Αυτοί είναι οι 9 ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται με το ενα πόδι στην...έξοδο!

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Εννέα «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται με το ένα πόδι στην έξοδο από το Ρέντη εν όψει Ιανουαρίου. Για εφτά από αυτούς για την ακρίβεια και τα…
δύο πόδια βρίσκονται ουσιαστικά εκτός Ολυμπιακού και το μοναδικό που απομένει είναι που θα συνεχίσουν την καριέρα τους με υποσημείωση την περίπτωση του Γιαννιώτα που δεν πείθεται να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα. Για άλλους δύο, τον Φινμπόγκασον και τον Μανιάτη τα πράγματα εξελίσσονται πολύ διαφορετικά από ότι περίμεναν το περασμένο καλοκαίρι με την πιθανότητα αποχώρησης τους να είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Σαν…υποκατηγορία υπάρχει και η περίπτωση του Καμπιάσο, κυρίως όμως λόγω των συνεχόμενων πληροφοριών και δημοσιευμάτων από την Αργεντινή. Μια περίπτωση πάντως που με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα έχει συνέχεια, τουλάχιστον μέσα στον Ιανουάριο.
Ας δούμε όμως ξεχωριστά για κάθε μια από τις 7+2 περιπτώσεις «ερυθρόλευκων» πως ξεκίνησαν τα πράγματα στον Ολυμπιακό, με ελπίδες και υψηλούς στόχους και πως εν τέλει διαμορφώθηκαν με το τέλος του πρώτου μισού της φετινής σεζόν.

Αλαν Πουλίδο

Το μεγάλο μεταγραφικό σήριαλ που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014 και ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2015. Έρχεται, δεν έρχεται, είναι ελεύθερος, δεν είναι ελεύθερος, δικαστήρια, CAS, Λιβαδειά, από όλα είχε το Μεξικανικό σήριαλ για έναν ποδοσφαιριστή που με τα πολλά κατάφερε να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και να αποτελέσει μέλος του ρόστερ των πρωταθλητών από το περασμένο καλοκαίρι. Και τελικά αποδείχτηκε πως τόση φασαρία έγινε για το τίποτα…Τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι…Σε αυτό το διάστημα που ο Πουλίδο είναι στο ρόστερ έχει στο ενεργητικό του μόλις….15 λεπτά συμμετοχή ως αλλαγή στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά για το Κύπελλο. Το μεγαλύτερο διάστημα το πέρασε ως τραυματίας ενώ στιγμή δεν μπόρεσε να πείσει τον Σίλβα πως αξίζει να πάρει μια ουσιαστική ευκαιρία. Είναι δεδομένο πως από τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν για τους Πειραιώτες.

Δημήτρης Γούτας

Ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ποδοσφαίρου μας, μπήκε από νωρίς στο «μάτι» των «ερυθρολεύκων» που το καλοκαίρι δαπάνησαν ένα σεβαστό ποσό στην Ξάνθη για να τον κάνουν δικό τους. Για τον Γούτα όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε και θα ήθελε. Το πρόβλημα στους προσαγωγούς-κοιλιακούς που είχε τον ανάγκασε να χάσει όλη την προετοιμασία και το πρώτο κομμάτι της σεζόν μένοντας έτσι μοιραία σε μια ομάδα που είχε άλλα πέντε στόπερ, εκτός πλάνων. Τώρα καλείται να βρει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα πηγαίνοντας ως δανεικός με στόχο να παλέψει το καλοκαίρι για μια ουσιαστική θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Μπεν Μοχάμεντ

Ένας ακόμη από τους άτυχους του Ολυμπιακού. Δύο χρόνια τον παρακολουθούσαν οι ‘ερυθρόλευκοι» να κάνει σπουδαίες σεζόν με την Βέροια και πέρσι τον «έκλεισαν» από τον Ιανουάριο. Στο τελευταίο του ματς όμως με την Βέροια ο Μπεν τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου 6 μήνες και να μην υπολογίζεται από τον Σίλβα. Και ο Μπεν πλέον θα πρέπει να βρει αλλού ποδοσφαιρική «στέγη» με την ελπίδα πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα μπορέσει να δώσει τη «μάχη» του για μια θέση στον Ολυμπιακό.

Γιάννης Γιαννιώτας

Ο πιο αδικημένος στο Ρέντη. Παίκτης που «πολιορκήθηκε» από τους «ερυθρόλευκους» για να αποκτηθεί. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό για να τον κάνει δικό του, του έδωσε υψηλό συμβόλαιο (400 χιλιάδες) για 4 χρόνια με την ελπίδα πως θα αποτελέσει ένα από «όπλα» της νέας ομάδας όμως ο Μάρκο Σίλβα που ήρθε στην συνέχεια είχε διαφορετική άποψη. Ο Γιαννιώτας δεν πήρε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, εκτός από 20 λεπτά συμμετοχής στο ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά όπου μάλιστα ήταν εξαιρετικός, και όπως και το καλοκαίρι έτσι και τώρα καλείται να πάει δανεικός. Κάτι που ο ίδιος πάντως δεν δέχεται.

