Έχεις ανασφάλιστο όχημα;Δεν μπορείς να ασφαλιστείς.Είσαι μπλοκαρισμένος

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Έχεις ανασφάλιστο όχημα;Δεν μπορείς να ασφαλιστείς.Είσαι μπλοκαρισμένος.Πρώτα θα πληρώσεις το παράβολο και μετά μπορείς να ασφαλίσεις το όχημά σου.
Η Generali ενημερώνει τους συνεργάτες της αλλά ουσιαστικά αυτή την ενημέρωση την εχουν κάνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στους συνεργάτες της. Πριν λίγες ημέρες και η ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ προχώρησε κοινοποιώντας σε όλα τα δίκτυα πανομοιότυπη επιστολή τα οποία ενημέρωσαν τους συνεργάτες της
"Η λήψη μέτρων από την Πολιτεία για τον έλεγχο και τον περιορισμό των ανασφάλιστων οχημάτων αποτελούσε επί σειρά ετών πάγιο αίτημα του κλάδου Ασφάλισης και των συνεργαζόμενων φορέων.
Η κοινοποίηση της GENERALI...

Σας ενημερώνουμε ότι στις 06/06/2017 η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) θα οριστικοποιήσει και θα παραδώσει τη λίστα με τα ανασφάλιστα οχήματα, ώστε να ξεκινήσει η αποστολή ειδοποιήσεων στους ιδιοκτήτες τους, στις οποίες θα αναφέρεται ότι το όχημα έχει βρεθεί ανασφάλιστο. Στη συνέχεια, θα πρέπει σε διάστημα εντός δυο (2) μηνών να καταβάλουν το αντίστοιχο πρόστιμο (ηλεκτρονικό παράβολο).

Σε περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης αμφισβητήσει την ορθότητα των στοιχείων, θα πρέπει να απευθυνθεί στις κατά περίπτωση αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση & αλλαγή των δεδομένων τους, ώστε το όχημα να εξαιρεθεί από το αρχείο των ανασφάλιστων.

Μέσω της πλατφόρμας του “One View” έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε αν το όχημα του υποψηφίου προς ασφάλιση πελάτη είναι ανασφάλιστο, με την εμφάνιση σχετικού μηνύματος κατά την υποβολή της Προσφοράς Ασφάλισης. Σε αυτή την περίπτωση το σύστημα δεν θα επιτρέπει την έκδοση της προσφοράς για την ασφάλιση του οχήματος, έως ότου καταβληθεί το ηλεκτρονικό παράβολο.

Μετά την εξόφληση του ηλεκτρονικού παράβολου, μπορείτε να επαναλάβετε εκ νέου την υποβολή της Προσφοράς Ασφάλισης. Επισημαίνουμε ότι δεν θα υφίσταται καμία αναδρομικότητα και η ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης θα έχει ισχύ με την έκδοση του συμβολαίου.

Η παραπάνω διαδικασία τίθεται σε ισχύ από σήμερα 06/06/2017.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να επιστήσουμε την προσοχή σας στον τρόπο πληρωμής των συμβολαίων προκειμένου να φαίνεται άμεσα στην εταιρία η εξόφληση και κατά συνέπεια η έκδοση του συμβολαίου. Προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε αναλυτικό αρχείο που αναφέρει όλους τους τρόπους εξόφλησης, τόσο σε “Real time” ενημέρωση, όσο και σε εκείνους που δεν εξοφλούνται αυθημερόν.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνιση τυχόν χρειαστείτε, η Δ/νση Πωλήσεων είναι στη διάθεσή σας."     πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template