Θύμωσε ο σεΐχης και φεύγει απο την Ρόδο..

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014


Θύμωσε ο σεΐχης και φεύγει απο την Ρόδο με το ιδιωτικό του αεροπλάνο. .Ενοχλημένος για το γεγονός ότι βρέθηκε στο στόχαστρο των "αδιάφθορων" της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζεται ο σεϊχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Khalifa Bin Mohamed Bin Khalifa Al – Nahyan, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με την "Δημοκρατική" να ετοιμάζεται να αναχωρήσει απ' τη Ρόδο με το liar jet του και "πιθανόν να μην ξαναγυρίσει". Ο Σεϊχης, μέλος της βασιλικής οικογένειας των ΗΑΕ, έκανε, όπως κάθε χρόνο την τελευταία τριετία, ινκόγκνιτο τις διακοπές του στη Ρόδο όταν βρέθηκε στο επίκεντρο των ερευνών για τη δραστηριότητα δύο αστυνομικών, που καταγγέλθηκαν ότι είχαν αναλάβει υπηρεσίες φύλαξης του, κατά την παραμονή του στο νησί.
Η υπόθεση θα απασχολήσει αύριο το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου καθώς οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση καθήκοντος σε βάρος ενός 35χρονου ανθυπαστυνόμου και ενός 37χρονου αρχιφύλακα.
Αφορμή για την έρευνα αποτέλεσαν ανώνυμες καταγγελίες από μια γυναίκα στο διάστημα 5 – 2 Σεπτεμβρίου 2014.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων από την 27η Αυγούστου 2014 μέχρι την 2α Σεπτεμβρίου 2014, ο εμίρης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Ντουμπάι, ηλικίας 70 ετών, μετέβαινε καθημερινά, περίπου την 13:00 ώρα σε εστιατόριο στο Νεώριο με ένα ταξί, που οδηγούσε συγκεκριμένος οδηγός.

Σχεδόν ταυτόχρονα, όπως υποστηρίζουν οι «αδιάφθοροι», στο ανωτέρω κατάστημα μετέβαιναν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι παρέμεναν, επιβλέποντας τον περιβάλλοντα χώρο, σε παρακείμενο τραπέζι. Την 16:00 ώρα περίπου ο σεϊχης αναχωρούσε με το ταξί και συγχρόνως οι αστυνομικοί τον συνόδευαν μέχρι την οικία του, στην περιοχή «Μήδεια», με τα οχήματά τους, σε συγκεκριμένη διαδρομή. Ο ανθυπαστυνόμος καταγγέλλεται ότι παρείχε υπηρεσίες ασφαλείας, πριν την λήξη της υπηρεσίας του.
Το μεσημέρι της 3ης Σεπτεμβρίου 2014 οι δύο αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του σεΐχη και κλήθηκαν να παρουσιαστούν στην Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, ενώπιον των «αδιάφθορων».
Οι δύο αστυνομικοί από την πλευρά τους χαρακτήρισαν τις κατηγορίες σε βάρος τους ανυπόστατες, έωλες και άκρως προσβλητικές και υποστήριξαν ότι θα τις αντικρούσουν ενώπιον των δικαστηρίων.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template