Τα 4 βασικά χαρακτηριστικά που έχουν όσοι γίνονται εκατομμυριούχοι πριν τα 30

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Τα 4 βασικά χαρακτηριστικά που έχουν όσοι γίνονται εκατομμυριούχοι πριν τα 30 .Οι περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν μια ολόκληρη ζωή, χωρίς να γίνουν εκατομμυριούχοι. Αλλά κάποιοι,
το καταφέρνουν πριν καν κλείσουν τα 30 τους χρόνια.
Όπως διαπίστωσε ο Peter Voogd, ιδρυτής
του Game Changers Academy, ο οποίος κέρδισε το πρώτο του εκατομμύριο πριν να γίνει 26, αυτοί που προορίζονται για να πλουτίσουν σε νεαρή ηλικία, έχουν κάποια βασικά κοινά χαρακτηριστικά.
“Κανείς δεν βγάζει ένα εκατομμύριο κατά λάθος. Εάν δεν το έχεις για στόχο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να το πετύχεις”, γράφει στο LinkedIn, σύμφωνα με το Bussness Insider.

Σύμφωνα με τον Voogd, αυτά είναι τα 4 βασικά χαρακτηριστικά των νέων αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων:


1) Έχουν την αίσθηση του επείγοντος: Οι νέοι εκατομμυριούχοι πετυχαίνουν σε τόσο μικρή ηλικία γιατί συνεχώς δουλεύουν για την επιτυχία, χωρίς να περιμένουν να έρθουν οι ευκαιρίες σε αυτούς. Οι εκατομμυριούχοι δίνουν προτεραιότητα στον πλουτισμό και την επιτυχία από την πρώτη στιγμή, αντί να την σπρώχνουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, σαν κάτι που θα ήθελαν να επιτύχουν κάποια μέρα.

2) Βρίσκουν ένα δυνατό μέντορα: Κανείς δεν μπορεί να γίνει εκατομμυριούχος από μόνο του. Ακόμα και οι αυτοδημιούργητοι είχαν στα πρώτα στάδια της καριέρας τους έξυπνους μέντορες, που τους καθοδηγούσαν. Το να μαθαίνεις από εκείνους που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία είναι το σημείο κλειδί για να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις, ενώ ένας μέντορας είναι αυτός που θα σε προκαλέσει και θα σε βοηθήσει να εστιάσεις τη σκέψη σου σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία, λέει ο Voogd.

3) Εστιάζουν στη μόχλευση: Ο χρόνος είναι χρήμα, και παρότι η παραδοσιακή μέθοδος του να ανταλλάσσεις το χρόνο σου για μία ανάλογη πληρωμή, θα σου εξασφαλίσει έναν αξιοπρεπή μισθό, δεν θα σε κάνει εκατομμυριούχο. Σύμφωνα με τον Voogd, οι νεαροί εκατομμυριούχοι μεγιστοποιούν το χρόνο τους, ώστε να βγάζουν όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτόν. Πώς; Μέσω επενδυτικών ακινήτων, των sites με πληρωμή, του χτισίματος ενός brand, των συνεργασιών, κτλ.

4) Δεν τους ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για αυτούς: “Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτούς, θα περιορίζονται πάντα από τις απόψεις τρίτων”, σημειώνει ο Voogd. Οι νεαροί εκατομμυριούχοι δεν σπαταλούν το χρόνο τους προσπαθώντας να ικανοποιήσουν ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε αυτούς ή να κερδίσουν όσους δεν τους στηρίζουν. Αντ' αυτού, εστιάζουν στο δικό τους όραμα και πιστεύουν στον εαυτό τους. Για να γίνεις πραγματικά επιτυχημένος, πρέπει να παραιτηθείς από την ανάγκη να είσαι αρεστός σε όλους, λέει ο Voogd. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template