Σε αυτά τα αυτοκίνητα η χλιδή στο εσωτερικό περισσεύει. ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ο όμορφος εξωτερικός σχεδιασμός των αυτοκινήτων σε συνδυασμό με την πολυτέλεια στο εσωτερικό δημιουργούν τις ιδανικές
συνθήκες για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέσα-έξω… Οι εταιρείες δίνουν μεγάλη σημασία στην άνεση και στην εργονομία ενώ σε πολλές περιπτώσεις η επιλογή των υλικών είναι αυτή που προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω στην πολυτέλεια των χώρων ενός οχήματος. Δείτε λοιπόν στη συνέχεια πολυτελή εσωτερικά αυτοκινήτων…

7. Η Land Rover είναι η ναυαρχίδα του εσωτερικού σχεδιασμού, η οποία πρόσθεσε πολυτελή προνόμια για να δημιουργήσει το 2016 SVAutobiography. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με 29 ηχεία για τη δημιουργία ήχου surround. Ξεκινά από περίπου 90.000 δολ. Τα πίσω καθίσματα των επιβατών διαθέτουν ένα επιπλέον μαξιλάρι για απόλυτη χαλάρωση. Μπορούν επίσης να ξαπλώσουν και να κάνουν μασάζ! Όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στο πίσω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Υπάρχουν επίσης υποδοχές, ώστε ο επιβάτης να μπορεί να χειριστεί κάθε συσκευή.Υπάρχει ακόμα και ψύκτης για τη σαμπάνια σας.



6. Η BMW 740i μπορεί να είναι πολυτελής στο εξωτερικό, αλλά είναι ακόμη περισσότερο στο εσωτερικό. Το πίσω κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να ξαπλώσει και βγαίνει ένα υποπόδιο. Τα καθίσματα των επιβατών έχουν επίσης ενσωματωμένο μασάζ, θέρμανση και ψύξη. Κάθε επιβάτης έχει επίσης μια οθόνη αφής για να παρακολουθεί τηλεόραση ή τις οδηγίες του GPS. Το αυτοκίνητο διαθέτει ακόμη οκτώ επιλογές διαφορετικών αρωμάτων. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το φωτισμό του αυτοκινήτου.



5. Ο διάσημος σχεδιαστής αυτοκινήτων Henrik Fisker κάνει ένα δυναμικό comeback με το νέο πολυτελές αυτοκίνητό, Force 1. Το αυτοκίνητο κοστίζει μόλις… 230.000 δολ. Τα δερμάτινα καθίσματα στο εσωτερικό δίνουν στο αυτοκίνητο μια επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας. Φυσικά και διαθέτει τη δική του σαμπανιέρα! Μπορείτε επίσης να φορτίσετε το smartphone σας, χρησιμοποιώντας την τσέπη στην κεντρική κονσόλα. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ειδικές θήκες για γυαλιά ηλίου και στυλό.



4. Οι οδηγοί της Bentley έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν πλήρως το Flying Spur, το πολυτελές sedan της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το Flying Spur ξεκινά από 200.000 δολ. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν να έχουν ένα ψυγείο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα. Ακόμα, μπορούν να διαλέξουν τι χρώμα θα είναι βαμμένο το εσωτερικό.



3. Η Mercedes-Maybach S-Class Pullman, έχει άπλετο εσωτερικό χώρο. Κοστίζει περίπου 567.000 δολ. Το πίσω μέρος έχει τέσσερα καθίσματα αντικριστά, που δίνουν την αίσθηση λιμουζίνας. Έχει ακόμα και μαξιλάρια. Το εσωτερικό είναι επίσης εξοπλισμένο με 300 λαμπτήρες LED. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει από επτά επιλογές χρώματος για τον φωτισμό.



2. Η Bentley Bentayga προσφέρει πολλά πολυτελή χαρακτηριστικά, όπως μασάζ στα καθίσματα. Η έκδοση Mulliner Hamper Set διαθέτει ψυγείο και αποθηκευτικό χώρο για τρόφιμα. Καλύτερα και από το σπίτι σας! Και υπάρχουν και τηλεοπτικές οθόνες στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων. Ξύλο και δέρμα συμπληρώνουν την πολυτέλεια του αυτοκινήτου.



1. Η Rolls-Royce διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από την οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τέτοιες προσθήκες μπορούν να κοστίσουν ένα επιπλέον 30% στην τιμή του αυτοκινήτου, το οποίο ξεκινάει από 200.000 δολ. Αυτή η έκδοση ονομάζεται Serenity και εμφανίζεται στην Rolls Royce Phantom. Τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από μετάξι και τα ζωγραφισμένα στοιχεία παραπέμπουν σε έναν ιαπωνικό κήπο. Το μετάξι είναι χειροποίητο υφαντό και βαμμένο στο χέρι. Κάθε άνθος είναι ζωγραφισμένο στο χέρι, πάνω στο μεταξωτό ύφασμα. Συνολικά, κάθε πάνελ του μεταξιού μέσα στο αυτοκίνητο χρειάστηκε περίπου 600 ώρες εργασίας, σύμφωνα με την Rolls-Royce. Αίσθηση αντίκας στο ταμπλό.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template