ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα Ζώδια της Εβδομάδας 11/07 έως 17/07/2016

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Η εβδομάδα που έρχεται.Καριέρα,Οικονομικά Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....ΚΡΙΟΣ

Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Την εβδομάδα αυτή εγκαινιάζεται μια περίοδος που έχεις περισσότερες ευκολίες στα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις καθώς η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη περνούν στο Λέοντα, μια εξαιρετική θέση για σένα, που βοηθά στην επικοινωνία σου, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πιο πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου, το σαββατοκύριακο όμως φρόντισε να είσαι τυπικός με διαδικαστικές υποθέσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη κάνεις προσπάθειες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από την Τρίτη όμως ειδικότερα έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου άτομα, κάνεις περισσότερα φλερτ και βρίσκεις ευκαιρίες για ψυχαγωγία και διασκέδαση μέσα στην καθημερινότητά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα και κυρίως όλες εκείνες τις υποθέσεις σου που σχετίζονται με οφειλές σου κι οικονομικές υποχρεώσεις. Επιπλέον, γενικότερα περνάς σε μια πιο ευχάριστη περίοδο οικονομικά, αυτό δεν θα πρέπει όμως να είναι δικαιολογία για σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ


Έχεις ανάγκη από σιγουριά και θαλπωρή.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, δηλαδή τη Δευτέρα και την Τρίτη, ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, κυρίως πρακτικής φύσης, ενώ η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη περνούν στο Λέοντα, μια θέση που για σένα σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δείχνοντας πως ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους, υπάρχει όμως παράλληλα μια ανάγκη για σιγουριά και θαλπωρή.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης απέναντί σου συνεχίζει να φέρνει εριστικές καταστάσεις στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, ωστόσο Τετάρτη και Πέμπτη είναι ιδιαίτερα θετικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως, από αυτή την εβδομάδα αφήνεις τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, είτε λόγω συνθηκών, είτε λόγω επιλογών σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε την Παρασκευή για να λύσεις τις οφειλές που σε απασχολούν, καθώς το σαββατοκύριακο δεν φέρνει όλες τις προϋποθέσεις που έχεις ανάγκη σχετικά με οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται και με τρίτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φλερτ, κινητικότητα κι εξωστρέφεια!
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να προωθήσεις δημιουργικά σου σχέδια τη Δευτέρα και την Τρίτη, παράλληλα η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο κυβερνήτης σου Ερμής την Πέμπτη περνούν στο Λέοντα, μια θέση περισσότερο εξωστρεφή για σένα, μαρτυρώντας πως περνάς σε μια φάση που το κοντινό σου περιβάλλον δίνει λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν και βρίσκεις στήριξη σε όσα σε απασχολούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται, ενώ η Παρασκευή είναι η καλύτερη ημέρα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικότερα όμως περνάς από αυτή την εβδομάδα σε μια πιο ευχάριστη περίοδο στα αισθηματικά, με περισσότερα φλερτ, κινητικότητα κι εξωστρέφεια!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κούραση μέσα στην καθημερινότητα δε λείπει, την Τετάρτη και την Πέμπτη όμως είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός και μπορείς να καταφέρεις πολλά, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταθερότερο πλαίσιο στα οικονομικά, με έσοδα.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη η προσοχή σου στρέφεται στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, καθώς προσπαθείς να βρεις λύσεις κινούμενος σε γνώριμα πλαίσια, ενώ η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη εγκαταλείπουν το ζώδιό σου και περνούν στο Λέοντα, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Τετάρτη και την Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές και να διασκεδάσεις, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, καθώς για τους αδέσμευτους δεν κρύβει τόσες εκπλήξεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι νέες θέσεις των Ερμή κι Αφροδίτη φέρνουν σημαντικά νέα για τα οικονομικά σου, καθώς προμηνύουν συζητήσεις κι έσοδα για το πορτοφόλι σου. Αν όμως έχεις ζητήματα πρακτικής φύσης, προτίμησε να τα λύσεις την Παρασκευή, καθώς το σαββατοκύριακο σε κουράζει περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Το σκηνικό στα προσωπικά αλλάζει προς το καλύτερο!