ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΣΤΑ BORA-BORA-Η Ισμήνη Νταφοπούλου και ο εφοπλιστής Δ.Αγγελάκης ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Σε πελάγη ονείρου και απέραντης ευτυχίας βρίσκεται αυτή την στιγμή η Ισμήνη Νταφοπούλου με τον εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη.Το όνειρο
κάθε γυναίκας στην απίστευτη και απείρου καλους μαγευτική Γαλλική Πολυνησία και συγκεκριμένα στο νησί Μπορα Μπόρα στον Ειρηνικό Ωκεανό.Στον καυτό ήλιο των τροπικών το ζευγάρι ζει την μαγεία και το όνειρο στις χρυσές αμμουδιές και την νωχελικότητα του μυρωμένου αέρα την αλμύρα των διάφανων νερών...
Αποτέλεσμα εικόνας για μπορα μπορα

Όπως αναφέρει το mononews.......
Πανικός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με τις φωτογραφίες της καλλονής πρώην Σταρ Ελλάς Ισμήνης Νταφοπούλου από την εξωτική Γαλλική Πολυνησία, όπου βρίσκεται τις τελευταίες τέσσερις μέρες μαζί με τον εφοπλιστή σύζυγο της Διαμαντή Αγγελάκη.
Η μελαχρινή Ισμήνη ζει το όνειρο κάθε γυναίκας αφού το ταξίδι στα Μπόρα Μπόρα είναι αναμφισβήτητα μια εμπειρία για λίγους και εκλεκτούς. Το νεόνυμφο ζευγάρι αναχώρησε λίγες μέρες μετά τον λαμπερό γάμο του στο Λαγονήσι για τον πανέμορφο προορισμό με τα τιρκουάζ νερά και τα… πανάκριβα δωμάτια!

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Four Seasons που διαμένει η Ισμήνη με τον Διαμαντή το δωμάτιο κοστίζει την βραδιά 8.000 ευρώ (7,978.55 για να είμαστε ακριβείς), ενώ ένα από τα πιο εντυπωσιακά infos που ανακαλύψαμε είναι ότι το service του ξενοδοχείου κοστίζει 262 ευρώ ανεξάρτητα από το αν ο επισκέπτης θα το χρησιμοποιήσει τελικά ή όχι!

Δείτε φωτογραφίες από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο:


















To love story που «σφραγίστηκε» στα σκαλιά της εκκλησίας

Η γνωριμία της Ισμήνης και του Διαμαντή μοιάζει βγαλμένη από τα παραμύθια που μας διάβαζαν μικροί: «Το όμορφο κορίτσι συναντάει τον πρίγκιπα των ονείρων της και μέσα σε λίγα λεπτά βλέπει όλη την ζωή της να αλλάζει…. Να μεταμορφώνεται στην βασίλισσα του παραμυθιού και να ζει μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια, χωρίς να φοβάται ότι ο δείκτης του ρολογιού θα δείξει δώδεκα.»
Σχετική εικόνα
Που να το φανταζόταν η όμορφη Σταρ Ελλάς ότι εκείνο το πρωινό του Αυγούστου, ότι αποδεχόμενη την πρόσκληση ενός φίλου του να πάνε στη βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Αγγελάκη στο Λαγονήσι, ότι θα γνώριζε τον άντρα της ζωής της.

Έρωτας κεραυνοβόλος με την πρώτη ματιά και για τους δυο τους, θα σχολιάσουν όσοι τους ζούνε από εκείνη την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους.

Έκτοτε έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον: Εκείνος την ερωτεύεται από την πρώτη ματιά και εκείνη καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για τον άντρα της ζωής της. Αφήνει την καριέρα της στο μόντελινγκ και ζει μαζί του στιγμές ευτυχίας. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τελικά στις 6 Μαϊού 2017 σε μια λαμπερή τελετή στο Λαγονήσι.
mononews.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template