Θα μας τρελάνει ο Αρης φέτος...Μέσα στην Ν.Σμύρνη με 10 παίκτες νίκησε τον Πανιώνιο

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ο Άρης των 10 παικτών επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα. Τρομερό το γκολ του Σαλόζε Ουντότζι.
H εικόνα του αγώνα
Ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με μόλις δύο τελικές προσπάθειες (μία για κάθε ομάδα) επεφύλασσε η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, στην οποία ξεχώρισαν τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και ο φρενήρης ρυθμός του πρώτου τετάρτου.Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο σουτ του Πανιωνίου έγινε στο 28ο λεπτό από τον Κώστα Παναγιωτούδη. Μετά την προώθηση του Κώστα Μενδρινού (έμεινε μόνος στα χαφ ο Παύλος Μητρόπουλος), οι γηπεδούχοι υποχρέωσαν τους φιλοξενούμενους να "χάσουν" τις θέσεις τους.
Αισθητά βελτιωμένη ήταν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου παρά το γεγονός ότι στα πρώτα λεπτά του δεν έλειψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα. Η ομάδα του Νίκου Παντελή άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό με σουτ ενός πρώην "κίτρινου", του Λεωνίδα Καμπάνταη, έπειτα από απόκρουση του Σωκράτη Διούδη σε σουτ του Δημήτρη Κολοβού. Τα έξι από τα επτά εφετινά γκολ του Πανιωνίου έχουν μπει στο δεύτερο μέρος.

Η απάντηση του Άρη, πάντως, δεν άργησε να έρθει. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαλόζε Ουντότζι στο 62ο λεπτό, ο Ντάβιντ Αγκάνθο ισοφάρισε με κεφαλιά-ψαράκι και άνοιξε λογαριασμό στο εφετινό πρωτάθλημα.
Η αποβολή του Νίκου Τσουμάνη δύο λεπτά αργότερα, όμως, πάγωσε τους φιλοξενούμενους...

Ο Πανιώνιος είχε την απόλυτη υπεροχή στο τελευταίο 25λεπτο, ωστόσο δεν δημιούργησε ευκαιρίες, με συνέπεια να το πληρώσει. Ο Ουντότζι έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 75ο λεπτό (η μπάλα πέρασε μόλις άουτ) και σκόραρε στο 88ο με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.

MVP

Ο Σαλόζε Ουντότζι. Ο εφετινός Άρης βασίζει πολλά πάνω του, πράγμα που αποδείχθηκε και στην Νέα Σμύρνη με το γκολ που του χάρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Και τι γκολ...

Αδύναμος κρίκος

Η μεσαία γραμμή του Πανιωνίου. Είχε τρομερή αδυναμία να δημιουργήσει ακόμα και μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Οι συνθέσεις


Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός (86' Ντούνης), Μενδρινός (74' Λάσνικ), Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης (57' Γιάννου), Αραβίδης, Καμπάνταης.

Άρης: Διούδης, Πουλίδο, Έλσνερ, Τσουμάνης, Ψυχογιός, Ηρακλής (93' Καρασσαλίδης), Οικονομόπουλος, Ίμπε (68' Νταμαρλής), Τάτος (79' Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Αγκάνθο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template