ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-Στις παρυφές του Χαλεπίου ο χάροντας παίρνει 1300 ψυχές ισλαμιστών

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Στις παρυφές του Χαλεπίου ο χάροντας παίρνει 1300 ψυχές ισλαμιστών γιουχαμπιτών τρομοκρατών. Τους τσακίζει στην κυριολεξία ο συριακός στρατός
και οι συμαχοι των.
Οι συγκρούσεις συνεχίζονται στις παρυφές της πόλης του Χαλεπίου με επανειλημμένες επιθέσεις από πλευράς της Jaysh al fatah και των συμμάχων της στην περιοχή Ramouseh και στα ΝΔ του Χαλεπίου και στην Mnaan.

Ο αριθμός των νεκρών τρομοκρατών της Jaysh al fatah στις επιθέσεις προς την κατεύθυνση του Χαλεπίου είναι 1300 ενώ 245 φέρονται ως εξαφανισθέντες. Αυτές οι απώλειες που υπέστησαν οι ένοπλες ομάδες κατά τη διάρκεια και των δύο τελευταίων ημερών ήταν συγκλονιστικές καθώς ο στρατός τους αντιμετώπισε σε όλα τα μέτωπα και ανέτρεψε τις επιθέσεις και ματαίωσε τα σχέδιά τους.Από στρατιωτική οπτική αυτές οι απώλειες αντιστοιχούν στην καταστροφή πολλών κονβόι με δεκάδες επανδρωμένα οχήματα 4 επί 4 την κατάρριψη 4 drone και την καταστροφή αίθουσας επιχειρήσεων..(Hosein Motarda σύριος ανταποκριτής στο Χαλέπι) Ο ίδιος ρεπόρτερ δίνει βίντεο από τις επιχειρήσεις του στρατού στο Ramouse τώρα και διαψεύδει τις φήμες ότι ο δρόμος από Ramouse ότι κόπηκε από τους τρομοκράτες…
Capture
Το ρωσικό ΓΕΣ προχθές έδινε 800 νεκρούς τρομοκράτες φάινεται ότι ο αριθμός έφθασε στους 1300 με βάση και τις τελευταίους απώλειες….
Captuxuxh
Άλλες  εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 400 νεκρούς τρομοκράτες τα τελευταία 24ωρα..
Το AFP αναφέρει ότι η ρωσική αεροπορία σταμάτησε τους αντάρτες στο Χαλέπι. Η ρωσική αεροπορία υποστηρίζοντας το συριακό στρατό σταμάτησε με έντονες αεροπορικές επιδρομές στο νότο Χαλεπίου την επίθεση των ανταρτών που επιχείρησαν να σπάσουν τον αποκλεισμό που επιβλήθηκε στις συνοικίες τους.O συριακός στρατός υποστηριζόμενος από μαζικές ρωσικές επιδρομές ανακατέλαβε από τους τρομοκράτες πολλά υψώματα και χωριά στη ΝΔ περιφέρεια Χαλεπίου παραδέχθηκε το φιλοδυτικό (OSDH).
CapΔΙΞΞΙ

Αυτό το σφυροκόπημα από αέρος διπλασιάστηκε σύμφωνα με το φιλοαντιπολιτευόμενο (OSDH).O ανταποκριτής από το Χαλέπι Shady H. έγραφε τα μεσάνυχτα όλα τα μέτωπα πάνε καλά και κυρίως το Ramouseh.Όλες οι επιθέσεις των τρομοκρατών απέτυχαν και οι επιχειρήσεις είναι σε εξέλιξη….To Russia Today ανέφερε ότι 9,000 τρομοκράτες συμμετείχαν στην επίθεση για να σπάσουν την πολιορκία και τη ζώνη αποκλεισμού που τους επέβαλε ο στρατός στο Χαλέπι.

Και όμως απέτυχαν.Το Μέτωπο Sham Front ανακοινώνει το θάνατο 12 μαχητών του και του διοικητή Abo Hamza al-Shami στις μάχες με το στρατό στο Χαλέπι. O στρατός ανέκτησε το χωριό Al Hwaiz και το ύψωμα Tel_Huwayz καθώς οι τρομοκράτες αποσύρθηκαν μετά από μάχες από την περιοχή αυτή της υπαίθρου στο νότιο Χαλέπι.

Co47lTWW8AEm-gb
To alalam μεταφέρει ότι οι τρομοκράτες της Jeish al-Fatah αποσύρθηκαν από το μέτωπο στο χωριό Al-Sabqiyya στο Νότο Χαλεπίου αφότου η επίθεση τους απέτυχε.To φιλοαντιπολιτευόμενο SOHR και το Step News επιβεβαιώνουν ότι ο στρατός ανέκτησε περιοχή και κτίρια στο Ramouseh και στο μπλοκ 1070 που νωρίτερα είχε καταλάβει η αλ Νούσρα.
CaΣΣΙΞΙΣ
Oι τζιχαντιστές της αλ Νούσρα της ahrar al sham και των τρομοπαραφυάδων τους απέτυχαν για 3η φορά να σπάσουν την πολιορκία που τους έχεi επιβάλει εδώ και τουλάχιστον 2 εβδομάδες ο στρατός…….Ο αντιτρομοκρατικός δακτύλιος είναι σε ισχύ   πηγή
CapΔΙΞΔΞΙ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template