Ο Έλληνας που δραπέτευσε από τους ISIS με ένα Lancer 1800! -Θα μου έκοβαν το κεφάλι

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Για πρώτη φορά ένας Έλληνας που ξέφυγε από τα δόντια του ISIS αφηγείται τον εφιάλτη του τρέμοντας στους Πέτρο Κασιμάτη και Νίκο Μπαρδούνια.




Ένας σκληρός Έλληνας, o Παναγιώτης Χωριάτης, βρέθηκε απέναντι στους Τζιχαντιστές και κατάφερε να ξεφύγει!!



Ούτε στα σενάρια του Ζεράρ Ντε Βιλλιε, ούτε στα πλάνα των σεναριογράφων του Χόλυγουντ ,δεν υπάρχουν τέτοιες συμπυκνωμένης έντασης στιγμές!
Βλέπετε, η πραγματικότητα εξυφαίνει σχέδια που η φαντασία δεν μπορεί να συλλάβει!….



Ο Πέτρος Κασιμάτης και ο Νίκος Μπαρδούνιας σε αυτή την περιπέτεια ζωής στη φλεγόμενη Μέση Ανατολή συνάντησαν τα ίχνη των ISIS , έκλεισαν για πάντα στο σκοτεινό θάλαμο της κάμερας τα διασκορπισμένα μέλη των Τζιχαντιστών, τη μακριά τους κόμη, τους δυναμίτες ,το ΤΝΤ ,τα άλλα εκρηκτικά, μα και τις σύριγγες, την ηρωίνη και τις σημαίες…



Αποστολή στο Βόρειο Ιράκ: Πέτρος Κασιμάτης – Νίκος Μπαρδούνιας
Μέσα σε αυτή την περιπέτεια και ο Έλληνας Παναγιώτης Χωριάτης που ξέφυγε στη Μοσούλη από ένα μπλόκο Τζιχαντιστών καθώς εμφανίστηκαν μπροστά του με τζιπ και αυτοκινούμενα πυροβόλα. Τον έζωσαν μια νύχτα καλοκαιρινή που νόμισε πως τελείωσε η ζωή του. Τον είχαν περικυκλωμένο μέσα στο αυτοκίνητο του -ένα μαύρο Lancer 1800-.και άρχισαν τις ερωτήσεις :

– Ξέρεις τι είναι εδώ?

-Όχι, τους απάντησε. Νομίζω στο Ερμπιλ.”

-Μοσούλ!!!-του είπαν με έναν βρυχηθμό αγγίζοντας σχεδόν τις σκανδάλες των όπλων…
.

Με το που άκουσε “Μοσουλ” ο μπαρουτοκαπνισμένος στην περιοχή Έλληνας , ” σανίδωσε” το γκάζι και έδωσε όλη την ιπποδύναμη στο αυτοκίνητο για να ξεφύγει….

“Τα λάστιχα πήραν φωτιά, το lancer έκανε ελιγμούς, τα 1800 κυβικά του το απογείωσαν και αμέσως βρέθηκα σε άλλο σημείο μακριά από το σημείο στόχευσης των όπλων τους-μας εκμυστηρεύεται ο γενναίος Έλληνας που αναχαίτισε τους Τζιχαντιστές .Δεν είχαν ορατότητα βολής ενώ εμένα μου είχε κοπεί η ανάσα. Αστραπιαία κατάλαβα με ποιους είχα να κάνω ! Είχαν μακριές γενειάδες, κάποιοι μιλούσαν Αγγλικά μεταξύ τους, οι αγρότες που είχαν συλλάβει ήταν παραταγμένοι μπροστά τους με το κεφάλι σκυφτό! Ο μασκοφόρους που με ρώτησε δεν περίμενε την αστραπιαία αντίδραση μου! Άρχισα να σκέπτομαι τις σφαίρες να περνούν ανάμεσα μου-στην καλύτερη περίπτωση- η την αδίστακτη εκδίκηση των μασκοφόρων του Χαλιφάτου….. Αυτή η εκδίκηση συνοδεύεται με φρικτά βασανιστήρια και οπωσδήποτε αποκεφαλισμό για παραδειγματισμό…..”.

Το μαύρο Lancer έτρεχε σαν τρελό στους δρόμους της Μοσούλης.

. “Άγγιξε τα 230 χιλιόμετρα το κοντέρ.. Τα λάστιχα “υπάκουαν ” οριακά. Η μαύρη φιγούρα του “Μιτσουμπισι” είχε γίνει πλέον ένα με τη νύχτα, αλλά ο φόβος μου ήταν μην με ακολουθήσουν…..Μην μου ρίξουν στα λάστιχα για να με πιάσουν. Μην αρχίσουν εκνευρισμένοι μια παράτολμη καταδίωξη από τη Μοσούλη ως τα μισά του δρόμου για το Ερμπιλ……Τελικά, οι επιταχύνσεις του αυτοκινήτου, η ψύχραιμη οδήγηση μου στους δρόμους από τη Μοσούλη στο Ερμπιλ-δρόμοι γεμάτοι κινδύνους, ολισθηρότητα, λακούβες, χαντάκια και νάρκες δεξιά κι αριστερά…..Όλα αυτά μαζί με το Θεό ,με έσωσαν!!”.

Ο Παναγιωτης δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη νύχτα με τους κομάντος του ISIS ,τους πέντε μασκοφόρους “ψυχακηδες/” του Χαλιφάτου ολόγυρα του ,με τα μαλλιά τους να ανεμίζουν και το σαρδόνιο χαμόγελο να διαγράφεται κάτω από τα γένια . Νομίζουν πως είναι τα γένια του πιστού κι ότι θα γίνουν κάποια στιγμή τα γένια του Προφήτη……

Η συγκλονιστική αυτη ιστορία με άντρες αληθινούς που αντιμετώπισαν τους ISIS ειναι μια πικρή ιστορία σε αυτη τη γη του πετρελαίου. Που μαζι με τη συγκίνηση, αναπηδά κι ενα ρυάκι μαύρου χρυσού. Που με κάθε λυγμό για ανεξαρτησία αναπηδά απ τη γη και μια φλέβα αερίου αφού όλοι εδω καθόμαστε πάνω σε ενα παράξενο ηφαίστειο με μυριάδες βαρέλια πετρέλαιο στα έγκατα της γης και τεραστια κοίλωμα τα γκαζιού έτοιμα να διοχετευτούν σε όλες τις αγορές απο τους εν δυνάμει σεΐχηδες του πλούτου…

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template