Δείτε τι απίστευτες ανέσεις μπορούν να προσφέρουν τα ιδιωτικά τζετ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αν πραγματικά θέλετε να νιώσετε την απόλυτη χλιδή τότε θα πρέπει να βιώσετε την εμπειρία της πτήσης με ένα πολυτελές ιδιωτικό τζετ.
Τα ιδιωτικά τζετ και το πλήρωμά τους προσαρμόζονται έτσι ώστε να καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες.
Με ένα πλήρες προσωπικό αεροσυνοδών, πολυτελή καταλύματα καθώς και τεχνολογικά θαύματα στη διάθεσή σας, η διαμονή σας στο ιδιωτικό τζετ, θα είναι σαν αυτή που θα σας προσέφερε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων.
Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές οι ανέσεις που θα κάνουν την πτήση να σας μείνει...αξέχαστη!

9. Σαλόνια



Τα περισσότερα ιδιωτικά τζετ διαθέτουν δερμάτινα καθίσματα που θα μπορούσαν εύκολα να φιλοξενήσουν δύο άτομα. Τα καθίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα με μεγάλα μπράτσα και προσαρμοζόμενα προσκέφαλα.

8. Μεγάλα Μπάνια



Οι τουαλέτες είναι τεράστιες και κάποιες διαθέτουν και ντουζιέρα. Εκείνοι που πληρώνουν το υψηλό τίμημα για να πετάξουν με ιδιωτικό τζετ, είναι σε θέση να κάνουν ντους, να ξυριστούν και να ντυθούν σαν να βρίσκονταν σε ένα ξενοδοχείο και όχι σε ένα αεροπλάνο. Το ιδιωτικό τζετ του Donald Trump, για παράδειγμα, έχει έναν επίχρυσο νεροχύτη στο κυρίως μπάνιο.

7. Πλήρης κουζίνα με προσωπικό σεφ



Εκείνοι που πετούν με ιδιωτικό τζετ έχουν πρόσβαση σε ολόκληρες μερίδες και πίνουν ό,τι επιθυμεί η καρδιά τους.

Όταν η Boeing εισήγαγε το 2012 το business jet, διέθετε κουζίνα που περιείχε ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο με αέρα και ψυγείο κρασιού. Το κόστος του ιδιωτικού αυτού τζετ έφτανε τα 77 εκατομμύρια δολάρια.

6. Αίθουσες συνεδριάσεων



Πολλοί είναι οι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες που αναγκάζονται να κάνουν συνέχεια πτήσεις.
Το Boeing 737, διαθέτει χρήσιμη και ακριβή τεχνολογία. Με μια ιδιωτική αίθουσα συνεδριάσεων που προσφέρει και smartphone και υπολογιστή, οι συνεδριάσεις μπορούν να είναι εφικτές και στον αέρα. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα βίντεο και ήχου Surround για πρόσθετες τεχνολογικές και ψυχαγωγικές ανάγκες.

5. Άνετοι χώροι ύπνου



Εκείνοι που πετούν ιδιωτικά δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ταλαιπωρία μιας πολύωρης πτήσης. Τα περισσότερα ιδιωτικά τζετ διαθέτουν τουλάχιστον ένα υπνοδωμάτιο και μερικά διαθέτουν ακόμη και κρεβάτια για εκείνους που πετούν με συνοδεία. Ο Paul Allen, ο συν-ιδρυτής της Microsoft, είναι ο ιδιοκτήτης ενός Boeing 757, 100 εκατ. δολαρίων.

4. Γκαράζ αυτοκινήτου



Η πλειοψηφία των ανθρώπων όταν πάνε ή έρχονται από ένα ταξίδι, αναγκάζονται να υποχρεώσουν έναν φίλο ή συγγενή ή να πάρουν ένα ταξί, ή αναγκάζονται να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο. Όμως οι σούπερ πλούσιοι όταν φτάνουν στον προορισμό τους, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για αυτό καθώς έχουν το αυτοκίνητο τους στο ιδιωτικό τους τζετ.

3. Πλήρες προσωπικό αεροσυνοδών



Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους από εμάς, οι πελάτες ενός ιδιωτικού τζετ τροφοδοτούνται καθ όλη τη διάρκεια της πτήσης τους.

2. Ποιοτική διασκέδαση



Αν πετάτε με ιδιωτικό τζετ, οι επιλογές της διασκέδασης είναι σχεδόν απεριόριστες. Για παράδειγμα, το ιδιωτικό τζετ του Donald Trump διαθέτει μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη 52 ιντσών που παίζει κάποιες από τις αγαπημένες του ταινίες. Το τζετ του Tyler Perry, το Gulfstream III, έχει προσαρμοστεί για να μοιάζοει με ένα «Ιπτάμενο Θέατρο». Διαθέτει μια οθόνη HD LCD 42 ιντσών, δορυφορική τηλεόραση, πολλαπλές συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray και συγκεκριμένο φωτισμό για να αισθάνεται σαν να είναι στον κινηματογράφο. Για αυτό το τζετ ο Perry κατέβαλε 125 εκατ. δολάρια.

1. Εξατομικευμένες πινελιές



Η αληθινή έκταση της πολυτέλειας πάνω σε ένα ιδιωτικό τζετ φαίνεται από τις προσωπικές πινελιές που δίνει ο κάθε ιδιοκτήτης. Για κάποιους, όπως ο Σουλτάνος του Μπρουνέι, αυτές οι πινελιές έχουν την μορφή ακριβών μετάλλων και πολύτιμων λίθων. Έχει ξοδέψει πάνω από100 εκατομμύρια δολάρια, προσθέτοντας χρυσό και κρύσταλλο στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο του Boeing 747 - 430.

Ο Joseph Lau, ένας μεγιστάνας ακινήτων από το Χονγκ Κονγκ, πρόσθεσε μια σπειροειδή σκάλα και θολωτές οροφές στο Boeing 747-81 VIP. Η πιο υπερβολική προσθήκη ανάδειξης πλούτου, ήταν αυτή του πρίγκιπα Alwaleed bin Talal που τοποθέτησε ένα θρόνο στη μέση του Boeing 747-400. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template