ΑΕΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιακός κατά ΝΔ – Οπαδοί της Original κατέστρεψαν εκλογικό περίπτερο του κόμματος

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Την οργή των οπαδών της ΑΕΚ πλήρωσε ένα περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ κατά της διάρκεια πορείας της Original για την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ. Την δικαιολογημένη οργή των οπαδών της ΑΕΚ έχει προκαλέσει η στάση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλου ο οποίος έχει εκλεγεί με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αντιτίθεται στην κατασκευή του γηπέδου της ομάδας.
Οι φίλοι της Ένωσης άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του γηπέδου, και κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΝΔ. Από το σημείο αυτό δεν έλειψε η ένταση, με κάποιους να καταστρέφουν ένα περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε στηθεί στην περιοχή ενόψει εκλογών.

Αφού ηρέμησαν κάπως τα πράγματα, οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν την πορεία τους κατεβαίνοντας την οδό Χαλκίδος η οποία έχει κλείσει από την αστυνομία – που έχει διακριτική παρουσία – έτσι ώστε να φτάσουν στη συμβολή Δεκελείας και Αχαρνών για να πάνε προς το χώρο όπου ήταν το "Ν. Γκούμας"

Συνολικά στην πορεία μετείχαν περίπου 2.500 οπαδοί της ΑΕΚ που έδωσαν ραντεβού στο σταθμό του ΗΣΑΠ των Άνω Πατησίων, για την πορεία.


Την ίδια στιγμή η απαγόρευση παρουσίας οπαδών του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τύρναβο, έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, που εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία στρέφονται κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού και του αστυνομικού διευθυντή Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού;


«Για μια ακόμα φορά η Πολιτεία και οι εκπρόσωποι της φέρονται με εχθρότητα στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις φιλάθλων.

Υπαίτιοι για αυτή τη νέα απαγόρευση είναι δυο άνθρωποι:

Ένας αστυνομικός διευθυντής, ο κ. Τζοβάρας, που δεν έχει την ικανότητα να αναλάβει την ευθύνη ενός αγώνα… Τύρναβος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να βοηθήσει ώστε να υποδεχτεί η πόλη του τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και τους φιλάθλους της, σε ένα γιορτινό περιβάλλον!

Σε μια πόλη με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει τη δυνατότητα να ζει μεγάλους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο αξιωματικό που πέρσι δεν επέτρεψε με τις εισηγήσεις του να γίνει το φάιναλ φορ του πόλο, στην πόλη της Λάρισας.

Ένας ανίκανος Υφυπουργός Αθλητισμού, ο κ. Ανδριανός, ο οποίος μετά το νόμο έκτρωμα, που είχε γραφτεί στα υπόγεια του ΣΚΑΙ και της AEGEAN και δεν πρόλαβε να τον περάσει, παίρνει τώρα μια απόφαση έκτρωμα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ επιτρέπει σε κάποιους να ταξιδεύουν ανενόχλητοι (αγώνας Ξάνθη-ΠΑΟ) και σε κάποιους άλλους, στους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, απαγορεύει τη μετακίνηση, οργανωμένη και μεμονωμένη!

Και για να μην πει κανείς ότι ο κ. Ανδριανός απλά ακολουθεί την εισήγηση της Αστυνομίας, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν, ο κ. Ανδριανός δεν είχε πρόβλημα να αγνοήσει τις εισηγήσεις της ΕΛ.ΑΣ και να μην διατάξει απαγόρευση, ακόμα και σε παιχνίδια υψηλότατου κινδύνου.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει ότι αν συμβεί έστω και το παραμικρό, την ευθύνη έχουν μόνον εκείνοι που λαμβάνουν ανεύθυνες αποφάσεις». πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template