ΕΛΕΝΗ. ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ SUPER MARKET ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016


Από τον Ανδρέα Πετρόπουλο
Ήταν ένα μεσημέρι τ' Απριλιού που αποφάσισα να ανοίξω τη τηλεόραση και ξαφνικά έπεσα πάνω στην

“Ωραία Ελένη”. Ας την παρακολουθήσω είπα. Η όμορφη και χαμογελαστή Ελένη αφού ξεκίνησε και καλησπέρισε τους τηλεθεατές με το πηγαίο – ξανθό – κατά τα άλλα χιούμορ της και τις έξυπνες έρευνες του Γκουντάρα φάνηκε να είναι μια εκπομπή η οποία θα με κάνει να περάσω όμορφα και να γελάσω. Χαρούμενη νότα στην εκπομπή όπως πάντα η Κατερίνα Ζαρίφη.
Ελένη Μενεγάκη. Ένα πρόσωπο που λατρεύει ο φακός και οι δημοσιογράφοι αλλά και τα περιοδικά. Κάθε φορά που κάποιο περιοδικό φιλοξενεί την Ελένη Μενεγάκη στις σελίδες του γίνεται πανικός και οι εκδότες τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση που αυτό το μεγάλο τηλεοπτικό προιόν τους φέρνει πωλήσεις. Μια περσόνα που όταν είναι εξώφυλλο άλλος δε χωρά να μπει. Η Ελένη λοιπόν, στην εκπομπή της είναι το χαμογελαστό κορίτσι κάνοντας τους τηλεθεατές να περάσουν καλά. Φυσικά οι τηλεθεατές δεν είναι άλλες από τις χαρωπές νοικοκυρούλες που χαζεύουν στον καναπέ και κάνουν ζάπινγκ μασώντας τσίχλα και έχοντας ρόλει στα μαλλιά.

Στην εκπομπή της Ελένης κυριαρχεί ο χορηγός. Ένα ατελείωτο σουπερμαρκετ προσφορών με μακαρόνια, πάνες, κρέμες, βρεφικά είδη, ρούχα, ελιές, λάδι, κρασί, πλυντήρια, τηλεοράσεις, ψυγειοκαταψύκτες και άλλα πολλά είδη που με περίσια χαρά προσφέρει στους τηλεθεατές που “σπάνε” τα τηλέφωνα κάθε μέρα για να μιλήσουν στην Ελένη και να κερδίσουν όλα αυτά τα φανταστικά δώρα. Όμως πάει η εποχή που γύριζες τον τροχό και κέρδιζες δώρα, πάει η εποχή που όλοι ασχολούνταν με το μπούστο της ωραίας Ελένης και της καλοχτενισμένης της μπούκλας.

Η εικόνα στις μέρες μας είναι μια ξανθιά παρουσιάστρια σε ρόλο πωλητή σουπερμαρκετ σαν αυτές τις όμορφες παρουσίες στα σουπερμαρκετ που μας παρουσιάζουν τα νέα τυριά και σαλάμια που όλοι πρέπει να δοκιμάσουμε. Η Ελένη φυσικά αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη Ελληνίδα νοικοκυρά καθώς (δεν) ζει στα όρια της φτώχειας, (δεν) παίρνει 3 και 60 και μένει στα βόρεια προάστια.
Συνοψίζοντας, θέλω να σας πω πως δεν είδα όλη την εκπομπή μέχρι το τέλος, που λες και αν την έβλεπα όλη μέχρι το τέλος θα άλλαζε κάτι. Ήταν βαρετή και στο τέλος χασμουρήθηκα κιόλας. Προτείνω η εκπομπή να μετανομαστεί σε “Bazaar και πτώση Τιμών – Η Ελένη - “.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template