Η Ναβρατίλοβα παντρεύεται την πρώην Μις ΕΣΣΔ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ναβρατίλοβα παντρεύεται την πρώην Μις ΕΣΣΔ.Αν και έχουν περάσει 27 χρόνια από τον τελευταίο της τίτλο στα μονά του US Open, η Martina Navratilova συνεχίζει να "σκοράρει" αυτή τη φορά από τις εξέδρες του διάσημου αμερικανικού Open.
H 57χρονη Τσέχα εμφανίστηκε στην εξέδρα του US Open παρέα με την σύντροφό της Julia Lemigova, την οποία δεν δίστασε να φιλήσει ακόμα και στο στόμα με το ζευγάρι να περνά τις καλύτερες στιγμές του στην 6χρονη σχέση του.

Η Navratilova εργάζεται ως σχολιάστρια του καναλιού "Tennis Channel", για τις ανάγκες του οποίου βρέθηκε στο στάδιο Arthur Ashe Stadium. Κατά την διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος, η Τσέχα πρώην θρύλος του γυναικείου τένις, ζήτησε από την 42χρονη χωρισμένη με δύο παιδιά σύντροφό της να παντρευτούν, με το πλήθος να ζητοκραυγάζει, αφού η πρόταση γάμου μεταδίδονταν από την γιγαντοοθόνη του σταδίου.



"Περίμενα πολύ καιρό να ζητήσω από την Julia να με παντρευτεί και νομίζω ότι έγινε στο καλύτερο μέρος την κατάλληλη στιγμή και ευτυχώς η απάντηση ήταν «ναι»", τόνισε η Navratilova.



Ποια είναι όμως η Yulia Lemigova που πήρε την... καρδιά και το μυαλό της Martina Navratilova; Η Lemigova είναι Ρωσίδα επιχειρηματίας και πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, αφού εκπροσώπησε την ΕΣΣΔ στον διαγωνισμό για την Miss Universe το 1991.



Στο διαγωνισμό ομορφιάς βγήκε 2η Miss Universe, ενώ ήταν η τελευταία γυναίκα που κράτησε στα χέρια της τον τίτλο της Μiss USSR αφού η Σοβιετική Ένωση (USSR ή ΕΣΣΔ) διαλύθηκε αμέσως μετά.



Η Lemigova έγινε γνωστή ως ερωμένη του δολοφονηθέντος Γάλλου τραπεζίτη Edouard Stern ο οποίος βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο διαμέρισμά του στη Γενεύη το 2005 μετά από σαδομαζοχιστικό όργιο που δεν είχε ευτυχή κατάληξη.



Η Lemigova πριν από 10 χρόνια, και κατά την διάρκεια της ερωτικής της σχέσης με τον Stern, έχασε το γιο της Maximilien, ο οποίος στην ηλικία των 5 μηνών πέθανε από εσωτερική αιμορραγία μετά από ξυλοδαρμό, ο οποίος χρεώθηκε στην Βουλγάρα νταντά της οικογένειας, που όμως εξαφανίστηκε μετά το θάνατο του μικρού. πηγη
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Άντε με το καλό!,και καλούς απογόνους!!!!!!!!!!!!!!!!.
    Αρκεί αυτό,νομίζω,Τι να πει κανείς.
    Η Ανωμαλία στο φόρτε της!!!!!!.
    Δικαίωμα τους βέβαια,-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template