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με ζητήματα που σχετίζονται με το κοντινό σου περιβάλλον, η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη περνούν στο ζώδιό σου, ανεβάζοντας τη γοητεία σου, αλλά και την επικοινωνιακή σου δεινότητα αντίστοιχα στα ύψη. Επίσης, μαθαίνεις από εδώ και στο εξής κάποια σχόλια που γίνονταν για σένα και δεν τα γνώριζες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια σε πιο εσωστρεφή διάθεση, ενώ η Παρασκευή αρχικά και δευτερευόντως το σαββατοκύριακο φέρνουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Η νέα θέση της Αφροδίτης όμως σε φέρνει στο επίκεντρο, κάνοντάς σε να τραβάς τα βλέμματα και να προσελκύεις φλερτ και ευχάριστες στιγμές στο εξής!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ερμή δεν αποκλείει και κάποια κέρδη, ωστόσο θα πρέπει από την πλευρά σου να περιορίσεις την τάση σου για σπατάλες και υπερβολές, ενώ μείνε μακριά από παρορμητισμούς αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα Αυγούστου και μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Θέλεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείς.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε γνώριμα πλαίσια κι εσύ έχεις μια διάθεση που αντιμετωπίζεις το καθετί κουραστικό σαν βαρετή αγγαρεία! Ωστόσο,η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη περνούν στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, πράγμα που σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια σε βάρους σου στο εξής.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες καθώς χάρη στο κοντινό σου περιβάλλον και στις συζητήσεις που κάνεις βρίσκεις στήριξη και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν, όμως η νέα θέση της Αφροδίτης δείχνει πως περνάς σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου εγκυμονείται μια κατάσταση, αλλά οι συνθήκες είναι μπερδεμένες. Επίσης, έρχονται περισσότερες μυστικές επαφές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με θέματα που αφορούν άμεσα το πορτοφόλι σου, ενώ το σαββατοκύριακο είναι προτιμότερο να είσαι πιο φειδωλός στις κινήσεις και τις δηλώσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Ο φιλικός σου κύκλος φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά.
Την εβδομάδα αυτή εγκαινιάζεται μια περίοδος που έχεις περισσότερες ευκαιρίεςστους στόχους που προσπαθείς να υλοποιήσεις καθώς ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη περνούν στο Λέοντα, μια ευνοϊκή θέση για σένα, που βοηθά στην επικοινωνία σου, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πιο πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου, το σαββατοκύριακο όμως φρόντισε να είσαι προσεκτικός με όσα θα συμφωνήσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη κάνεις προσπάθειες να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και τις πράξεις σου, από την Τρίτη όμως ειδικότερα έρχεσαι πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά, κάνεις περισσότερα φλερτ και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, σε σύγκριση με την ατομική πρωτοβουλία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τετάρτη και Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα. Επιπλέον, γενικότερα περνάς σε μια πιο ευχάριστη περίοδο οικονομικά, πρόσεξε όμως τα έξοδα, με τον Άρη στον τομέα του πορτοφολιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περισσότερες κοινωνικές επαφές, περισσότερες φιλοδοξίες.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, δηλαδή τη Δευτέρα και την Τρίτη, προσπαθείς να σχεδιάσεις το επόμενο βήμα και ξεγλιστράς από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη περνούν στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, έτσι λοιπόν στο εξής έχεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων, αρκεί να παίζεις σύμφωνα με τους κανόνες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει να φέρνει παρορμητισμούς κι εριστική διάθεση στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, ωστόσο Τετάρτη και Πέμπτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Γενικότερα όμως, από αυτή την εβδομάδα αφήνεις τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, καθώς έχεις άλλες πιο σημαντικές προτεραιότητες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε την Παρασκευή για να ασχοληθείς με τα του πορτοφολιού σου, καθώς το σαββατοκύριακο δεν φέρνει όλες τις προϋποθέσεις που έχεις ανάγκη σχετικά με οικονομικά ζητήματα που σε αφορούν άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιοδοξία, χαμόγελα κι αποδράσεις!
