"Είμαι αθώα. Θέλω να γυρίσω στα παιδιά μου" φωνάζει η παπαδιά

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012


Φωτογραφία για Είμαι αθώα. Θέλω να γυρίσω στα παιδιά μου φωνάζει η παπαδιά

Έλεος με τα κόκκινα σουτιέν και τα παραμύθια, φωνάζουν, ενώ οι συνήγοροι της παπαδιάς μιλούν για έγκλημα πάθους και όχι προσχεδιασμένη δολοφονία. Είμαι αθώα. Θέλω να γυρίσω στα παιδιά μου. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε εμένα και την οικογένειά μου, φωνάζει η παπαδιά μέσα από τη φυλακή. Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη η… «σατανική» παπαδιά, Θεοδώρα Καρβέλα – Αργυροπούλου, η οποία μέσα από τη φυλακή φωνάζει ότι είναι αθώα και ότι υπήρξε και η ίδια θύμα ενός διαταραγμένου ανθρώπου.«Τον δράστη τον γνώρισα τον Μάιο του 2012. Είχαμε συναντηθεί 3 – 4 φορές μόνο. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και ένιωθα ότι είχα μια παρέα. Με ζήλευε παθολογικά, μισούσε τον άνδρα μου, με πίεζε, με απειλούσε ότι αν δεν φύγω μαζί του θα κάνει κακό σε εμένα και την οικογένειά μου. Τον φοβόμουν πολύ», λέει τώρα η παπαδιά.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι τον άνδρα της τον αγαπούσε.«Με τον άνδρα μου ήμασταν μαζί 28 χρόνια, παντρευτήκαμε όταν ήμουν 14 χρονών. Είχαμε μια ήρεμη οικογένεια. Είχαμε τα προβλήματά μας, μικροκαυγάδες όπως όλα τα ζευγάρια. Τον αγαπούσα τον άνδρα μου και με αγαπούσε», τονίζει.

Όσο για το γιατί σταμάτησε στο σημείο… εκτέλεσης του συζύγου της εκείνη απαντά:

«Όταν πήγα με τον άνδρα μου στον Πύργο, ο δράστης έστελνε διαρκώς μηνύματα, με πίεζε να του μιλήσει. Σταμάτησα σε εκείνο το σημείο γιατί με πίεζε να του μιλήσει. Ήταν θέμα χρόνου να του πει για τη σχέση μας. Γι΄ αυτό σταμάτησα. Δεν πίστευα ότι θα του κάνει κακό. Δεν του είπα ποτέ να σκοτώσει τον άνδρα μου. Είμαι αθώα».

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο δράστης μετά την απολογία του της έστειλε ένα ραβασάκι με το οποίο της έλεγε ότι θα τα περάσουν όλα μαζί, ενώ δηλώνει εξαγριωμένη μαζί του και ζητά την παραδειγματική του τιμωρία.

Μοναδική της έννοια αυτή τη στιγμή είναι τα τρία της παιδιά, ο 28χρονος Σπύρος, ο 26χρονος Χρήστος και ο 13χρονος Γιάννης.

Τα παιδιά της μάλιστα, αν και συγκλονισμένα από τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, δεν πιστεύουν ότι η μητέρα τους θα μπορούσε να κάνει φόνο και στέκονται στο πλευρό της.

Είναι μάλιστα οργισμένα από τον τρόπο που κάποιοι συμπεριφέρθηκαν στη μητέρα τους και ζητούν να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της.
TreloKouneli
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template