Άγνωστο ακόμα το διαμελισμένο πτώμα..Ο ιατροδικαστής έπαθε σόκ .Μόνο ο θώρακας ανέπαφος

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ένα φρικτό έγκλημα, αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/08) όταν κάτοικος της Ραφήνας εντόπισε ανθρώπινα μέλη μέσα σε σακούλες σε κάδους απορριμάτων, ερευνά μέχρι και τώρα η αστυνομία.
Το διαμελισμένο πτώμα της γυναίκας βρέθηκε μέσα σε είκοσι περίπου σακούλες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί από τον μακελάρη σε τρεις με τέσσερις μεγάλες τσάντες. Ο μανιακός κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα και σύμφωνα με πληροφορίες εικάζεται ότι μπορεί να είναι είτε κάποιος ψυχοπαθής γιος που έπαιρνε ναρκωτικές ουσιές ή ο σύζυγός της που έφτασε σε αυτό το σημείο μετά από έντονο καυγά.Όπως έγινε γνωστό το διαμελισμένο πτώμα ανήκει σε γυναίκα από 45- 70 ετών.



Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σώμα είχε μείνει ακέραιος μόνο ο θώρακας. Τα άλλα σημεία του σώματος ήταν διαμελισμένα. Αλλού βρέθηκε το καλαμι, αλλου οι πατουσες, αλλου το κεφαλι, όλα κομμενα σε μικρα κομματια... Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής με το αποτρόπαιο έγκλημα.
Η μυρωδιά ήταν πάρα πολύ έντονη σε όλη τη γειτονιά. Κάποια μικρά παιδιά που έκαναν βόλτα με το ποδήλατό τους είδαν τις τσάντες πεταμένες δίπλα στον κάδο και αμέσως ειδοποίησαν τους γονείς τους που κάλεσαν την αστυνομία.
Η φαντασία βέβαια ορισμένων δημοσιογράφων του Star οργιάζει, αφού έκαναν λόγο για σατανιστές. Έφτασαν να συμπίπτουν χρονικά τη δολοφονία με την πανσέληνο εκείνης της ημέρας.
Βέβαια χρονικά συμπίπτει αφού το έγκλημα έλαβε χώρα σύμφωνα με πλήροφορίες της ΕΛ.ΑΣ 24-40 ώρες πριν εντοπιστεί, δηλαδή ή την Τετάρτη το βράδυ ή την Πέμπτη το πρωί.
Εμείς βέβαια δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τί ακριβώς έχει γίνει, ούτε και αποκλείουμε τίποτα αλλά από την επιτόπια έρευνα που κάναμε στο σημείο, μάλλον πρόκειται για στενό συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας. Το αποτρόπαιο έγκλημα δείχνει αν μη τι άλλο μανία και ο μακελάρης ήταν θρασύτατος αφού δεν έκανε καν τον κόπο να πετάξει τις τσάντες με το τεμαχισμένο πτώμα της γυναίκας μέσα στον κάδο.
Μετά την οργιώδη φημολογία για τους σατανιστές, το makeleio.gr επικοινώνησε πριν λίγο με Ανώτατο Αξιωματικό της Ασφάλειας που ασχολείται με την υπόθεση του στυγερού αυτού εκγλήματος. Αυτό που μας είπε με σιγουριά είναι πως το πτώμα δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί. Μετά την δακτυλοσκόπηση που έγινε προέκυψε πως η ηλικιωμένη δεν έχει απασχολήσει ποτέ την αστυνομία, άρα το έργο γίνεται πιο δύσκολο.
Το πρόσωπο του πτώματος έχει εντελώς παραμορφωθεί και έτσι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αναγνωριστεί.
Αίσθηση πάντως ακόμα και στις αρχές έχει προκαλέσει η βαρβαρότητα του εγκλήματος, καθώς υποστηρίζουν ότι βάσει των στοιχείων, τμήμα του τεμαχισμού να έγινε ενώ ακόμα η άτυχη γυναίκα ήταν ζωντανή.
Η αποκλειστική φωτογραφία που σας παρουσιάζει το makeleio.gr είναι από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας,την Παρασκευή το βράδυ, μόλις κατέφθασαν οι αρχές.

 Μπέττυ Γιάννα
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template