ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Βροχές και καταιγίδες

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Βροχές και καταιγίδες απο την Παρασκευή και μέχρι αύριο το Σάββατο.
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τις επόμενες ώρες της Παρασκευής (16-10-2015) μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (17-10-2015) στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και τη δυτική Πελοπόννησο με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νότιους άνεμους (6 με 7 μποφόρ) και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr.
Η πρόγνωση του καιρού από την Κυριακή


Κυριακή 18-10-2015

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 19-10-2015

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας κυρίως στα ανατολικά και νότια τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 20-10-2015


Στα βόρεια νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις καταιγίδων περιόδους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 21-10-2015 και Πέμπτη 22-10-2015

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία πιθανόν πρόσκαιρα θα είναι καταιγίδων τόπους ισχυρά βαθμιαία από το απόγευμα της Πέμπτης και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: σε πτώση από την Πέμπτη και από τα βόρεια.   ΠΗΓΗ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template