Τζήμερος- Πιο επικίνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ από την Χρυσή Αυγή

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Αυτός που διασύρθηκε από το επεισόδιο με τον Χρυσαυγίτη ήταν ο Δραγασάκης. Δηλαδή είναι υβριστικές εκφράσεις τα "σούπα" και τα "μίστερ" και δεν είναι οι "Τσολάκογλου", οι "δωσίλογοι", οι "Χίτες", οι "προδότες", οι "πουλημένοι" οι "γκαουλάιτερ", που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι αγορητές του ΣΥΡΙΖΑ για τους αντιπάλους τους;» γράφει με τον προκλητικό του τρόπο ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία!Ξανά Θάνος Τζήμερος.


Γράφει σε άρθρο του στο Athens Voice:

Πόσο "κομψό" είναι να καλείς τον φρούραρχο να αποβάλει έναν βουλευτή που μιλάει εναντίον του κόμματός σου; Φαντάζεστε τι θα γίνει αν κάποια στιγμή αντιστραφούν οι ρόλοι; Αν εκλεγεί αντιπρόεδρος από τη Χρυσή Αυγή και αρχίσει να εγκαλεί την Κωνσταντοπούλου για τα "γαλλικά" της;

Όταν έγραφα πριν από καιρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος από την Χ.Α., τα αριστερίζοντα φασιστόμουτρα των blogs, με χαρακτήρισαν συμπαθούντα των μελανοχιτώνων. Λες κι όταν καταδεικνύεις τους, μείζονος σημασίας – επιμένω! - κινδύνους από την ανερμάτιστη "πολιτική" των τριτοκοσμικών γκρουπούσκουλων που βγήκαν στέγη (και άφθονο κρατικό χρήμα) στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτόματα υπερασπίζεσαι τα άλλα φασισταριά. Όμως, η Χ.Α. δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις. Είναι αυτό που βλέπουμε. Χωρίς ίχνος θεωρητικής σκέψης, ρατσιστές, τσαμπουκάδες, με μια πρωτόγονη αντίληψη δικαιοσύνης, που όμως - προσοχή! - είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ στο περί δικαίου αίσθημα του κοινού από την νομιμοφανή, "σοφιστικέ" λαμογιά των κομμάτων εξουσίας και των κοκκινορόζ αβανταδόρων τους. Δεν υπερασπίζομαι τους μαχαιροβγάλτες, ανόητες, παρακμιακές αριστεράντζες, καμπανάκι χτυπάω!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "μουλωχτός". Εφαρμόζει, δήθεν, ο Δραγασάκης τον κανονισμό της Βουλής, και προβαίνει σε μια ολοκληρωτική συμπεριφορά τρισχειρότερη από αυτή που καταδικάζει. Τον έχετε διάβασει, κ. Δραγασάκη, τον κανονισμό; Αν ναι, πώς έγινε και ξεχάσατε ότι στις παρεκτροπές των βουλευτών, για τις οποίες προβλέπεται πειθαρχική αντιμετώπιση, περιλαμβάνονται:

- η απρεπής συμπεριφορά λόγω ή έργω,

- η χρησιμοποίηση προσβλητικών εκφράσεων κατά των μελών της Βουλής, του προεδρείου και των μελών της κυβέρνησης

- η καταφρόνηση, με λόγια ή έργα, του Συντάγματος και των πολιτειακών θεσμών.

Αλήθεια, όταν το κόμμα σας με την συνεπικουρία του άλλου παράγοντα ανομίας, του ΚΚΕ, διακηρύσσει, αμέσως μετά την ψήφιση ενός νόμου, ότι δεν θα τον εφαρμόσει, προβλέποντας ότι ο "λαός" θα τον καταργήσει στην πράξη, αυτό δεν συνιστά καταφρόνηση του Συντάγματος και των πολιτειακών θεσμών;

Για όποιον δεν το κ
ατάλαβε,ρωτάω  ξανά: είναι δυνατόν σε ένα κοινοβουλευτικό πολίτευμα, κόμματα της Βουλής να σηκώνουν το μπαϊράκι της παρανομίας ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ και να μην ιδρώνει κανενός το αυτί; Τι κάνατε, κ. Δραγασάκη, όταν τα παλιά και τα καινούργια σας "συντρόφια" καλούν από την κοιτίδα του κοινοβουλευτισμού τον λαό να προχωρήσει σε οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή στους νόμους και γενικότερα στο... σύστημα; Ζητήσατε να έρθει ο φρούραρχος; Η προτροπή σε οργανωμένη παρανομία, είναι ή δεν είναι ποινικά κολάσιμο αδίκημα; Ρωτήστε την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία αποκλείεται να μην ξέρει το άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα: «Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών". Για να μην μιλήσω για την αμφίεση πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τα γιλέκα και τα αμπέχωνα που είναι σαν να σχόλασαν μόλις από την γιάφκα.

Όσο για το "χάιλ Χίτλερ", τόσο κακοστημένη προβοκάτσια δεν έστηναν ούτε οι ασφαλίτες του Μανιαδάκη. Συριζαίος το φώναξε, το ξέρετε πολύ καλά, κι αν δεν μπορείτε να βρείτε ποιος, δώστε το ηχητικό ντοκουμέντο σε ένα studio να σας το βρουν σε dt.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι όταν έχεις μακρά θητεία στην έλλειψη σεβασμού στον κοινοβουλευτισμό, εύκολα μπερδεύεις το προσωπικό με το θεσμικό. Με αποτέλεσμα τη γελοιοποίηση και των θεσμών, αφού τα πρόσωπα, ήδη απαξιωμένα, είναι αδύνατον να τους προσδώσουν κύρος. Και, φυσικά, την επιβεβαίωση της εικόνας που έχει για τη σημερινή Βουλή ο Έλληνας: "είναι όλοι καραγκιόζηδες". Μόνο που στο θέατρο σκιών οι ρόλοι δεν συγχέονται: άλλος ο Βεληγκέκας κι άλλος ο Χατζηαβάτης. Ακόμα κι όταν ο Μορφονιός αρχίζει και παίρνει το χρίσμα από το Σεράι.


πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template