Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 9 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..


ΚΡΙΟΣ


Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι αρκετά βοηθητικό για σένα, καθώς εύκολα μπορείς να συγχρονιστείς με τα θέλω των άλλων, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, ενώ αργότερα από το βράδυ και μετά, προσπαθείς να κινείς τα νήματα των εξελίξεων ανάλογα με τις δικές σου επιθυμίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν αφήνεις αρκετή ελευθερία κινήσεων, παρόλα αυτά η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις πιο ουσιαστικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν κινηθείς μέχρι το απόγευμα, ενώ το αποψινό βράδυ είναι έντονα ερωτικό στην κρεβατοκάμαρα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την καριέρα σου καθώς μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με μια δύσκολη πλευρά των εργοδοτών σου και θα κληθείς να υπερνικήσεις κάποια εμπόδια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 9 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα το πρωί είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος με τις τρέχουσες συνθήκες στο πρόγραμμά σου και ασχολείσαι με πρακτικές λεπτομέρειες και μπορείς εσύ να έχεις τον πρώτο λόγο για ένα σημαντικό ζήτημα, από το βράδυ και μετά όμως η Σελήνη περνώντας απέναντί σου, φέρνει στο προσκήνιο τους άλλους και τις υποθέσεις που τους απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα πρέπει όμως να είσαι πιο υπομονετικός αυτές τις μέρες καθώς ο Άρης απέναντί σου φέρνει και κάποιες διενέξεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο. Γενικότερα όμως σήμερα με την Σελήνη στον Ζυγό καλείσαι να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συζητάς για οφειλές σήμερα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, ενώ αυτές τις μέρες ένα διαδικαστικό θέμα, μια νομική υπόθεση ή επαφές με εξωτερικό και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά θα μπορούσαν να πάνε εξαιρετικά καλά, αρκεί να είσαι πρόθυμος να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα φέρνει ευκαιρίες στα δημιουργικά σου σχέδια και κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει μοιάζουν τελικά να προχωρούν, χάρη στην ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ερμή, απέναντί σου. Παράλληλα, παίρνεις σήμερα ευχάριστα νέα μέσω άλλων και μπορείς να καταφέρεις περισσότερα χάρη σε νεαρά άτομα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα ο κυβερνήτης σου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων σε βοηθά να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που επαναδιαπραγματεύεσαι την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου, πράγματα που είχες αφήσει άλλους να τα καταπατήσουν. Ταυτόχρονα, έλκεσαι έντονα από σχέσεις καθαρά σαρκικού χαρακτήρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές υποθέσεις των άλλων αυτές τις μέρες είναι καθοριστικής σημασίας για σένα, παράλληλα όμως και εσύ παίρνεις αποφάσεις για μια οφειλή, μια επιχορήγηση ή μια διατροφή στην οποία υπολόγιζες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι αρκετά ήρεμο για σένα, καθώς η ενασχόληση με τις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας σε χαλαρώνει, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, ενώ αργότερα από το βράδυ και έπειτα η Σελήνη περνώντας σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν ή ακόμα να βγεις, αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ήλιος, Αφροδίτη και Πλούτωνας σε «χορό» απέναντί σου δείχνουν πως περνάς σε μια άλλη περίοδο στα προσωπικά σου, όχι τόσο λόγω δικών σου επιλογών, όσο επειδή οι αλλαγές αυτές είναι επιβεβλημένες από άλλους, κυρίως αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 9 Ιουλίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι το απόγευμα είναι μια καλή στιγμή για τα επαγγελματικά σου, παρά την εσωστρέφεια και μπορείς με άνεση να τακτοποιήσεις έγγραφα που σχετίζονται με το πρακτικό κομμάτι στη δουλειά σου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και μπορείς να κάνεις πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Γενικότερα πάντως ανεβάζεις τις μετοχές σου μιλώντας, για σημαντικά ή για ανάλαφρα θέματα. Από το βράδυ κι έπειτα όμως η προσοχή σου στρέφεται σε οικογενειακές σου υποθέσεις ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ένα νεαρό αγαπημένο σου πρόσωπο σου φέρνει καλά νέα, γενικότερα όμως δίνεις ακόμη μάχη με τις ανασφάλειές σου, θυμήσου όμως ότι οι οικείου σου στηρίζουν το κάθε σου βήμα, αρκεί να μην βιάζεσαι και να τους ακούς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Γίνονται αλλαγές αυτή την περίοδο στην καθημερινότητα της δουλειάς σου και εσύ αλλάζεις τον τρόπο που λειτουργείς καθώς είσαι αποφασισμένος να μην ξανακάνεις λάθη που έγιναν στο παρελθόν, θα πρέπει όμως να κάνεις αργά και σταθερά βήματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κινείται σε ήδη γνώριμο πλαίσιο και εσύ μπορείς να απολαύσεις τα μικροπράγματα, ενώ παράλληλα μπορείς σήμερα να συζητήσεις για ένα οικογενειακό θέμα ή να ρυθμίσεις έγγραφα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία ή τους γονείς σου. Είσαι άλλωστε σε μια περίοδο που σου δίνει ώθηση να εξελιχθείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά είναι ο τομέας που μπορείς σήμερα να επενδύσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, γενικότερα όμως αυτή την περίοδο παίρνεις την εξουσία πάλι στα χέρια σου και έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για ό,τι γίνεται, ακόμη και αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχικά δυσκολευτεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι αρκετά βοηθητικό για να χειριστείς οικονομικές υποθέσεις, ενώ από το βράδυ κι έπειτα μπορείς πιο άνετα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, προσέχοντας πάντα να μένεις εντός προϋπολογισμού.
ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή ημέρα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιό σου και το κλίμα είναι αρκετά βοηθητικό και φέρνει ευκαιρίες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, ενώ το απόγευμα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και κερδίζεις τον περίγυρό σου με όσα θα πεις, αλλά και με τον τρόπο που θα τα πεις. Μάλιστα, προχωρώντας προς το βράδυ, μπορείς να καταφέρεις πολλά και να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί να μην βιάζεσαι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πιο κυκλοθυμικός, λόγω της Σελήνης στο ζώδιό σου, ωστόσο το μεγάλο στοίχημα αυτής της περιόδου είναι πώς θα διαχειριστείς μια υπόθεση που σχετίζεται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια, καθώς υπάρχουν και σκληρές αλήθειες που σε πιέζουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 9 Οκτωβρίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το απόγευμα είναι ιδανικό για να ρυθμίσεις οικονομικές υποθέσεις, ενώ προσεγγίζεις πιο εύκολα πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να αποφεύγεις τα ρίσκα που δεν έχεις μελετήσει αρκετά, με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα το πρωί η διάθεσή σου είναι αρκετά εσωστρεφής και προετοιμάζεις βήμα προς βήμα την επόμενη κίνησή σου μακριά από την πολυκοσμία και τα αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο από το βράδυ και μετά η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο όσα σε απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επικοινωνείς με άνεση όσα θέλεις να πεις, ενώ το στοιχείο του πάθους δε λείπει από την καθημερινότητά σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Νοέμβριο με τον Άρη στις ημερομηνίες σου. Απόψε λοιπόν μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικότερα άλλωστε είσαι σε περίοδο που ευνοεί την κινητικότητα στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απόφυγε μετά το απόγευμα τα περιττά έξοδα, ενώ το πρωί θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τους χειρισμούς που
κάνεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, με τους συναδέλφους, τους πελάτες ή τους υφιστάμενούς σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το πρωί συναντάς συμμάχους στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενδεχομένως όμως να πρέπει να καταβάλλεις αρκετό κόπο σε οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές προσπάθειες. Αργότερα, από το βράδυ και μετά είσαι πιο εσωστρεφής και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ενδεχομένως σήμερα να υπάρξουν κάποιες επαφές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ο Ερμής για λίγο ακόμη στο ζώδιό σου, σου φέρνει σήμερα ευχάριστα νέα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα του Δεκέμβρη και μετά, σε μια περίοδο που προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα ζητήματα καρδιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να βγεις ωφελημένος από τις οικονομικές υποθέσεις τρίτων, ενώ ταυτόχρονα κάνεις συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα. Γενικότερα είσαι αρκετά εστιασμένος στο οικονομικό κομμάτι και καταφέρνεις αρκετά, αρκεί να είσαι ρεαλιστής και συνετός.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα το πρωί οι καταστάσεις σε βοηθούν αρκετά, έστω και αν η ανασφάλειά σου εντείνει τα θέματα που σε απασχολούν. Εντούτοις, από το βράδυ και μετά είσαι αρκετά πιο εξωστρεφής και εστιάζεις στους στόχους που έχεις θέσει. Μάλιστα, αυτή την περίοδο μπορείς να βρεις σημαντικούς συμμάχους για τις υποθέσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, είσαι σε μια πιεστική περίοδο για τα προσωπικά λόγω του Κρόνου στις ημερομηνίες σου που εξετάζει όλα τα πεπραγμένα. Απόψε πάντως τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος παίζουν σημαντικό ρόλο, ενώ του δευτέρου δεκαημέρου προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τα προσωπικά τους. Αντίθετα, του τρίτου θα πρέπει να προσέχουν έντονες διενέξεις με το ταίρι τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους σήμερα το πρωί, ενώ αργότερα είναι προτιμότερο να δράσεις σαν μέλος μιας ομάδας, παρά ατομικά. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να περιορίσεις τα έξοδά σου.
 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα το πρωί μπορείς να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, ωστόσο αποφύγεις να είσαι εριστικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και είναι προτιμότερο να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, ενώ από το βράδυ και μετά, η Σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, υπενθυμίζοντάς σου τις υποχρεώσεις που έχεις. Άλλωστε σήμερα μπορείς να ολοκληρώσεις στόχους που η υλοποίησή τους έμεινε ημιτελής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προτίμησε τη διπλωματική οδό για να επιλύσεις τις διαφορές σου, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα έχεις αρκετές κοινωνικές προσκλήσεις που καλείσαι να δώσεις το παρόν, ακόμη κι αν μοιάζει περισσότερο σαν υποχρέωση, παρά σαν ευχαρίστηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για σταθεροποίηση μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ είναι προτιμότερο να είσαι συνεπής σε όσα έχεις αναλάβει. Επίσης, μπορείς να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου σε οικονομικές υποθέσεις που συνδέονται με τρίτους.


ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι το βράδυ η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πιο καχύποπτο, στοιχείο που οξύνει τις αισθήσεις σου, ειδικά στις συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα με πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου ή στο αντικείμενό σου γενικότερα. Επίσης, καλείσαι να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία για νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις που τρέχουν ή για επαφές με εξωτερικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι διαδραματίζουν έναν καταλυτικό ρόλο στα προσωπικά σου, φέρνοντας ευκαιρίες για φλερτ ή γνωριμίες εκεί που δεν το είχες προγραμματίσει, ενώ γενικότερα το κλίμα είναι αρκετά βοηθητικό για τα αισθηματικά σου θέματα, με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα μαζί σε βοηθητική θέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σημερινό πρωινό δεν ευνοεί τα οικονομικά ανοίγματα, οπότε ενδεχομένως να είναι προτιμότερο για σένα να μεταθέσεις τα σημαντικά ζητήματα για αργότερα μέσα στην ημέρα. Γενικότερα όμως όσο προχωρά η ημέρα, μπορείς να καταφέρεις αρκετά στη δουλειά.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template