ΑΠΟ ΤΟΝ CHEF DIMITRIS Μικρά μυστικά για μια SPAGHETTI NAPOLITANA amore mio!!!!

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ναι ,βεβαια ολοι γνωριζετε πως να φτιαξετε μια μακαροναδα με σαλτσα τοματας .Αυτο που θα ηθελα ειναι να σας παραθεσω ειναι μικρες συμβουλες για να βελτιωσετε την μαγειρικη σας. 
Ο master chef Willie ,καλη του ωρα,μου ελεγε ,χαρακτηριστικα, πως οταν πας για να φτιαξεις σαλτσα τοματας χρειαζεσαι δυνατη φωτια και ξεσκεπαστη κατσαρολα για να γινει το απαραιτητο'reduire' η μειωση δηλαδη των υγρων.
Η σαλτσα ειναι ετοιμη οταν μπορει να σταθει στην κοψη του μαχαιριου. 
Aλλα tips:βραζουμε τα ζυμαρικα σε αφθονο νερο.
 Τα μπαχαρικα λατα την διαρκεια του τσιγαρισματος. Παρολο που ειναι ενα 20λεπτο γευμα απαιτει και αυτο την φροντιδα και προσοχη που του αρμοζει. .. .
Με εκτιμηση
 chef dimitris dimitri45661@gmail.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template