ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ -Η ΑΕΚ τον Ηρόδοτο μέσα στο Ηρακλειο 2-1

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

 Υπήρχαν ψιθυροι οτι ''τρίζει η καρέκλα'' του Δελλα οι οποίοι βέβαια με την νικη εξαφανίστηκαν...Με γκολ του Πλατέλλα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή στο Παγκρήτιο και επικράτησε με 2-1 του Ηρόδοτου, στον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Football League 2. Η ομάδα του Δέλλα επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους κρητικούς.
Ο Δέλλας παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, με τον Καραγκιολίδη στο τέρμα και τους Πεταυράκη, Γεωργέα, Ρόβα και Σταθάκη στην άμυνα. Ο Γροντής στα αριστερά της επίθεσης, δεξιά ο Πλατέλλας και ο Ντακόλ πίσω από τον Μπρέσεβιτς. Κορδέρο-Ανάκογλου το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο παρουσίαζαν πρόβλημα στην ανάπτυξη και την δημιουργία.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 25' και ανήκε στην ΑΕΚ, όταν μετά από σέντρα του Πεταυράκη από αριστερά, ο Μπρέσεβιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ζαφείρης μπλόκαρε εντυπωσιακά.

Η Ενωση συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να την μετουσιώσει σε καλές φάσεις στην εστία του Ηρόδοτου.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους έγινε στο 42' και ήταν για την ομάδα του Δέλλα. Μετά από σέντρα του Γροντή, ο Ανάκογλου πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αφού στο 53' άνοιξαν το σκορ, στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς! Ο Μωραϊτης, με σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Καραγκιολίδη και έκανε το 1-0.
Το γκολ του Ηρόδοτου... ξύπνησε την ΑΕΚ, η οποία αύξησε την πίεση της και στο 58' έφτασε πολύ κοντά στο 1-1, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντακόλ σταμάτησε στο δοκάρι του Ζαφείρη.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και ένα λεπτό μετά κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν μετά από σέντρα ο Ντακόλ κατέβασε την μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-1.

Το συγκρότημα του Δέλλα ανέβασε κι άλλο την απόδοση του στην συνέχεια και στο 74' κέρδισε πέναλτι, σε μαρκάρισμα στον Πεταυράκη.

Στο 75', ο Ζαφείρης απέκρουσε την εκτέλεση του Ντακόλ, ο βραζιλιάνος σκόραρε στην επαναφορά, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ!

Στο 81', οι κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, όταν μετά από λάθος γύρισμα του Ρόβα προς τον Καραγκιολίδη, ο Μωραϊτης έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά πλάσαρε άουτ.

Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει για το γκολ της νίκης, με τις προσπάθειες της να αποδίδουν καρπούς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Πλατέλλας μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με σουτ νίκησε τον Ζαφείρη και έδωσε το τρίποντο στην Ενωση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Ηρόδοτος (Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης Δ., Μπινιχάκης, Γεωργόπουλος, Χαρίτος, Χαλκιαδάκης, Αχιλλέως (46' Σαλταπίδας), Κούρτι, Χατζηανδρέου, Κοζιράκης, Ζαφείρης Αλ., Μωραΐτης.

ΑΕΚ (Δέλλας):
Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Σταθάκης, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου (83' Τσεβάς), Γροντής (76' Πόποβιτς), Πλατέλλας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template