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις τους στόχους σου τη Δευτέρα και την Τρίτη, παράλληλα η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη περνούν στο Λέοντα, μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου, ενώ ευνοείσαι σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη κάποια φιλικά σου πρόσωπα σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους, ενώ η Παρασκευή είναι η καλύτερη ημέρα για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα, γενικότερα όμως περνάς από αυτή την εβδομάδα σε μια πιο ευχάριστη περίοδο στα αισθηματικά, με περισσότερη αισιοδοξία, χαμόγελα κι αποδράσεις!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κούραση μέσα στην καθημερινότητα δε λείπει, την Τετάρτη και την Πέμπτη όμως μπορείς να προετοιμάσεις με κάθε λεπτομέρεια τις επόμενες κινήσεις σου, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσωστρέφεια κι ενδοσκόπηση, αλλά και τακτοποίηση οφειλών.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη η προσοχή σου στρέφεται στις κοινωνικές σου επαφές, καθώς καλείσαι να βρεις τρόπο να βελτιώσεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ενώ η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη περνούν στο Λέοντα, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά κι ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Τετάρτη και την Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να καταφέρεις περισσότερα ως μέλος μιας ομάδας, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης ανεβάζει μεν τη λίμπιντο, καλεί δε σε περισσότερη ενδοσκόπηση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι νέες θέσεις των Ερμή κι Αφροδίτη φέρνουν σημαντικά νέα για τα οικονομικά σου, κυρίως σε επίπεδο οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων. Επίσης, μην κάνεις βιαστικά βήματα το σαββατοκύριακο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξαιρετικά νέα για τα προσωπικά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με πρόσωπα ή υποθέσεις από μακριά, η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη περνούν απέναντι από το ζώδιό σου, δείκτες μιας περιόδου όπου οι άλλοι φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και λύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι με τις κοινωνικές σου σχέσειςκαι ακολουθείς τους «κανόνες», ενώ η Παρασκευή περισσότερο και μετά το σαββατοκύριακο φέρνουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου. Η νέα θέση της Αφροδίτης όμως φέρνει στο επίκεντρο τα ζητήματα καρδιές, με πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, είτε είσαι ήδη σε σχέση αναζωπυρώνοντας το κλίμα, είτε είσαι ελεύθερος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ερμή δεν αποκλείει και κάποια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία, ωστόσο μείνε μακριά από εριστικές συμπεριφορές με πρόσωπα κύρους αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά.

ΙΧΘΥΣ


Μια πιο ευχάριστη και εύκολη καθημερινότητα.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε πιο εσωστρεφή επίπεδα που προσπαθείς να δεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, ωστόσο,η Αφροδίτη την Τρίτη κι ο Ερμής την Πέμπτη περνούν στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μην έρχονται σημαντικές αλλαγές, όμως οι μέρες κυλούν πιο ευχάριστα κι εσύ είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι βοηθητικές ημέρες που ακόμη και στις δυσκολίες βρίσκεις λόγους να χαμογελάς και κάνεις μικρές αποδράσεις, όμως η νέα θέση της Αφροδίτης δείχνει πως περνάς σε μια περίοδο που τα προσωπικά σου δεν είναι τόσο προτεραιότητα όσο πριν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με θέματα που αφορούν έμμεσα το πορτοφόλι σου. Η Παρασκευή είναι εξαιρετική για να προσεγγίσεις πρόσωπα που έχουν λόγο στην καριέρα σου, ενώ το σαββατοκύριακο είναι προτιμότερο να είσαι πιο συγκρατημένος στις κινήσεις σου.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template