σου, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις, ενώ μια σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να σε προβληματίσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει από τη μια να φανείς χρήσιμος σε πρόσωπα που σε χρειάζονται κι από την άλλη να βάλεις σε τάξη τη συναισθηματική σου ζωή. Άλλωστε από την Πέμπτη και μετά μπορείς να δεις σημαντική βελτίωση, ειδικά αν υπήρξαν έντονες υποθέσεις που σε προβλημάτισαν στο σπίτι και την οικογένεια, μιας κι ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη έχεις σημαντικές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ τα μηνύματα είναι θετικά αν έχεις κοινό πορτοφόλι με κάποιο άλλο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, σε προσωπικό επίπεδο ή για δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις, καθώς ακόμη και στις δυσκολίες δεν χάνεις το χαμόγελο και τη δημιουργικότητά σου. Πάντως, τη Δευτέρα και την Τρίτη προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Επίσης, από την Πέμπτη το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό για τις επαφές σου, συμβόλαια, συμφωνίες, αλλά και για να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αρκετό τρέξιμο με «πρέπει» και υποχρεώσεις, όμως και η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Επίσης, από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να έχεις θετικότερα αποτελέσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Φεβρουαρίου τότε θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, καθώς είναι αρκετή η κούραση και αυτό οδηγεί σε προστριβές με σημαντικά πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Αν την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκες αρκετά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αυτή η εβδομάδα έχει πιο θετικό κλίμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παύουν να υπάρχουν κι οι δικές σου ευθύνες σε κάθε κατάσταση. Το σίγουρο είναι πάντως ότι έχεις και σημαντική βοήθεια, ενώ Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως έχεις ως πρώτο σου μέλημα την ασφάλεια, καθώς αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ρευστή και αυτό πολλές φορές επιδεινώνεται από κάποιες επιπόλαιες συμπεριφορές στις οποίες παρασύρεσαι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι τωρινές οικονομικές συνθήκες ζητούν από εσένα περισσότερη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου, από την Πέμπτη άλλωστε ο Ερμής ορθοδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο καθυστερήσεων κι εμποδίων, προλογίζοντας ένα διάστημα που κινείσαι σαφώς πιο άνετα, αρκεί σαφώς να διδάχτηκες από τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template