Ο Καμμένος απορρίπτει γερμανικό τελεσίγραφο για αφοπλισμό της χώρας με φαρμακερό tweet

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Σε χώρα-δορυφόρο της Τουρκίας θέλουν οι δανειστές να μετατραπεί η Ελλάδα με την απαίτηση τους να μειωθούν κατά 200 εκατομμύρια ευρώ οι 'εξοπλιστικές' (δηλαδή ανταλλακτικά και καύσιμα κλπ) δαπάνες των ελληνικών ΕΔ.
Πρακτικά θέλουν να ακινητοποιήσουν τις ΕΔ με εύκολα διακριτούς τους τελικούς τους στόχους. Να υπάρχει μια χώρα ανίκανη να υπερασπιστεί τον εαυτό της και πάντα έρμαιο των δανειστών, κάτι το οποίο φυσικά αν γίνει κάποια "στραβή" (η οποία "ψήνεται" στο Αιγαίο) θα ακρωτηριάσει τη χώρα.
Σημειώνεται ότι κατά απαίτηση των δανειστών και στο πρώτο Μνημόνιο είχαν καταργηθεί τα Αντισταθμιστικά Ωφέλη για την ελληνική αμυντική βιομηχανία τα οποία αν και σε πολλές περιπτώσεις είχαν μετατραπεί σε "μοχλούς" διαφθοράς ειδικά επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, εν τούτοις σε αυτά οφείλη την ύπαρξή της η όποια ελληνική αμυντική βιομηχανία μέχρι στιγμής.
Με δήλωση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου απάντησε πριν λίγο η κυβέρνηση στους δανειστές που απαιτούν μείωση των δαπανών των Ενόπλων Δυνάμεων για ανταλλακτικά και καύσιμα κατά 40% και ειδικότερα στον Γερμανό αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ που ζήτησε να αφοπλιστεί η χώρα για να εξοικονομηθούν λεφτά για τους δανειστές.

Η απάντηση είναι, φυσικά, απορριπτική, αλλά και υψηλής έντασης, χαρακτηριστικό της ενόχλησης των Αθηνών στην εξωφρενική απαίτηση.

Η απάντηση Καμμένου είναι φαρμακερή και παραπέμπει στα εξοπλιστικά σκάνδαλα που προκάλεσαν οι γερμανικές εταιρείες στην Ελλάδα και ειδικότερα η Rheinmetall.

Στο μήνυμά του στο twitter o Π.Καμμένος αναφέρει συγκεκριμένα: "Ο Γκάμπριελ υπολόγισε ... Η Ραινμέταλ πήρε 2 δις έδωσε μίζες 62 έκ.€ καταδικάστηκε στη Γερμανία και πλήρωσε 67 έκ.€ δε θα δώσει 200 έκ€ ;".

Με απλά λόγια ο υπουργός Εθνικής Αμυνας απαντά στον Γερμανό αντικαγκελάριο ότι μπορεί να πάρει τα λεφτά από τις γερμανικές εταιρείες που θησαύρισαν στα γερμανικά εξοπλιστικά προγράμματα "λαδώνοντας" αξιωματούχους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Εν προκειμένω, ας δώσει η Rheinmetall τα 200 εκατ. ευρώ το χρόνο που ζητούν από τους Ελληνες! Και όχι μόνο η Rheinmetall, αλλά και η ThyssenKrupp Marine Systems των υποβρυχίων Tupe 214, η Krauss Mafei των LEO2HEL, η STN Atlas κλπ κλπ

Panos Kammenos @PanosKammenos


Ο Γκάμπριελ υπολόγισε ... Η Ραινμέταλ πήρε 2 δις έδωσε μίζες 62 έκ.€ καταδικάστηκε στη Γερμανία και πλήρωσε 67 έκ.€ δε θα δώσει 200 έκ€ ;  πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template