Φάνης Τζανδάρης

Ένα ακόμη ελληνόπουλο που απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός παίρνοντας τον ως ελεύθερο από τον ΠΑΟΚ. Ο Τζανδάρης ήταν η έκπληξη του περσινού πρώτου μισού της σεζόν με τον ΠΑΟΚ όμως το γεγονός ότι δεν υπέγραφε νέο συμβόλαιο τον άφησε εκτός ομάδας. Το καλοκαίρι στην προετοιμασία ο Σίλβα έδειξε όμως πως δεν υπολογίζει και πολύ πάνω στον νεαρό κεντρικό μέσο που τώρα θα πρέπει να βρει αλλού να αγωνιστεί. Μόλις μια συμμετοχή για τον Τζανδάρη και αυτή στο ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Τάσος Αυλωνίτης

H περσινή σεζόν για τον Αυλωνίτη ήταν ονειρεμένη. Έμεινε από…σπόντα στο ρόστερ (λόγω της αποχώρησης του Αβραάμ) και κατάφερε να κάνει 22 συμμετοχές και σε σημαντικά παιχνίδια πετυχαίνοντας και το γκολ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Η νέα χρονιά όμως δεν είχε καμία σχέση με την περσινή. Μπορεί το καλοκαίρι λόγω της έλλειψης στόπερ να έπαιξε σε όλα τα φιλικά του Ολυμπιακού όμως με το…καλημέρα έμεινε εκτός ομάδας έχοντας μόλις μια συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιγειάλιο ως βασικός. Και για αυτόν ο Ιανουάριος τον βρίσκει σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ερνάνι

Το καλοκαιρινό σηριαλ του Πορτογάλου εξτρέμ ήταν από τα πλέον «καυτά». Από το τέλους του Ιουλίου το όνομα του έπαιζε σχεδόν σε καθημερινή βάση με τον Σίλβα να πιστεύει πολύ σε αυτόν και τελικά τον Ολυμπιακό να τον αποκτά ως δανεικό από την Πόρτο την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Παρότι ο Σίλβα του έδωσε, και μάλιστα πόλλές ευκαιρίες (16 συμμετοχές, 4 βασικός, 3 γκολ) ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να πείσει πως μπορεί να κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό ή τουλάχιστον να αποτελέσει ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Για αυτό και ο Ιανουάριος δεν πρόκειται όπως όλα δείχνουν να τον βρει στο Ρέντη αλλά και πάλι στην Πόρτο για να πάει κάπου αλλού ξανά δανεικός.

Γιάννης Μανιάτης

Ιδιάζουσα περίπτωση αυτή του αρχηγού του Ολυμπιακού. Ο σοβαρός τραυματισμός του στο περσινό ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τον άφησε εκτός δράσης για περίπου 6 μήνες και όταν επεδίωξε να ανεβάσει στροφές είδε πως θα χρειαζόταν και άλλος χρόνος. Παρότι έγινε ότι καλύτερο για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του ο Γιάννης Μανιάτης δεν έχει καταφέρει να παίξει λεπτό σε επίσημο ματς του Ολυμπιακού και πλέον με τον Ιανουάριο να έρχεται όλα δείχνουν πως θα επιχειρηθεί να ψάξει αλλού για να παίξει. Υπάρχει ένα θέμα με την ευρωπαική λίστα στην οποία έχει δηλωθεί όμως ακόμη και αυτό δεν φαίνεται ικανό να αλλάξει τα δεδομένα και να τον κρατήσει στην ομάδα. Τα πράγματα πλέον για τον Μανιάτη έχουν αλλάξει άρδην στον Ολυμπιακό.

Αλφρεντ Φινμπόγκασον

Ήταν και αυτός ένα από τα μεταγραφικά σήριαλ που απασχόλησαν τον Ολυμπιακό, όχι το καλοκαίρι που πέρασε αλλά αυτό του 2014. Τότε ο Ισλανδός πήγε στην Σοσιεδαδ που έδωσε 7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει αλλά δεν έπιασε. Στις αρχές Αυγούστου ο Ολυμπιακός κατάφερε να έρθει σε συμφωνία για να τον φέρει ως δανεικό στο λιμάνι με τον «Φινμπο» αρχικά να λογίζεται ως η βασική επιθετική επιλογή. Γρήγορα όμως ο Σίλβα είδε πως δεν καλύπτεται στο 100% από τον Ισλανδό για αυτό και οι ‘ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ιντέγε. Με το…καλημέρα ο Νιγηριανός πήρε φανέλα βασικού και άφησε στην άκρη του πάγκου τον Ισλανδό που μετράει στον Ολυμπιακό 13 συμμετοχές, πέντε βασικός, και 2 γκολ. Το γκολ στο Λονδίνο του είχε δώσει την ελπίδα πως μπορεί να αλλάξει τα πράγματα όμως άμεσα κατάλαβε πως δεν θα έχει τις ευκαιρίες που ήθελε στον Πειραιά. Για αυτό και τώρα, και εν όψει Γιουρο, ο Φινμπόγκασον «ψάχνεται» για άλλες πολιτείες σε μια υπόθεση πάντως που ακόμη δεν έχει «κλείσει» οριστικά. Τις επόμενες μέρες θα φανεί πάντως ξεκάθαρα προς τα πού πάει το θέμα.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template