ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Εσείς χάνετε που δεν με ψηφίσατε.Και δε γουστάρω τέτοιους ψηφοφόρους

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Πικρία αλλά και χολή στέλνει μέσω facebook ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος την επομένη των εκλογών..Ίσως επειδή δεν κατάφερε να πείσει τους πολίτες -ψηφοφόρους. Και βεβαίως δεν φταίει αυτός κατά την δική του άποψη αλλά ο πολίτης.Προσωπικά εμείς στον ''Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ'' θα προτιμούσαμε τον κ Τζήμερο να παραδεχτεί την αποτυχία του ιδίου να πείσει τον ψηφοφόρο,παρά να τον κατηγορεί.
Ίσως  να φταίει η αποτυχία του να διαχειριστεί την δημόσια εικόνα του,του κατά τα αλλα πετυχημένου επιχειρηματία αλλά άπειρου στην πολιτική ..Μπορεί  όμως κ Τζήμερε και να φταίει οτι είσαι πολύ αληθινός,για να φαίνεσαι ψεύτικος...

Διαβάστε τι έγραψε..

«Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ .
Παίρνω διάφορα μηνύματα σήμερα. Ενθαρρυντικά, παρηγορητικά, πικρόχολα. Ανάμεσά τους και κάποια που μου ζητούν να κάνω την αυτοκριτική μου. Την αυτοκριτική μου, παλληκάρια, την κάνω κάθε δευτερόλεπτο. Παιδιόθεν. Και φυσικά αναπροσαρμόζω την πορεία και τη συμπεριφορά μου. Δεν την κάνω μετά από κάθε εκλογικό αποτέλεσμα. Διότι η αυτοκριτική μου αφορά τη συνέπεια των πράξεων σε σχέση με τις αρχές μου, όχι σε σχέση με το τι ψήφισες. Δεν διαχειρίσθηκα τους φόρους σου, ώστε να δικαιούσαι να μου ζητάς λογαριασμό. Διαχειρίσθηκα τη δημόσια εικόνα μου και μόνο.

Εδώ και 4 χρόνια λοιπόν σου παρουσιάστηκα όπως είμαι: ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, αληθινός, ευθύς, ειλικρινής, αφτιασίδωτος. Οξύς, τρυφερός, αμείλικτος, συναισθηματικός, τεχνοκράτης, ποιητικός κάθε φορά που αισθάνομαι ανάλογα. Ποτέ δεν σου το έκρυψα, διότι πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είναι όλοι οι άνθρωποι, σε όλες τις σχέσεις τους: προσωπικές, επαγγελματικές, πολιτικές. Ούτε μου πέρασε από το μυαλό να προσαρμόσω την συμπεριφορά μου ανάλογα με τα γούστα σου. Και ποια γούστα σου; Όταν μου έγραφες "στρογγύλεψε τον λόγο σου"; Ή όταν με προέτρεπες: "συνέχισε έτσι, τσεκουράτος, όπως ξεκίνησες";

Αυτά τα χρόνια εκατοντάδες φίλοι, πραγματικοί ή άσπονδοι, αυτοεχρίσθησαν σύμβουλοι επικοινωνίας μου και με καθοδηγούσαν στο πώς θα πρέπει να πολιτεύομαι. Δεν γίνεται έτσι, παλληκάρια. 
Αυτός που εκτίθεται, πρέπει να είστε ευτυχείς να σας παρουσιάζεται όπως ακριβώς είναι. Αλλιώς είναι προϊόν των ιματζομάγειρων. Εσείς πριν την κάλπη δεν έχετε παρά να κάνετε τον ισολογισμό. 
Τραβήξτε μια γραμμή και γράψτε στη μια στήλη τα μειονεκτήματα και στην άλλη τα πλεονεκτήματα των επιλογών που σας προσφέρονται. Προσώπων και κομμάτων. Αν διαπιστώσετε ότι η "Δημιουργία, ξανά!" και ο υποφαινόμενος υστερούν σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές, ψηφίζετε τις άλλες. Είναι τόσο απλό. Ίσως είναι δύσκολο να καταλάβετε πώς γίνεται κάποιος να διεκδικεί την ψήφο σας και ταυτόχρονα να μην τον ενδιαφέρει να σας "μπαλαμουτιάσει" επικοινωνιακά. Αυτή όμως δεν είναι η απόδειξη του ότι υπάρχουν άνθρωποι που αδιαφορούν για το πολιτικό κόστος; Δεν αντιλαμβάνεστε την αντίφαση ανάμεσα στο να θέλετε τέτοιους ανθρώπους αλλά ταυτόχρονα να σας ενοχλεί που δεν χαμπαριάζουν από την πιθανή δική σας δυσανεξία στο α ή στο β χαρακτηριστικό τους;

Λοιπόν, φίλε, αν η "Δημιουργία, ξανά!" δεν συνεχίσει, εσύ θα έχεις χάσει. Όχι εμείς. Εμείς θα ξαναβρούμε τη ζωή μας, τον ελεύθερο χρόνο μας, τα χόμπυ μας, τη διασκέδασή μας, την οικογένεια και τους φίλους μας που 4 χρόνια τώρα τους έχουμε βάλει σε δεύτερη μοίρα. Και θα σταματήσουμε να ξοδεύουμε έναν σκασμό λεφτά για να σου δίνουμε τη δυνατότητα να ψηφίσεις μια φορά στη ζωή σου ένα κόμμα που δεν αποτελείται από πολιτικάντηδες, παραδοσιακούς ή εκκολαπτόμενους.

Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική που ήξερες, φίλε. Καθόλου όμως. Δεν παρατήρησες, ότι επαγγελματίας της επικοινωνίας, δεν έχω βγάλει ούτε μία φωτογραφία σε στούντιο; Από αυτές που ο "εμπνευσμένος ηγέτης" κοιτάει με το εμβριθές συλλογισμένο βλέμμα στο υπερπέραν; Θα ήταν το πρώτο που θα έλεγα σε έναν υποψήφιο πολιτικό αν τον αναλάμβανα. Στον εαυτό μου όμως είπα άλλα:

"Τίποτε φτιαχτό. Αν το εκτιμήσουν, το εκτίμησαν. Αν δεν το εκτιμήσουν, δεν σου αξίζουν."

Δεν την γουστάρω τέτοια πολιτική, φίλε. Και δεν σε γουστάρω ως τέτοιο ψηφοφόρο. Το κατάλαβες; Κάνε την αυτοκριτική σου τώρα», δηλώνει στο σημερινό του post στο FB o Θάνος Τζήμερος.
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλά τα λέει! Τι να κάνει τον ψηφοφόρο που ψηφίζει κόκκινο/μαύρο φασισμό; Τι να κάνει τον ψηφοφόρο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, για να σκίσει τα μνημόνια και λίγους μήνες μετα ψηφίζει πάλι ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμόσει το πιο σκληρό μνημόνιο; Τουλαχιστον αυτός σου λέει κύριοι αυτός είμαι. Οι άλλοι είναι πολιτικοί απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template