Δείτε τα συλλεκτικά κομμάτια που θα είναι φέτος πρωταγωνιστές στο χώρο της μόδας

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Στο χώρο της μόδας δεν υπάρχουν κανόνες ως προς την επιτυχία ενός προϊόντος. Αναμφίβολα, όμως όταν δύο γνωστοί και καταξιωμένοι δημιουργοί συνεργάζονται, η επιτυχία είναι δεδομένη.Μπορεί τα παρακάτω προϊόντα να καταγράφουν υψηλές πωλήσεις αλλά πάντα χρειάζεται η απαραίτητη ανανέωση και εξέλιξη.
Δείτε παρακάτω κάποια περιορισμένα κομμάτια που προκύπτουν από την συνένωση του ταλέντου δύο ή και παραπάνω δημιουργών και αναμένεται να “ταράξουν” την αγορά.
Maison Martin Margiela x Converse





Επεμβαίνοντας καλλιτεχνικά τόσο στο κλασικό πάνινο sneaker όσο και στο μποτάκι, ο οίκος Maison Martin Margiela κάνει βουτά στην μπογιά (κυριολεκτικά) τα γνώριμα μοντέλα, κάνοντας τα να μοιάζουν με μουσειακό έκθεμα μοντέρνας τέχνης.

Orlebar Brown x Konstantinos Kakanias





O Έλληνας εικαστικός Κωνσταντίνος Κακανιάς επενδύει με τα illustrations, αυτή την μικρή καλοκαιρινή σειρά της Orlebar Brown. Μόνο 6 κομμάτια είναι διαθέσιμα.

Versus x Superga





Η Versus Versace συνεργάζεται με τα κλασικά και αγαπημένα πάνινα Superga, τα οποία, κάνει αγνώριστα στολίζοντάς τα, με εκτυφλωτικά χρώματα, μαιάνδρους, αλυσίδες, μέδουσες κ.ο.κ.

Nicomede Talavera x Eastpak





Εμπνευστής αυτής της ιδέας, είναι ο ξεχωριστός απόφοιτος του πανεπιστημίου μόδας Central St Martins, Nicomede Talavera, ο οποίος μεταμορφώνει την κλασική Eastpak σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

Pharrell Williams x Adidas





Ο Pharrell Williams, το παιδί φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας θα συνεργαστεί με τον κολοσσό αθλητικής ένδυσης Adidas. Όσοι βρέθηκαν στο Παρίσι το Μάιο, πήραν μια πρώτη γεύση της απήχησής του στην avant-garde boutique Colette, όπου για λίγες ώρες επικράτησε πανδαιμόνιο, καθώς τα sneakers που ζωγράφισε ο Pharrell για την ίδια εταιρία, ξεπούλησαν.

Raf Simons x Fred Perry





Ο Raf Simons και ο ιστορικός οίκος Fred Perry χτίζουν δεσμούς μακροχρόνιας φιλίας και συνεργασίας, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται – για την ακρίβεια είναι η δέκατη. Ο φουτουριστής designer - ένας από τους πλέον υποσχόμενους της γενιάς του - κι ο αξιόπιστος οίκος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το τένις αλλά και με τους mods, βάζουν στο δημιουργικό blender τα ταλέντα τους και δημιουργούν ρούχα ευκολοφόρετα, από άριστα υλικά αλλά με ιδιαίτερη στιλιστική άποψη.

Beatles x Vans





Αφού το πολύχρωμο, ψυχεδελικό σύμπαν του Yellow Submarine σημάδεψε ανεξίτηλα την ποπ κουλτούρα για δεκαετίες, τώρα δανείζει στοιχεία από το εκρηκτικό, χαρακτηριστικό artwork του στα απόλυτα urban παπούτσια, τα Vans. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template