ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΑΚΑ-Αμερικανίδα όμηρος νεκρή απο τον ISIS...ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Έληξε η ομηρία με νεκρούς τους ισλαμιστές και ενα αιχμάλωτο ,πριν απο λίγες ώρες στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές την Ντάκα,αλλά με 20 νεκρούς ομήρους..Την είδηση ότι μεταξύ
των θυμάτων περιλαμβάνεται και ένας Αμερικανός πολίτης, επιβεβαίωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την επίθεση.«Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν με δριμύτητα την φρικτή τρομοκρατική επίθεση στην Ντάκα του Μπανγκλαντές», σχολίασε ο Τζος Ερνεστ, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, σε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει , ταυτόχρονα με το Στέιτ Ντιπέρτμεντ πριν από λίγα λεπτά, τον θάνατο ενός Αμερικανού πολίτη.
Η Αμερικανίδα που φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα, είναι σύμφωνα με την Daily Mail, η Αμπίντα Καμπίρ από το Μαϊάμι που φοιτούσε στο Μπαγκλαντές.









Το Ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη αιματηρή επίθεση, κατά την οποία, τζιχαντιστές σκότωσαν 20 ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν ξένοι σε εστιατόριο στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, Ντάκα, πριν από την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας που τερμάτισαν σήμερα, τη 12ωρη κατάσταση ομηρίας.

Πρόκειται για μία από τις πιο αιματηρές επιθέσεις στην ιστορία του Μπαγκλαντές, ενώ η ανάληψη της ευθύνης δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Η αιματηρή αυτή επίθεση, σηματοδοτεί την κλιμάκωση των επιθέσεων από τους ισλαμιστές, οι οποίοι το τελευταίο 18μηνο έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από δολοφονικές επιθέσεις κατά ακαδημαϊκών και φιλελεύθερων ακτιβιστών, που ζούσαν στο Μπαγκλαντές όπου οι μουσουλμάνοι αποτελούν την πλειοψηφία.





Οι ένοπλοι επιτέθηκαν στο εστιατόριο που βρίσκεται σε περιοχή της Ντάκα, όπου συχνάζουν διπλωμάτες, το βράδυ της Παρασκευής, ενώ διέταξαν όλους τους υπηκόους της χώρας να σηκωθούν πριν αρχίσουν να πυροβολούν τους ξένους, σύμφωνα με πηγή που έχει γνώση του αντικειμένου των ανακρίσεων.





Ο εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε ότι οι αρχές πιστεύουν τώρα ότι μεταξύ των 20 νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης στην Ντάκα, που αρχικά εκτιμήθηκε ότι ήταν όλοι ξένοι, υπάρχουν και ντόπιοι.
Καταδίκασε η Ινδία

Μεταξύ των νεκρών της επίθεσης κι ένα κορίτσι από την Ινδία. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Ναρέντρα Μόντι συνομίλησε σήμερα με τον ομόλογό του Σεΐχη Χασίνα στο Μπαγκλαντές και καταδίκασε “τη φρικιαστική επίθεση” στη Ντάκα.
“Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων. Προσεύχομαι για τα θύματα, αλλά κι εύχομαι οι τραυματίες ν' αναρρώσουν γρήγορα,” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Ινδίας, σε μια σειρά αναρτήσεων του, στο Twitter.

Η Ταρούσι Τζάιν, ένα κορίτσι από την Ινδία ήταν μεταξύ των 20 ομήρων που σκότωσαν οι τρομοκράτες, σύμφωνα με την υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, Σουαράι Σούσμα.











Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template