ΑΓΡΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ Β ΧΑΛΕΠΙ-Ο συριακός στρατός κονιορτοποιεί τον ISIS FOTO-(VIDEO)

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Τρομακτικές οι μάχες σε μια κατεστραμμένη πόλη .Το Χαλέπι έχει κυριολεκτικά καταστραφεί απο τους βομβαρδισμούς και τις
οβίδες Μια απο αυτές θα δείτε παρακάτω στο βίντεο του πρακτορείου ΑΝΝΑ ...
Σύμφωνα με το RIA Novosti 5.7.16 ο συριακός στρατός, με την υποστήριξη πολιτοφυλακών απώθησε την επίθεση των τρομοκρατών στα ΒΑ της πόλης του Χαλεπίου και στο ιστορικό της κέντρο.Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, είπε στο RIA Novosti την Τρίτη πηγή από την πολιτοφυλακή.

« Στην Leramon (βόρειο-ανατολικά του Χαλεπίου) ο συριακός στρατός κατάφερε εγκαίρως να ανατινάξει ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο με βομβιστή αυτοκτονίας, ο οποίος κατευθυνόταν προς τις θέσεις του στρατού. Στην γειτονική περιοχή του Al-Sheikhan οι τρομοκράτες ανατίναξαν υπόγεια σήραγγα. Στη Maysalyune (κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης) ελεύθεροι σκοπευτές τρομοκράτες για αρκετές ώρες έβαλαν θέσεις μας κατά του στρατού και πολιτοφυλακών», δήλωσε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με αυτήν σε Leramune την Τρίτη το βράδυ ο στρατός και η πολιτοφυλακή όχι μόνο απέτρεψαν την επίθεση των τρομοκρατών αλλά και κατόρθωσαν να επιτεθούν στους αντάρτες. « Στη Leramune κατά τη διάρκεια της επίθεσης καταφέραμε να καταστρέψουμε τανκ των τρομοκρατών, οχήματα μάχης πεζικού και SUV με ένα πολυβόλο, » – είπε η πηγή της πολιτοφυλακής.

Κατά του στρατού μάχεται μια σειρά τρομοκρατικών οργανώσεων όπως οι « Jabhat en-Nusra », « Jaish αλ-Ισλάμ », «Νουρεντίν αλ-Ζήνα » και « Ahrar αλ-Σαμ», που ελέγχουν περίπου το 40 τοις εκατό της πόλης του Χαλεπίου, συμπεριλαμβανομένων μια σειρά από τομείς, στο ιστορικό κέντρο. Το μεγαλύτερο μέρος του ανεφοδιασμού των τρομοκρατών μέσω Τουρκίας και από τη γειτονική επαρχία Ιντλίμπ.RIA NOVOSTI 5.7.16

Ο συριακός στρατός και οι Μονάδες Εθνικής Άμυνας ανέκτησαν πολλά οχυρά των τρομοκρατών στο Βόρειο Χαλέπι δίνοντάς κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση της πολιορκίας και του αποκλεισμού των τρομοκρατών στη βόρεια πλευρά του Χαλεπίου ανέφερε στρατιωτική πηγή την Τρίτη.

« Ο συριακός στρατός συνέχισε να προωθείται ενάντια στις ένοπλες ομάδες κατά μήκος της οδού Αλ Lairamoun-Sheihan και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την πλήρη αποκοπή της μοναδικής οδού εφοδιασμού των τρομοκρατών στην περιοχή Castillo, » δήλωσαν οι πηγές.

«Συριακά πολεμικά αεροπλάνα, πυροβολικό και πυραυλικές μονάδες, από την πλευρά τους, βάλουν με σφοδρότητα προπύργια των τρομοκρατών» στο Bani Zeid και al-Lairamoun κοντά στην εθνική οδό που οδηγεί προς τα τουρκικά σύνορα », ανέφεραν, προσθέτοντας, ότι οι «οι γραμμές άμυνας της τρομοκρατικής ομάδας Nouralddeen Zinki στο Jami’ yeh al-Zahra δέχθηκε επίσης επίθεση από τους σύριους στρατιώτες. « Ο συριακός στρατός έπληξε τις γραμμές άμυνας των τρομοκρατών σε lairamoun και ανέκτησε al-Mahalij, Sarhil, αστυνομικό σταθμό και οικοδομικά συγκροτήματα μετά από ώρες non-stop μαχών.alalam fars 5.7.16







Οι ανταποκριτές του ρωσικού ΑNNA News πήγαν στην πρώτη γραμμή όπου ήταν σε εξέλιξη μία από τις επιθέσεις της Εθνικής Φρουράς « Kharas Jumhuri » στο Leramun και μεταδίδουν τις εξελίξεις από τις επιχειρήσεις για οδό Castello,Handarat και ύπαιθρο Al-Malach.Συγκινητική είναι υποδοχή που τους επιφυλάσουν οι σύριοι μαχητές.Χαρά και αγάπη φιλιά και αγκαλιές ….ομοψυχία ρωσοσυριακή…..

Την ίδια στιγμή αναφέρονται ρωσικές επιδρομές κατά τρομοκρατών σε περιοχές Halak και Hannou και Malah της πόλης του Χαλεπίου.Η συριακή αεροπορία σφυροκοπά θέσεις τρομοκρατών σε
Harytan και Hayan πόλεις του Χαλεπίου
και Albab πόλη του Χαλεπίου.


dimpenews.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template