Πανωλεθρία των Αζέρων απο τους Αρμένιους στο Ναγκόρνο Καραμπάχ ΕΙΚΟΝΕΣ +18

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ο εχθρός συνεχίζει να υπoβάλεται σε απώλειες αναφέρει η αρμενική πλευρά και παρουσιάζει νέες εικόνες από τις απώλειες των αζέρων.
Οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν έχασαν ακόμη 1 τανκ, 1 «Grad», 1 UAV.
Οι μάχες συνεχίζονται στη γραμμή του μετώπου σύμφωνα με την ιστοσελίδα του στρατού της αυτοανακηρυχθείσας Δημοκρατίας του Ναγκόρνο Καραμπάχ.Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση κατά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις καταστράφηκαν 1 τανκ, 1 BM -21 « Grad » MLRS 1 drone στην κατεύθυνση υτης πόλης Martakert.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας Artsrun Hovhannisyan ως προς την κατάσταση στην πρώτη γραμμή αναφέρει ότι δεν έχει επέλθει καμιά αλλαγή.

Η συνολική εικόνα των τελευταίων ωρών των γεγονότων. 3 Απριλίου 2016
Στο βόρειο και νότιο τμήμα συνεχιζόμενες σφοδρές μάχες στις οποίες την πρωτοβουλία έχει η πλευρά των Αρμενίων και το Αζερμπαϊτζάν δεν δύναται να μιλήσει για επιτυχία. Συνεχίζεται η καταστολή της δράσης του αντιπάλου.Οι μάχες συνεχίζονται σε ορισμένα μέρη του μετώπου, επειδή ο αντίπαλος είχε συγκεντρώσει μια μεγάλη δύναμη. Παρατηρείται από αρμενικής πλευράς τεράστια ροή εθελοντών προς το μέτωπο οι οποίοι πάνε τραγουδώντας και χορεύοντας.

Τέλος το ανακοινωθέν εφιστά την προσοχή στο γεγονός της μιντιακής προπαγάνδας ή και των ανακοινώσεων του εχθρού που μιλάει για μεγάλες αποώλειες στις τάξεις των αρμενίων εφαρμόζοντας τη γνωστή τακτική που θέλει να ενσπείρει το πανικό στην κοινή γνώμη καθώς η επικοινωνική επίθεση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου πολέμου.

Επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες από το τέλος των αζέρων πιλότων που σκοτώθηκαν μετά τη συντριβή ελικοπτέρου χθες.


18h56 CET Tρεις οβίδες έπεσαν στο έδαφος του Ιράν κατά τη διάρκεια των μαχών στο Haut-Karabagh και μάλιστα οι οβίδες κατέληξαν στην ιρανική επαρχία του αντολικού Azerbaïdjan ανακοίνωσε το ιρανικό πρακτορείο Tasnim επικαλούμενο τον αναπληρωτή κυβερνήτη της επαρχίας.Κανένα θύμα δεν υπήρξε διευκρίνισε ο υπεύθυνος προσθέτοντας ότι οι αρχές αρμενικές και των αζέρων δαιαβεβαίωσαν ότι δεν θα επαναληφθεί ανάλογο γεγονός.rt.



dimpenews.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template